Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 12:58)
Šiuo metu naudoju rusišką tušą už 10lt, man jis labai geras.

Gal galit imest jo nuotraukele ir argumentuot kuo geras bei kokias funkcijas atlieka?
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2009 04 19, 15:05)
Man irgi šis tušas pats geriausias dabar thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

Aš naudoju bazę iš Lancome, jau gal kokią 4 tūbelė, man ji  thumbup.gif

O labai matosi skirtumas, kai tepta su baze ir kai be jos? beja kokia lancome tušo bazės kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 18, 22:31)
O kokia YSL Volume Effet Faux Cils kaina? Kiek suprantu, jis daugiau ilgina, nei storina?

Vakar ji pirkau, jis mano mylimiausias thumbup.gif anksciau kainavo 89, vakar mokejau 105 blink.gif - pabrango
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 19, 21:27)
Vakar ji pirkau, jis mano mylimiausias  thumbup.gif  anksciau kainavo 89, vakar mokejau 105  blink.gif  - pabrango

Tai reiskia Anglijoje pigiau 21 svaras.
Gal reiktu pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 12:58)
Šiuo metu naudoju rusišką tušą už 10lt, man jis labai geras.

kas per rusishkas stebuklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 19, 19:31)
O kaip kainos pasmusKristijanoj? 4u.gif

zinok nzn as siunciausi.... bet manau apie 100lt smile.gif
Atsakyti
O gal kuri bandet is YSL Everlong tusa?
Atsakyti
QUOTE(katinulyga @ 2009 03 31, 17:05)
vat man irgi sitas labiausiai patinka, tik niekada neperku LT, visada arba skrisdama kazkur perku arba prasau kad parvestu. toks jausmas kad pas mus visas siuksles atveza

Sveikos mergaites.

O man sita sturbut blogiausias is blogiausiu kokiu teko naudoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 19, 19:18)
as turiu Exceptionnel tai neblogas, graziai atskiria, pareicia, patankina kazkiek... esu turejusi ir cils a cils tai nieko gero, uz tokia kaina prastokas smile.gif

As turiu sita dabar nusipirkus,tai jis man nepatinka,tikrai max factor tusai man geresni,ir nedaro jis jokio stebuklo...kaip konsultante sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 19, 17:50)
O kaip Chanel jum tusai? gal kas turit? 4u.gif

Jau baiginėju Inimitable. Tikrai patiko. Gražiai atskiria, ilgina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 04 20, 14:56)
Jau baiginėju Inimitable. Tikrai patiko. Gražiai atskiria, ilgina  wub.gif

Nu kada nors, kai turesiu atliekamu pinigeliu reiks pabandyti ir man. Aciu vism uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 19, 21:20)
O gal kuri bandet is YSL Everlong tusa?

Bandziau , kazka asiau apie ji. Pasikartosiu - tai vienas blogiausias tusu mano turetu. netankina , pailgina kazkiek, bet tas pailginimas po kokiu 3h nutrupa, tai tuso lieka tik ties saknimis, o galai nutrupeje. tai as ji pavadinau blakstienas trumpinanciu tusu lotuliukas.gif nepalyginsi su YSL faulx cils, cia tai geris thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2009 04 20, 13:56)
Jau baiginėju Inimitable. Tikrai patiko. Gražiai atskiria, ilgina  wub.gif

as visada savo kosmetineje turiu si tusa salia kitu. jis veinitelis tusas is chanel , kuris man patiko ( bandziau visus chanel). manau jis skirtas itin naturaliam dieniam makiazui, kai nereikia ryskumo - puikiai atskiria, susukuoja, pailgina ( tankinimo mazai) niekada nesulimpa, jokiu burbuliuku. geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti