Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Persiskaityk anstesnes temas,tikrai apie Collistar esam kalbejusios,as savo atsiliepimus irgi rasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 21, 15:38)
Tai reikejo grazint ir atsiimt pinigelius mirksiukas.gif

Nežinojau, kad Oriflame yra tokia galimybė g.gif
Be to, aš dažiausi kelis kartus, mama irgi, nežinau ar dar būtų priėmę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 21, 17:58)
Nežinojau, kad Oriflame yra tokia galimybė g.gif
Be to, aš dažiausi kelis kartus, mama irgi, nežinau ar dar būtų priėmę biggrin.gif

Tikrai butu prieme.grazint galima berods per 14 dienu ir isnaudota gali but ne daugiau kaip 1/4.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 19, 13:54)
O kokia tuso baze naudojate? Galvoju gal ir man šį stebuklą įsigyti, tik nežinau ar verta  ax.gif

Del geru atsiliepimu uzsienio forumuose nusipirkau Clarins tuso baze rolleyes.gif Joje ten visokiu vitaminu prideta, tausoja blakstienas, lengviau tusas nusivalo, kai baze apacioj uztepta. Vakariniam makiazui padaziau tusu su baze po apacia, tai blakstienos gavos kaip leles biggrin.gif Esu patenkinta siuo savo pirkinuku ax.gif

QUOTE(Semile @ 2009 04 20, 21:47)
cia apie si kalba eina g.gif user posted image

Sitas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 21, 17:51)
Tikrai butu prieme.grazint galima berods per 14 dienu ir isnaudota gali but ne daugiau kaip 1/4.

Tai dabar jau žinosiu jei ką biggrin.gif
Tik man įdomu ką jie daro su tais panaudotais? Parduoda iš naujo? tongue.gif
Atsakyti
Zadu isbandyti Kiss me Heroine tusa, girdedau neblogi.... gal kas bandet?
Atsakyti
As tai siuo metu naudoju Loreal Telescopic Carbon Black.
Anksciau naudojau paprasta Loreal Telescopic.
Labai patogus sepetelis, ipratau, tai prie kitokio nebesinori grizt. biggrin.gif
O gal patartumet koki vandeniui atsparu tusa?
Neseniai ieskojau, reikejo "extra" atveju, tai nepirkau labai brangaus.
Nusipirkau Maybelline Volum' Express Turbo Boost.
user posted image
Gal kas bandet si tusa? Kokie atsiliepimai?
Beje, koki tusa rekomenduotumet "barbiskoms" blakstienoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Sporty @ 2009 04 22, 14:33)

MF MasterpieceMax, YSL Volume Effet Faux Cils.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 balandžio 2009 - 14:48
QUOTE(F_A @ 2009 04 18, 21:48)
Lt yra, sarmoj berods 104 lt kashtuoja rolleyes.gif
Ziuresiu, ar neuzdzius jis man kosminiu greiciu g.gif

primink, o tavo natūralios blakstienos labai ilgos ir tankios , ar vidutinės? g.gif
noriu ir aš tą naująjį gėrį išmėgint kada. Ir tikrai įdomu, kaip su džiūvimu, nes man nepakartojamas tušas yra Givenchy "Captive eyes", bet per mėnesį išdžiūva.... doh.gif verysad.gif ir vsi tiek pirksiu, kai pinigų nebus taip gaila, nes nuo fantastiškas tiesiog - ir storina ir ryškus, ir nė kiek nelipina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 21, 22:20)
Tai dabar jau žinosiu jei ką biggrin.gif
Tik man įdomu ką jie daro su tais panaudotais? Parduoda iš naujo? tongue.gif

Na tikrai ne,grazina atgal,Lietuvoj jie nepasilieka.O panaudotu tikrai jie nepardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Miss Sporty @ 2009 04 22, 15:33)
As tai siuo metu naudoju Loreal Telescopic Carbon Black.
Anksciau naudojau paprasta Loreal Telescopic.
Labai patogus sepetelis, ipratau, tai prie kitokio nebesinori grizt. biggrin.gif
O gal patartumet koki vandeniui atsparu tusa?
Neseniai ieskojau, reikejo "extra" atveju, tai nepirkau labai brangaus.
Nusipirkau Maybelline Volum' Express Turbo Boost.
user posted image
Gal kas bandet si tusa? Kokie atsiliepimai?

Bandziau smile.gif Duociau 8balus is 10 cool.gif Sepetelis man truputi nepatogus ir truputi per riebus g.gif Dabar apsistojau prie TELESCOPIC is Lorealio ax.gif Pamegau tuos smulkucius sepetukus,kur kiekviena blakstienyte pasiekia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 04 22, 15:26)
primink, o tavo natūralios blakstienos labai ilgos ir tankios , ar vidutinės? g.gif
noriu ir aš tą naująjį gėrį išmėgint kada. Ir tikrai įdomu, kaip su džiūvimu, nes man nepakartojamas tušas yra Givenchy "Captive eyes", bet per mėnesį išdžiūva.... doh.gif  verysad.gif ir vsi tiek pirksiu, kai pinigų nebus taip gaila, nes nuo fantastiškas tiesiog - ir storina ir ryškus, ir nė kiek nelipina thumbup.gif

mano blakstienos naturaliai yra vidutinio ilgio, nelabai tankios, rudos spalvos su dar sviesesnes rudos spalvos galiukais - be tuso atrodau kaip be veido biggrin.gif Megstu, kai tusas dazo ryskiai ir storai blush2.gif
Atsakyti