O aš šiandien eksperimentais užsiimu..nudažiau akis skirtingais tušais. Norėčiau atsiliepimų kuris gražiau atrodo (nors man pačiai akivaizdu
), o vėliau parašysiu kas čia per tušai...akcija atrakcija
. Čia natural:

o čia padažytos (dažyta dviem sluoksniais):

o čia padažytos (dažyta dviem sluoksniais):
Minx, man tavo desine akis labiau patinka ir koks gi cia tusas
QUOTE(radulia @ 2009 06 11, 13:44)
Nu net susipainiojau
As is pradziu maciau tik virsutines akis, ziuriu ir galvoju, nugi vienodos tos blakstienos,abejos tokios grazio
s ,ner jokio skirtumo tarp tusu
Tik paskui pamaciau padazytas, beabejones graziau kairiosios:) (t.y ekrano kaire puse)
Bet jau turbut sukava,i skirinejai,ir seip lb preciziskai bei kruopsciai,ilgai dazeis?
Tik paskui pamaciau padazytas, beabejones graziau kairiosios:) (t.y ekrano kaire puse)
Bet jau turbut sukava,i skirinejai,ir seip lb preciziskai bei kruopsciai,ilgai dazeis?
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 11, 13:47)
As is pradziu maciau tik virsutines akis, ziuriu ir galvoju, nugi vienodos tos blakstienos,abejos tokios grazio
s ,ner jokio skirtumo tarp tusu
Tik paskui pamaciau padazytas, beabejones graziau kairiosios:)
Tik paskui pamaciau padazytas, beabejones graziau kairiosios:)
Ne, tikrai neskirinėjau
QUOTE(Minx @ 2009 06 11, 13:46)
tavo desine akis arba kai ziuri i nuotrauka bus kaire
apvedziau
QUOTE(radulia @ 2009 06 11, 14:10)
Apvesta akis (tikroji dešinė) - Oriflame Revelation (kainavo 8 Lt) , o tikroji kaire L'oreal Explosion (kainavo 45 Lt)
QUOTE(pupute @ 2009 06 11, 14:23)
pilnai tikiu - drauge nusivylus po maybyline atrado avon'o tusa ir neatsidziaugia, o man nelimpa niekaip
Man Explosion'o vieninteliai privalumai, kad geriau pailgina kampines blakstienas ir truputi lengviau nusivalo...bet kai palygini kainas tai... ir dar dienos bėgyje truputi aptrupa
QUOTE(pupute @ 2009 06 11, 10:24)
siandien po pertraukos pusmecio kokios gryzau prie lorealio architecture - tai blyyyyn
blakstienos kaip veduokles - vis veidroduka issitraukiu, pasiziuriu, pasidziaugiu ir toliau dirbu
Na ir užkretei