Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(jurgyyyyte @ 2009 03 29, 10:27)
Sakykit o kur galima sita tuša ysigyti? 4u.gif

jau buvo rasyta, kad jav rolleyes.gif
Atsakyti
aš lb užsidegus buvau pabandyt lancome hypnozių. ir toks fainas pasirodė,tik kad velniškai brangus. na ir kaip tik akcija buvo parfum express. nusipirkau ir taip pasigailėjau. visų pirma, negaliu pakęst juodų tušų, o apie tai pirkdama nepagalvojau, kristianoj tikrai būčiau atkreipus dėmesį. pats tušas lievai tepas, nesuprantu ar jis ten koks prastas ar ka,bet nusivyliau ir daugiau nei kvepalų nei kosmetikos iš ten nepirksiu. geriau brangiau bet ramia širdim..
Atsakyti
As ka tik pabaigiau Lancome Hypnose. Gryzau prie megstamiausio Max Factor Masterpiece MAX. Galiu pasakyti, kad ju efektas lygiai toks pat, tai kam moketi tokius pinigus uz Lancome, kai yra tokiu paciu tik pigesniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 30 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(Kristepala @ 2009 03 30, 15:46)
As ka tik pabaigiau Lancome Hypnose. Gryzau prie megstamiausio Max Factor Masterpiece MAX. Galiu pasakyti, kad ju efektas lygiai toks pat, tai kam moketi tokius pinigus uz Lancome, kai yra tokiu paciu tik pigesniu thumbup.gif

as gal labai nepastabi bet man mf masterpiece max toki pati efekta suteikia ir kaip lancome definils ir lancome hypnose biggrin.gif Gerai atskiria, isryskina, biski pakelia.
Atsakyti
As irgi dabar naudoju MF Masterpiece Max, visai nesiskundziu, storina blakstienas, nesulipina ir tinka nesiojancioms lesius. thumbup.gif
Pries tai naudojau L'oreal Voluminous, tai tokio blogo tuso dar nebuvau turejus, tankint gal ir tankino, bet po pusvalandzio paakiai budavo juodi. Nepatariu niekam jo isigyti. schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
man is kiek teke naudoti labiausiai patinka sitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 31, 15:51)
user posted image

vat man irgi sitas labiausiai patinka, tik niekada neperku LT, visada arba skrisdama kazkur perku arba prasau kad parvestu. toks jausmas kad pas mus visas siuksles atveza
Atsakyti
As naudoju Loreal telescopic sidabrini su guminiu sepeteliu, man patinka, nesukimba blankstienos smile.gif , tik tiek, kad dienai man jis super, bet vakarui norisi ispudingesniu blakstienu, manlyg YSL firmos yra tusu ir suguminiais sepeteliais , planuoju juos isbandyti.. g.gif
Atsakyti
siandien isbandziau Estee Lauder sumptuous. labai patenkinta. Graziai padazo, nesulipina atskiria, paiilgina, pariečia gal kiek labiau galetu pastorinti, bet is esmes man patiko 4u.gif
Atsakyti
user posted image

ir koks jum efektas, kaip jis dazo? smile.gif sepetukas atrodo neblogas visai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 31, 21:01)
ir koks jum efektas, kaip jis dazo? smile.gif sepetukas atrodo neblogas visai. smile.gif

pailgina blkastienas,tankesnes atrodo ir svarbiausia kad netrupa ir netepa kaip kiti buna smile.gif ir kas keista kvpeia labai skaniai,nors cia ner skirtumo del sito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 03 30, 15:46)

drinks_cheers.gif manes Hypnose taip pat nesuzavejo, kaip tiek kainuojantis tai eilinis tusas, tikrai toki pat efekta suteikia ir dauk pigesni tusai smile.gif
user posted image

cia jus apie faux cils? jei taip tai istiesu juo pasidazius blakstienos wow bigsmile.gif tik palyginus su kt tusais gyvacius per greit uzdziusta doh.gif
Atsakyti