Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

turiu dar viena orchideja, su ja viskas gerai, nuzydejo, leidzia lapuka nauja taip pat ir dar ziuriu dygsta" kai kas", kaip speju isorines saknys ir dar gal (ten kur vienas) ziedkotis naujas
ar neklystu?

Baltoji smile.gif

jezau, kokia apdulkejus gelyte atrodo po vakaryksciu remontu namie blush2.gif blush2.gif
begu nuvalyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .ramune.: 30 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(.ramune. @ 2009 03 30, 19:03)
turiu dar viena orchideja, su ja viskas gerai, nuzydejo, leidzia lapuka nauja taip pat ir dar ziuriu dygsta" kai kas", kaip speju isorines saknys ir dar gal (ten kur vienas) ziedkotis naujas
ar neklystu?

user posted image

user posted image

Įtariu, kad ten bus orinė šaknis smile.gif Na bent taip sprendžiu pagal spalvą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 30 kovo 2009 - 19:05
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 30, 21:05)
Įtariu, kad ten bus orinė šaknis smile.gif Na bent taip sprendžiu pagal spalvą.  g.gif

man ir taip atrodo, kad ten isorines saknys, o ten kur vienas toks uzsislepes galiukas pradeda list?
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 30, 18:47)

Kaip manote, ar tą vienintelį likusį žiedelį kirpti lauk, ar nieko nenutiks, jei dar kelias dienas juo pasigrožėsiu?  4u.gif

Palik ir dziaukis mirksiukas.gif ,netiks kas nors-pats nukris,o gal ir ne smile.gif As viena su ziedais persodinau-taip atsargiai,bet nieko nenutiko-grazuole dar menesi dziugino ziedeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.ramune. @ 2009 03 30, 19:07)
man ir taip atrodo, kad ten isorines saknys, o ten kur vienas toks uzsislepes galiukas pradeda list?

Oj, bijau, kad aš ir kalbėjau apie tą užsislėpusį galiuką ax.gif
Apie kurią vietą dar klausei? Nelabai supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 30, 19:09)
Palik ir dziaukis  mirksiukas.gif ,netiks kas nors-pats nukris,o gal ir ne  smile.gif As viena su ziedais persodinau-taip atsargiai,bet nieko nenutiko-grazuole dar menesi dziugino ziedeliais smile.gif

Labai ačiū, taip ir padarysiu tuomet 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 30, 21:09)
Oj, bijau, kad aš ir kalbėjau apie tą užsislėpusį galiuką  ax.gif
Apie kurią vietą dar klausei? Nelabai supratau  blush2.gif

va sitoj nuorodoj, 5 nuotraukoj, gal nelabai matosi g.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(.ramune. @ 2009 03 30, 19:12)
va sitoj nuorodoj, 5 nuotraukoj, gal nelabai matosi g.gif
My Webpage

Susibalamūtyjau šiek tiek, atsiprašau biggrin.gif blush2.gif
Gal daugiau nusimančios pasakys ką kitą, bet pagal mane visi tie nauji auginukai - orinės šaknys, taip pat ir tas užsislėpęs 5 nuotraukoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 30 kovo 2009 - 19:15
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 30, 21:14)
Susibalamūtyjau šiek tiek, atsiprašau  biggrin.gif  blush2.gif
Gal daugiau nusimančios pasakys ką kitą, bet pagal mane visi tie nauji auginukai - orinės šaknys, taip pat ir tas užsislėpęs 5 nuotraukoj  g.gif

nieko, viskas gerai ok.gif
palauksiu dar kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
as irgi manau kad tai saknytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.ramune. @ 2009 03 30, 19:17)
nieko, viskas gerai ok.gif
palauksiu dar kitu nuomoniu smile.gif

Labai tikiuosi, kad aš klystu, ir linkiu naujo žiedstiebio 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 30 kovo 2009 - 19:20
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 30, 21:19)
as irgi manau kad tai saknytes smile.gif

dekui kad padejot susigaudyt, nors biskeli turejau vilties, kad nors vienos ziedkotis islis, norisi graziu ziedu juk ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ten tikrai saknis. Ziedstiebio virsune buna tokia nelygi, kaip perskelta.
Atsakyti