Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(solo @ 2009 05 21, 16:44)
Gal kuti bandėt Loreal Telescopic Explosion? Ale Givenchy  biggrin.gif 
My Webpage

bigsmile.gif reik ir man jo, bet niekaip turimų neišbaigiu, tai jau žiauru būtų dabar dar vieną nusipirkt doh.gif

labai įdomu, kiek jis kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 05 18, 08:32)
jau kelias dienas naudoju Maxfactor Masterpiece Max  thumbup.gif  tikrai visai neblogas, labai pailgina ir isryskina blakstienas, tik man dar norisi kad jas ir storintu  g.gif

Po kelių dienų turėtų storinti, nes pradžioj jis skystesnis ir dažo ne taip ryškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 05 21, 19:54)
konsultantes, ypac lietuvoje, pasitikejimo nekelia  rolleyes.gif daznai ju zinios ir siulymai baigiasi asmenine nuomone, kas joms pacioms patinka ir tinka  rolleyes.gif

Arba pasiulymais pirkti tai, kas brangiausia arba labiausiai neperkama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 22, 01:06)
Arba pasiulymais pirkti tai, kas brangiausia arba labiausiai neperkama  lotuliukas.gif

juk reikia sandelius prasluot hihihi.gif
Atsakyti
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA. NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI
IS PIGESNIU:
LOREAL, ISADORA, KANEBO, SHISEIDO, COLLISTAR, ARTDECO, BOURJOIS, MAKE UP, GOSH, ISLA,
IS BRANGESNIU:
DIOR, CLAIRINS, PUPA, GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT , GIVENCHY, CHANEL, LANCOME, ESTEE LAUDER, CLINIQUE, BIORECHERCHE PARIS,
IR DAUG KITU... Iskaitant tu egipto zemiu firmos produktus.
Klauskit panos
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 08:53)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA.  NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI 
IS PIGESNIU:
LOREAL, ISADORA, KANEBO, SHISEIDO, COLLISTAR, ARTDECO, BOURJOIS, MAKE UP, GOSH, ISLA,
IS BRANGESNIU:
DIOR, CLAIRINS, PUPA, GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT , GIVENCHY, CHANEL, LANCOME, ESTEE LAUDER, CLINIQUE, BIORECHERCHE PARIS, 
Klauskit panos

lotuliukas.gif Esat išbandžius visus šiuos tušus? Žinant tai, kad kokio lorealio gal 20 tušų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 10:53)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA.  NUO AKIU SESELIU IKI NAGU LAKU IR KREMU - IVAIRIU IVAIRIAUSIU FIRMU. GALIU DRASIAI PATARTI 
IS PIGESNIU:
IS BRANGESNIU:
Klauskit panos

Bet jus per visas temas tą pati rašot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 08:53)
IS PIGESNIU:
IS BRANGESNIU:
Klauskit panos

toks jausmas, kad, tamsta, atsidaret kristiana.lt ir isvardinot girdetas firmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 22 gegužės 2009 - 15:38
Nusipirkau ir aš tą visų išgirtąjį masterpiece max. Visada kreivai į maxfactor žiūrėjau, bet, SM perskaičius tiek gerų atsiliepimų, ryžausi pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 22, 23:25)
Nusipirkau ir aš tą visų išgirtąjį masterpiece max. Visada kreivai į maxfactor žiūrėjau, bet, SM perskaičius tiek gerų atsiliepimų, ryžausi pabandyti.

Ir koks pirmasis įspūdis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 22, 11:27)
lotuliukas.gif  Esat išbandžius visus šiuos tušus? Žinant tai, kad kokio lorealio gal 20 tušų...  biggrin.gif

KAIP SMAIKSTU. Esu isbandziusi siu firmu. Juk aiskiai parasiau, arne? wink.gif

Lorealio esu asmeniskai isbandziusi pries kokiu 5 metus. Po siai dienai mano drauge naudoja Ta ''pagrindini'' is abieju galu atsukama. Taip pat esu kazkada isbandziusi kazkoki auksini (nepamenu pavadinimo).

Klauskit, gerbiamoji dar. Patikslinsiu jeigu reikia.
Juk ir tai parasiau, arne?
wink.gif
Papildyta:
QUOTE(pompaduska @ 2009 05 22, 16:37)
toks jausmas, kad, tamsta, atsidaret kristiana.lt ir isvardinot girdetas firmas.

toks jausmas, kad jus sau negalite leisti tiek isbandyti ir uzpavydejote.

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2009 05 22, 12:36)
Bet jus per visas temas tą pati rašot    lotuliukas.gif

rasau per visas ta pati, kad Jus gerbiamoji, paziurejusi kaireje ir pamaciusi mano statusa ''naujoke'', suprastumet kaip labai man norisi su kuo nors susipazinti ir pasidalinti kuo greiciau protingomis mintimis.
biggrin.gif

netgi tokiomis kaip jusu bigsmile.gif

Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 21, 18:21)
labai  smagiai. lengva prieit visus kampus, blakstienas tušu pasiekt nuo pat šaknų. Man tas šepetukas geriau nei įprastas

dekui uz ats. reiks butinai nusipirkt pabandyt.

QUOTE(shopingas @ 2009 05 21, 23:06)
Arba pasiulymais pirkti tai, kas brangiausia arba labiausiai neperkama  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(moirochka @ 2009 05 22, 07:53)
DIEVINU KOSMETIKA. BE JOS NEGALIU APSEITI NE VIENOS DIENOS, TODEL ESU ISBANDZIUSI VISKA
IS PIGESNIU:
IS BRANGESNIU:
Klauskit panos

viska bigsmile.gif tai va, eksperte, atsakyk i klausimus, uzduodamus cia apie tushus bigsmile.gif

QUOTE(moirochka @ 2009 05 23, 13:31)
Lorealio esu asmeniskai isbandziusi pries kokiu 5 metus. Po siai dienai mano drauge naudoja Ta ''pagrindini'' is abieju galu atsukama. Taip pat esu kazkada isbandziusi kazkoki auksini (nepamenu pavadinimo).

eksperte, o ko tamsta klausti, jei tusha esi vienos kompanijos isbandziusi pries 5metus ir net pavadinimo nezinai doh.gif

naujoke, nenaujoke, ne tame esme. pasiskaityk bent viena tema nuo pradzios iki galo, garantuotai pati suzinosi 100 kart daugiau, nei teigi pati zinanti doh.gif
Atsakyti