Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(moirochka @ 2009 05 23, 14:31)
KAIP SMAIKSTU. Esu isbandziusi siu firmu. Juk aiskiai parasiau, arne? wink.gif

Nu šmaikštoka, nes parašėt, kad išbandžius viską, ką reikštų "visus absoliučiai tušus", tik va, net pavadinimų nežinot... panelė expertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 22, 22:53)
Ir koks pirmasis įspūdis?  smile.gif

Esu labai maloniai nustebinta. Blakstienos ryškios, nesulipę, lengvai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 23, 15:31)
rasau per visas ta pati, kad Jus gerbiamoji, paziurejusi kaireje ir pamaciusi mano statusa ''naujoke'', suprastumet kaip labai man norisi su kuo nors susipazinti ir pasidalinti kuo greiciau protingomis mintimis.
biggrin.gif

Naujokes visos mes buvom, bet nerasinedavom per visas temas nesamoniu. Jau pasakiau ka norejau kitom temoj, tai nebesikartosiu. Bet panasu, kad tik bendravimo ir norit, nes vien tai, kaip suskirstot brangias ir pigias firmas,parodo, kad nelabai esat net ciupinejus ju produktus.... doh.gif

O jei jau tikrai taip viska bandet, tai pasakykit kuris geresnis: pigusis L'oreal ar brangusis Pupa (neatsizvelgiant i kaina, kad abu +-40Lt kainuoja - jei dar nepabrange, nes LT kuri laika nebuvau (bet kuriuo atveju brangs apylygiai vistiek))?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 gegužės 2009 - 19:01
toks jausmas, kad jus sau negalite leisti tiek isbandyti ir uzpavydejote.

biggrin.gif

Jusu paminetos 'pigios' kosmetikos Kanebo as sau leisti negaliu. Taip pat negaliu leist ir pavyzdziui La Prairie. Visa kita, Jusu pamineta, sau leisti galiu.

rasau per visas ta pati, kad Jus gerbiamoji, paziurejusi kaireje ir pamaciusi mano statusa ''naujoke'', suprastumet kaip labai man norisi su kuo nors susipazinti ir pasidalinti kuo greiciau protingomis mintimis.
biggrin.gif

netgi tokiomis kaip jusu bigsmile.gif

Aciu uz demesi 4u.gif

o Jus, kolega, atsargiai su issireiskimais. cia mergaites renkasi atsparios kvailumui ir megsta pasikandziot jei reikia biggrin.gif

destykit savo nuomone ir viskas bus tvarkoj. dabar kazkokius shampinjonus rasot.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 23, 20:00)
Naujokes visos mes buvom, bet nerasinedavom per visas temas nesamoniu. Jau pasakiau ka norejau kitom temoj, tai nebesikartosiu. Bet panasu, kad tik bendravimo ir norit, nes vien tai, kaip suskirstot brangias ir pigias firmas,parodo, kad nelabai esat net ciupinejus ju produktus....  doh.gif

O jei jau tikrai taip viska bandet, tai pasakykit kuris geresnis: pigusis L'oreal ar brangusis Pupa (neatsizvelgiant i kaina, kad abu +-40Lt kainuoja - jei dar nepabrange, nes LT kuri laika nebuvau (bet kuriuo atveju brangs apylygiai vistiek))?

Norejau pasakyti, kad Jus esat labai nedraugiska.
As suskirsciau taip, kaip man asmeniskai atrode. Nesu pirkusi visus produktus tik Lietuvoje, todel ir ju kainos skiriasi. Pupos esu isbandziusi tik seselius ir blizgesi.
Juos pirkau kitoje salyje ir tiesa sakant mokejau, atrodo, daugiau uz Jusu pamineta firma.
O pirkau as juos lygiai pries 4 metus, taigi turit ir apie tai pagalvoti.
Papildyta:
QUOTE(pompaduska @ 2009 05 24, 03:34)
Jusu paminetos 'pigios' kosmetikos Kanebo as sau leisti negaliu. Taip pat negaliu leist ir pavyzdziui La Prairie. Visa kita, Jusu pamineta, sau leisti galiu.
o Jus, kolega, atsargiai su issireiskimais. cia mergaites renkasi atsparios kvailumui ir megsta pasikandziot jei reikia  biggrin.gif

destykit savo nuomone ir viskas bus tvarkoj. dabar kazkokius shampinjonus rasot.

gal nueikite ir ismokite pirma lietuviskai rasyti.
Tik dabar supratau, kodel Jums teko i uzsieni isvaziuoti
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(moirochka @ 2009 05 25, 11:25)
As suskirsciau taip, kaip man asmeniskai atrode. Nesu pirkusi visus produktus tik Lietuvoje, todel ir ju kainos skiriasi. Pupos esu isbandziusi tik seselius ir blizgesi.
Juos pirkau kitoje salyje ir tiesa sakant mokejau, atrodo, daugiau uz Jusu pamineta firma.
Papildyta:

doh.gif

neizedinekit manes savo kvailais priekabiavimais ir as neizeidinesiu Jusu.
Taip pat galiu pacituoti jusu kvailus issireiskimus.

gal jau rektu pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 25, 10:27)

doh.gif

? biggrin.gif

viskas. astiprasau, daugiau neofftopicinsiu biggrin.gif
Atsakyti
cool.gif doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moirochka @ 2009 05 25, 11:27)

O jus itin draugiska ir bendravimo issiilgus lotuliukas.gif

Nesvarbu kur perkat, vistiek kainu santykis panasus buna - o ir rasykit tada tusi temoj apie tas firmas, kuriu TUSUS esat isbandzius, o ne visas 'bandytas' firmas.... L'oreal uzsienyje apie 10$ tusas, Shiseido apie 30$, Dior, Guerlain, YSL taip pat apie 30$ - tai idomu kaip cia jums atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, neterskit eterio, o tokias ekspertes kaip moirochka geriausia praignoruoti doh.gif visada visose temose atsiranda teisuoliu, zinovu ir ismananciu, ateinanciu pasakyt, bile kad butu kazkas pasakyta. ir net neziuri, i tema ar ne i tema doh.gif
Atsakyti
Jo, peace paneles smile.gif geriau papasakokit gal jau kas isbandet naujaji Telescopic su tuo kosminiu apvaliu sepeteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 26, 14:08)
Jo, peace paneles smile.gif  geriau papasakokit gal jau kas isbandet naujaji Telescopic su tuo kosminiu apvaliu sepeteliu smile.gif

keliata psl atgal apie si tusha pasisake kelios merginos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 15, 22:03)
man šiuo metu nr.1 Maxfactor False Lash Effect - nusipirkau antrą kart, puikiai išsilaiko, ilgina, padidina apimtį, atskiria blakstienas  thumbup.gif  user posted image

ištikima Maxfactor tikriausiai nuo tada kai dažyti blakstienas pradėjau  smile.gif retkarčiais pas sesę išbandau kitų firmų, bet tokio rezultato nėr  schmoll.gif

vakar nusipirkau tokį patį , tikrai neblogas, bet turiu geresnį galėčiau perleist blush2.gif
Atsakyti