Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(sveikatele @ 2009 04 29, 00:23)
Finna, kokius tusus dar priskirtum prie ryskaus efekto?  Butu idomu suzinoti biggrin.gif

Net nežinau smile.gif Kad beveik nuo tada, kai atsirado MasterpieceMax, su juo tik ir dažiausi. Per tą laikotarpį dar bandžiau HR Lash Queen tigrinį ir Maybelline geltonąjį. Pastarasis patiko, nes labai gražiai tankina blakstienas. HR pasirodė eilinis tušas. Dar ryškų efektą man suteikdavo L'oreal Lash Architect. Bet šiaip žiūrint pagal kainos ir gaunamo rezultato santykį, už MF kol kas neradau nieko geriau. Net neturiu kuo prie jo prikibti- dažo ryškiai, ilgina, tankina, storina, kaina gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 29, 16:15)
už MF kol kas neradau nieko geriau. Net neturiu kuo prie jo prikibti- dažo ryškiai, ilgina, tankina, storina, kaina gera ax.gif

Gerai išlieka? Nebyra?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 04 29, 15:27)
Gerai išlieka? Nebyra?

Pasidažau tik atsikėlus ryte, nusivalau einant miegoti, t.y. labai vėlai smile.gif Man visą dieną išlieka taip pat kaip, kad būnu pasidažius ryte. Nebyra, paakių ir vokų netepa. Bet kai kurios merginos rašė, kad joms trupėjo. Aš sunaudojau jau nežinau kiek tūtelių ir man nei karto nieko panašaus nebuvo (nors tušus perku skirtingose vietose) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 29 balandžio 2009 - 15:47
man po kokiu 2-3 savaiciu naudojimo, vis tik trupa masterpiece max verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 28, 21:22)

Ir man L'orealio Telescopic nepatiko, nes dažo natūraliai, o aš mėgstu ryškiai biggrin.gif 
Bet merginoms, kurios mėgsta natūralias blakstienas, gal ir neblogas tušas smile.gif

Man irgi patinka ryskiai, tai visad dazau pora sluoksniu.... bet ne su visais tusais ta ryskuma isgauni.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 29, 17:56)
Man irgi patinka ryskiai, tai visad dazau pora sluoksniu.... bet ne su visais tusais ta ryskuma isgauni.

arba isgauni tada, kai jau blakstienos sulipusios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 29, 17:02)

biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 29, 16:25)
man po kokiu 2-3 savaiciu naudojimo, vis tik trupa masterpiece max verysad.gif

Niekaip nesuprantu kodėl jis man netrupa g.gif Aišku, aš nesiskundžiu, bet vistiek įdomu biggrin.gif

QUOTE(charisma212 @ 2009 04 29, 18:02)

Tada gaunasi trys, bet labai ryškios blakstienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 29, 20:24)
Tada gaunasi trys, bet labai ryškios blakstienos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ka darot tokiais atvejais, jeu jau ir seseliais bunat pasidaziusios? ar nuvalot viska ir is nauo dazot ar dar bandot atskirti ir gauti kokias 5..
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 22:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o ka darot tokiais atvejais, jeu jau ir seseliais bunat pasidaziusios? ar nuvalot viska ir is nauo dazot ar dar bandot atskirti ir gauti kokias 5..

dazniausiai (nebent laaaabai isskirtiniais vienetiniais atvejais) bandau atskirt ir gaut 5 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 20:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o ka darot tokiais atvejais, jeu jau ir seseliais bunat pasidaziusios? ar nuvalot viska ir is nauo dazot ar dar bandot atskirti ir gauti kokias 5..

as irgi bandau atskirti
o siaip tepu keleta sluoksniu... padazau, palaukiu kol pradziuna... tada dar syki ant virsaus... taip nesulimpa man tada, o jei is kart daug dazau tai veltis pradeda ir lipdytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 21:35)

Jei jau matau, kad tuoj gausis ryškios trys, tada daugiau tušo nebetepu biggrin.gif Jei nebespėju, tada bandau skirstyt, jei laiko nėra persidažyt (ir daugiau to tušo nebenaudoju) doh.gif Nors taip buvo atsitikę kelis kartus tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 30 balandžio 2009 - 12:04