Gordijonas, Oktavijonas yra romenu kaiseriu vardai. Man jie vardai kaip vardai ir netgi grazus - tik ne lietuviskoj aplinkoj. O vardas Fabijonas (Fabian) man net labai labai patinka. Dabar gailiuosi, kad savo vaiko taip nepavadinau...
labai nedaug is tiesu yra vardu kurie man patinka...logiska - tu kurie nepatinka neduociau savo vaikui. pvz. visu karaliu ir kunigaiksciu vardai,lietuviu ir pagoniu dvisakniai, visokie - zydrunai, deimantai ir pan. ir dar neduociau dazno vardo...
Labas vakaras. Aš niekada nepavadinčiau savo vaiką Pijumi ar pvz. Ąžuolu

o as savo vaiko nepavadinciau tomu, marium, mindaugu, mantu, rasa, lina, agne. tikrai nieko pries tuos vardus neturiu!
tiesiog jie labai dazni...

QUOTE(Ramunita @ 2005 11 12, 17:59)
šian parduoduvėj sutikau mergaitę vardu Rūkė...tokia draugiška-priėjo prie manes ir sako-būkit gera,teta, paduokit man skardine su šunų ėdalu
aš jai pavaviau
o ji man sako, ačiū teta- aš esu Rūkė, o šitą čiapi perku savo šuniui Maksui...nu ir vardas mergaitės 

Shiaip nuo vardo reiksmes kazkiek ir vaiko charakterelis gali priklausyti. O Rūkė ir bus kaip rūkelis, arba...
Zinau vieni menininkai tusovscikai apsirukeliai - vaika norejo Rūkeliu pavadinti (o gal ir pavadino)
as pazinojau viena TELESFORA
o siaip nepatina visokie mingaudai, rimgaudai, jogailes, mingailes..
daug man vardu nepatinka
ieva as irgi pazistu JEFROSINIJA, gal ta pati?
bet ja visi vadina zina

o siaip nepatina visokie mingaudai, rimgaudai, jogailes, mingailes..

ieva as irgi pazistu JEFROSINIJA, gal ta pati?

QUOTE(bumerangas @ 2005 09 06, 09:05)
Aš tai savo vaikui duočiau labai retą, gražų ir prasmingą vardą - Albinas. Kodėl niekur niekur niekur jokiame kieme mieste ar kaime negirdėjau kviečiant šiuo vardu?
Oi, nepyk, bet kad prisijuokiau....

Papildyta:
Dar buvo klientai Celestinas ir Taranas.....ui:)
Matot kokie žmonės skirtingi ir jų skoniai ir supratimas. Mano sūnus Albinas, jam 8 metai. Daviau jam šį vardą senelio garbei, žmogaus, kurio gyvenimą norėčiau, kad ir mano sūnus pakartotų.
Kai krikštijau Albinuką buvo pats tas pikas su Radioshow, bet juk nekreipsim dėmesio į laikinus komercinius stereotipus. Būtų tikrai juokinga. Albinas-reiškia baltas, šviesus, tyras. Mano blondinui sūneliui vardelis labai tinka.
Kai krikštijau Albinuką buvo pats tas pikas su Radioshow, bet juk nekreipsim dėmesio į laikinus komercinius stereotipus. Būtų tikrai juokinga. Albinas-reiškia baltas, šviesus, tyras. Mano blondinui sūneliui vardelis labai tinka.
mano giminaičiai vaiką pavadino Anupru senelio garbei. ir vaikas gražus, ir visi vardą giria, o man, kai noriu jį pakviesti, lyg koks guzas gerklėje įstringa.