Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Finna @ 2009 04 29, 22:24)
Niekaip nesuprantu kodėl jis man netrupa g.gif  Aišku, aš nesiskundžiu, bet vistiek įdomu biggrin.gif

man taip pat mf masterpiece netrupa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 30, 16:16)
man taip pat mf masterpiece netrupa  schmoll.gif

O as nusivyliau siuo tusu. Gal ant seno pataikiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 29, 21:50)
as irgi bandau atskirti
o siaip tepu keleta sluoksniu... padazau, palaukiu kol pradziuna... tada dar syki ant virsaus... taip nesulimpa man tada, o jei is kart daug dazau tai veltis pradeda ir lipdytis  biggrin.gif

As irgi tepu bent 3 sluoksnius, bet turbut per mazai duodu nudziut doh.gif kita karta darysiu kaip tu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 04 27, 23:23)
Kodel isemiau batareika? Man rankos pacios pakankamai vibruoja, kai anksti atsikelus uzsimiegojusias akis reik tusu pamaliavot lotuliukas.gif Nereikia man to vibro papildomo visiskai... biggrin.gif

dekui, nesu turejusi vibruojancio, tai galvojau turi buti privalumas smile.gif
Atsakyti
Labai megstu storas,riebias blakstienas,negu ilgas kudas:)
Permeciau tema,labai isgirtas Max Factor Masterpiece Max,butinai bandysiu:) O koki dar labai storinanti ir riebu patartumete?
Atsakyti
As isvis neisivazduoju kaip galima dazyti ant jau padziuvusiu..gi tada gaunasi tragiska...jos apsivelia,apkimba,sulimpa... man taip gaunasi tiek su Lancome, tiek su maxfactor ,loreal tusais. Visada dazaus 2-3 potepiais-mostais, bet iskart, vienu po kito.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 30, 22:35)
As isvis neisivazduoju kaip galima dazyti ant jau padziuvusiu..gi tada gaunasi tragiska...jos apsivelia,apkimba,sulimpa... man taip gaunasi tiek su Lancome, tiek su maxfactor ,loreal tusais. Visada dazaus 2-3 potepiais-mostais, bet iskart, vienu po kito.

As taip pat darau thumbup.gif ,nes jeigu palaukti kol isdzius bus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 30, 19:35)

Ne ant visai isdziuvusiu, o tik truputi. nes ant slapiu tepant dar baisiau buna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 30 balandžio 2009 - 22:06
QUOTE(Finna @ 2009 04 29, 22:24)
Niekaip nesuprantu kodėl jis man netrupa g.gif  Aišku, aš nesiskundžiu, bet vistiek įdomu biggrin.gif

as juo labai dziaugiausi pirma menesi, o abar jau matau, kad net nepasidazius apatiniu, pritrupa ant paakiu, o siaip tusas thumbup.gif is dabar dar pastebejau, kad ne taip graziai, ryskiai dazo schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, kuris maxf masterpiece geresnis? juodas ar auksinis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 05 01, 13:11)

Man tai juodas geresnis, jis ryskiau dazo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 05 01, 12:11)

Jei nori ryškesnių blakstienų- juodas, jei natūraliai atrodančių- auksinis.
Atsakyti