Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Finna @ 2009 03 28, 12:20)
O tos blizgios dalelės matosi pasidažius?

Nelabai... ax.gif Na reklaminej foto irgi gana mazai tu daleliu (ir aisku pafotoshopintas ryskumas). Tiesa sakant pirma karta tepdama maciau jas ant blakstienu (na smulkios, mazai ju), o dabar tai nelabai ir kreipiu demesio - man tusas geras ir sekmingai naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 28, 17:17)
Nelabai...  ax.gif Na reklaminej foto irgi gana mazai tu daleliu (ir aisku pafotoshopintas ryskumas). Tiesa sakant pirma karta tepdama maciau jas ant blakstienu (na smulkios, mazai ju), o dabar tai nelabai ir kreipiu demesio - man tusas geras ir sekmingai naudoju smile.gif

Aš čia biški ne į temą blush2.gif O apie kokį tušą jūs čia kalbat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 28 kovo 2009 - 16:45
gal kuri naudojat Mary Kay (juodam tubike) tušą? Šiandien konsultacijoj išbandžiau, bet jau jis ėjo prie baigaigos, nors ir tai visai gražiai padažė.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 28, 18:41)
gal kuri naudojat Mary Kay (juodam tubike) tušą? Šiandien konsultacijoj išbandžiau, bet jau jis ėjo prie baigaigos, nors ir tai visai gražiai padažė.

Mano drauge naudoja, tai sakė daugiau nebepirks, nes nubyra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 28, 17:39)
Aš čia biški ne į temą    blush2.gif    O apie kokį tušą jūs čia kalbat      blush2.gif

Siaip apie Cover Girl 'lash blast', o siuo konkreciu atveju apie jo variacija su blzigiom dalelem 'lash blast luxe':
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 28, 18:58)
Siaip apie Cover Girl 'lash blast', o siuo konkreciu atveju apie jo variacija su blzigiom dalelem 'lash blast luxe':
user posted image

tai skaičiau, kad su blizgiom detalėm mirksiukas.gif Nu dabar ir man tokio reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 26, 14:52)
Kad ir kiek sluoksnių su juo bandžiau, niekas nepasikeitė schmoll.gif
MastrepieceMax dažo nepalyginamai geriau.

man sitas graziau atskiria,todel ir masterpiece max ir sita vertinu mazdaug vienodai gerai
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 28, 17:01)
tai skaičiau, kad su blizgiom detalėm    mirksiukas.gif      Nu dabar ir man tokio reikia      blush2.gif

ir as uzsimaniau rolleyes.gif ot bezdzione blush2.gif nesu turejus su blizgiom detalem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 28, 19:58)
ir as uzsimaniau  rolleyes.gif ot bezdzione blush2.gif nesu turejus su blizgiom detalem blush2.gif

Mane ir sudomino tos blizgios detales biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 28, 15:17)
Nelabai...  ax.gif Na reklaminej foto irgi gana mazai tu daleliu (ir aisku pafotoshopintas ryskumas). Tiesa sakant pirma karta tepdama maciau jas ant blakstienu (na smulkios, mazai ju), o dabar tai nelabai ir kreipiu demesio - man tusas geras ir sekmingai naudoju smile.gif

Mane tos blizgios dalelės tuše suintrigavo todėl, kad pagalvojau, jog būtų kaip tik faina su tokiu į kokį balių einant pasidažyt bigsmile.gif
Nors net jei ir nesimato tų dalelių, vistiek man jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 28, 19:21)
Mane tos blizgios dalelės tuše suintrigavo todėl, kad pagalvojau, jog būtų kaip tik faina su tokiu į kokį balių einant pasidažyt bigsmile.gif 
Nors net jei ir nesimato tų dalelių, vistiek man jo reikia biggrin.gif

As tai ji kasdienai tepu, nors pirkau su ta pacia mintim baliukam... ax.gif Nu tikiuosiu blizga tos blakstienos pries saulute biggrin.gif Einu net del idomumo dabar paziuret kaip atrodo ir ar kas matosi...

Paziurejau ir pries saulute ir paprastai kambaryje, tai blizga kai isiziuri, bet nera taip, kad labai pastebimai - pries saulute aisku labiau atsispindi blizgumas.

O siaip va toki dalyka atradau - blizgesi ant tuso tepama, tai eisiu siandein bandyt ir ziuret kas per geris Lancome "FATALE BRILLIANT - Exceptional Sparkle 3D Comb Lash Top Coat":
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 28 kovo 2009 - 19:14
QUOTE(shopingas @ 2009 03 28, 17:58)
user posted image

Sakykit o kur galima sita tuša ysigyti? 4u.gif
Atsakyti