QUOTE(pulina @ 2009 07 05, 12:34)
galima konkrečiau... kiek laiko verdi, kaip supjaustai, ar šaldant nesušąla į gabalą? o šitokį variantą esi šaldžius:
spinatai, svogunu laiskai ir krapai šaldymo temoj užmačiau bet nelabai supratau ar ten šiap salotos ar šaldo
dėl bazilikų irgi info tinkama, žinosiu dabar, kad neleist žydėt
Nuo lapu nupjaunu kotelius,lapus nuplaunu ir suplesau,bet ne smulkiai. Po to juos sudedu i jau uzvirusi vandeni,paverdu ne ilgiau penkiu minuciu ir supilu i seteli, palaukiu kol tas vanduo isvarves(na viskas panasiai daroma kaip rugstynem). Jau atvesusius sudedu i maiselius ir i saldikli. Aisku jau tokiu spinatu nepanaudosi salotoms. Taip ,jie susala i gabala,bet pries gaminant isimu is saldiklio ir atsyla. Man labai patinka , vis vien gaminant padazus,idarus, sriubas t.t juos reikia apvirti ar pakepinti. Jei megstat spinatus,tai tas budas

. To varianto su svogunais ir krapais tai nebandziau,siaip tai nelabai issivaizduoju skonio ir nezinau ka po to is tokio misinio reikia gaminti

. O jei tavo bazilikai auga lauke,tai ziemai gali ir i vazoneli koki viena pasisodinti,pasidesi virtuveje ant palanges ir ben kada turesi sviezio.As turiu vazona su prieskoniu rinkinuku ir labai dziaugiuosi, svieziu prieskoniu geresnis aromatas.