Minx blakstienos natūraliai gražios, riestos, tankios, todėl tikiu, kad bet koks tušas nepadažytų jų blogai
Dešinė akis iš tiesų labai dailiai atrodo
Vakar pardėj bandžiau pasidažyt kažkada mylėtu Loreal Double Extension, nežinau, braukiau braukiau, kažkokios blyškios. Gana efektingai dažydavo Loreal Volume Shocking, tik tankumo mažokai...
Vakar pardėj bandžiau pasidažyt kažkada mylėtu Loreal Double Extension, nežinau, braukiau braukiau, kažkokios blyškios. Gana efektingai dažydavo Loreal Volume Shocking, tik tankumo mažokai...
QUOTE(pupute @ 2009 06 11, 13:08)
butinai
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 06 11, 15:17)
welcome in da club
QUOTE(pupute @ 2009 06 11, 10:24)
siandien po pertraukos pusmecio kokios gryzau prie lorealio architecture - tai blyyyyn
blakstienos kaip veduokles - vis veidroduka issitraukiu, pasiziuriu, pasidziaugiu ir toliau dirbu
man tai labai prastas tusas
QUOTE(comep @ 2009 06 11, 16:36)
man tai labai prastas tusas
musiu kojelems daryti-pats tas, daze gerai gal savaite, max dvi 
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 11, 18:18)
negasdinu, pacios pabandysit ir nuspresit
man irgi apvestoji akis patiko 
Papildyta:
tiesiog su tuo tusu gavosi musiu kojeles ir siaip per daug cackintis su juo reikedavo
Man irgi jis nepatiko
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2009 06 11, 17:17)
Man irgi jis nepatiko
Man irgi labai nepatiko,o dar kaip sunkiai nusivalo
QUOTE(Sauleta diena @ 2009 06 08, 18:44)
vienas geriausiu tusu - Christian Dior Maximeyes. Deja, po daugelio metu ji pakeit diorshow, o sis man nepatinka.
Maximeyes toms, kurios nori vakarui pasidaryti super super didziules blakstienas.
nerealiai atrodo. storas toks sepetukas.
ech...
Maximeyes toms, kurios nori vakarui pasidaryti super super didziules blakstienas.
nerealiai atrodo. storas toks sepetukas.
ech...
Idomu, gundausi jau
Turejau Diorshow, na tikrai nera kazkas tokio, zodziu buvau nusivylusi, idomu kaip tas Maximeeyes
Merinos gal kuri norit perleisiu savo Lancome vibruojanti tusa.Niekaip nesusidraugauju su guminiu sepeteliu.Pabandytas 3kartus, atiduosiu uz 45lt
labiausiai patinka dabar loreal telescopic
QUOTE(pukepuke @ 2009 06 13, 11:14)
Jis man taip pat vienas is geriausiu