QUOTE(wiwi @ 2009 07 05, 23:25)
Nuo lapu nupjaunu kotelius,lapus nuplaunu ir suplesau,bet ne smulkiai. Po to juos sudedu i jau uzvirusi vandeni,paverdu ne ilgiau penkiu minuciu ir supilu i seteli, palaukiu kol tas vanduo isvarves(na viskas panasiai daroma kaip rugstynem). Jau atvesusius sudedu i maiselius ir i saldikli. Aisku jau tokiu spinatu nepanaudosi salotoms. Taip ,jie susala i gabala,bet pries gaminant isimu is saldiklio ir atsyla. Man labai patinka , vis vien gaminant padazus,idarus, sriubas t.t juos reikia apvirti ar pakepinti. Jei megstat spinatus,tai tas budas
. To varianto su svogunais ir krapais tai nebandziau,siaip tai nelabai issivaizduoju skonio ir nezinau ka po to is tokio misinio reikia gaminti
. O jei tavo bazilikai auga lauke,tai ziemai gali ir i vazoneli koki viena pasisodinti,pasidesi virtuveje ant palanges ir ben kada turesi sviezio.As turiu vazona su prieskoniu rinkinuku ir labai dziaugiuosi, svieziu prieskoniu geresnis aromatas. 





ačiū už info


