Daug yra vardu ,kuriu neduociau savo vaikui Nevadinciau berniuko : Matas,Nojus,Nedas,Lukas,Titas,Kajus . Mergaites:Kamile,Gabriele,Gabija,Emilija ,netodel,kad sitie vardai negrazus ar pan,o todel,kad ypatingai dazni Apie visokias Vanesas,Estelas,Dzestinas,Naomes ner net snekos
Daug yra vardu ,kuriu neduociau savo vaikui
Nevadinciau berniuko : Matas,Nojus,Nedas,Lukas,Titas,Kajus .
Mergaites:Kamile,Gabriele,Gabija,Emilija ,netodel,kad sitie vardai negrazus ar pan,o todel,kad ypatingai dazni
Apie visokias Vanesas,Estelas,Dzestinas,Naomes ner net snekos
kol kas turiu 2 sūnus, jie kiekvienas turi po vardą, tai keliais tūkstančiais vardų jų nepavadinau ir nebepavadinsiu. moteriškų vardų apskirtai nesvarsčiau nė vienam iš sūnų
Eutanazijus Gracijonas (klasiokės tėtis turėjo tokį vardą, o pats buvo toks sukumpęs, paniūręs) dar kažkur užkliuvo Genitalijus Mergaitės: Sara (kaip šuo) , Rebeka, Izaura, Estela (serialai) baisu kas darosi..
Svarbiausia - SVEIKATA! O visa kita, galima nusipirkti...
Na, Rūta man gražu, bet medžių, upių ir pan., pavadinimai tai jau žmogui nepritinka Vargšas vaikelis bus mokykloj, šaipysis bendraamžiai Ir ką galvoja mamos
Kaip jums Merkys?
Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...
Ąžuolas -- gražus vardas, bet labai jau reikalaujantis. jeigu bus koks kūdas distrofiškas bernelis -- tai kaip juodas jumoras bus jam prisistatinėt tuo vardu
Neduociau savo vaikui vardo, kuris tuo metu labai populiarus, nes ir kieme, ir mokykloje butu n vaiku su vienodais vardais dar man nera grazu, kai vardas medziu pavadinimas, abstrakcijos ir tt.
Zosė- tarmiškas vardo trumpinys, tikras pilnas vardas- Sofija. Ir mano manymu jis labai moteriškas
Zosė yra vardo Zofija trumpinys. Mano močiutė buvo šiuo vardu, jis laaabai gražus.
Dar buvo minėtas kaip negražių asociacijų keliantis vardas Sabina. Pažįstu tik vieną Sabiną - Kauno muzikinio primadoną Sabiną Martinaitytę. Gražus vardas.
Ligita-asocijuojasi su liga ,Kunigunda-vaikas amziams pasmerktas patycioms(kunigus gundai?),Žibutė-nu man karves vardas. Dirbant su klientais teko sutikt tokiu vardu,kaip Asterijus
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.