Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(evelinki @ 2009 04 04, 00:38)
Labai knieti isbandyti Maxfactor masterpiece bigsmile.gif  tike geru atsiliepimu.

O as vis dar dziaugiuosi savo lash blast'u rolleyes.gif

Bandyk,jis tikrai thumbup.gif kad ir ka naudociau,vis kazkaip prie jo gryztu mirksiukas.gif dar tik MF Masterpiece Max nebandziau,bet jau sekantis pirkinys tikrai bus jis..prie seno gal negrysiu lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 04, 11:55)
Bandyk,jis tikrai  thumbup.gif kad ir ka naudociau,vis kazkaip prie jo gryztu mirksiukas.gif dar tik MF Masterpiece  Max  nebandziau,bet jau sekantis pirkinys tikrai bus jis..prie seno gal negrysiu lotuliukas.gif  g.gif

Aš irgi galvoju, kad apsistosiu ties šiuo tušu. Nes vis bandau bandau kitokius, o nieko geriau ir neatrandu. Nusiperku kokį, nusiviliu ir vėl MasterpieceMax perku biggrin.gif
Atsakyti
Man tai geriausias Loreal Lash architect,suteikiantis dirbtiniu blakstienu efekta. Mano blakstienos labai ilgos ir riestos pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
Per žioplumą nusipirkau Masterpiece.... mėlyną! doh.gif Jei kam reik, perleisiu pigiai
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2009 04 06, 19:00)
Man tai geriausias Loreal Lash architect,suteikiantis dirbtiniu blakstienu efekta. Mano blakstienos labai ilgos ir riestos pasidaro bigsmile.gif

Aš jį naudojau, kol neatradau MasterpieceMax smile.gif
Atsakyti
Labukas.
Gal kuri turit ar turejot Dior Iconic, kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 07, 21:01)
Labukas.

user posted image

kol naujas tepe fantastiskai,greitai,vienas du veduoklines blakstienos,
bet paskui pradejo tirstet ir burbuliuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 07, 22:01)
Labukas.

user posted image

Aš turiu. Nieko ypatingo. Tikėjausi daugiau. Vidutiniškai tankina ir vidutiniškai ilgina, gražiai užriečia blakstienas, bet teplioja vokus Greitai išdžiūvo ir sunkiai nusivalo. Antrą kartą nepirksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2009 04 06, 19:00)

man tai jis vokus tepe doh.gif dabar turiu naujaji ta maxfactor,false lash ar kaip vadinasi,na,neblogas,bet maxfactor auksinis kazkodel man geresnis,gal del sepetelio g.gif o gal del to kad sitas visai sviezias dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 07, 20:25)
man tai jis vokus tepe  doh.gif dabar turiu naujaji ta maxfactor,false lash ar kaip vadinasi,na,neblogas,bet maxfactor auksinis kazkodel man geresnis,gal del sepetelio g.gif o gal del to kad sitas visai sviezias dar ax.gif

Aš irgi laukiau kol MF False Lashes pagerės, bet nesulaukiau, sudžiūvo, o niekas nepasikeitė doh.gif
Masterpiece auksinis, kad ir natūraliai dažo, man taip pat buvo geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 07 balandžio 2009 - 21:13
Aciu paneles uz atsakymus... tai manau neverta laidyt pinigu.
Idomu koks tankintu ir ilgintu g.gif
Kaip neatrandu taip neatrandu
Hypnose Lancome bandziau irgi nieko nuostabaus unsure.gif
O taip noretus tokiu user posted image bet tu visu dirbtinu, klijavimo
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 20:12)
Aš irgi laukiau kol MF False Lashes pagerės, bet nesulaukiau, sudžiūvo, o niekas nepasikeitė doh.gif
Masterpiece auksinis, kad ir natūraliai dažo, man taip pat buvo geresnis smile.gif

Man irgi nepatiko MF false lashes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 07 balandžio 2009 - 22:58
QUOTE(zebrina @ 2009 04 04, 11:55)
Bandyk,jis tikrai  thumbup.gif kad ir ka naudociau,vis kazkaip prie jo gryztu mirksiukas.gif dar tik MF Masterpiece  Max  nebandziau,bet jau sekantis pirkinys tikrai bus jis..prie seno gal negrysiu lotuliukas.gif  g.gif

Jau turiu MF MASTERPIECE MAX(aciu Eslauda 4u.gif )tikrai laaabai geras,geresnis uz paprasta Masterpiece(dukrai blakstienos ir taip nerealiai ilgos,tai su situo net i akinukus remias doh.gif lotuliukas.gif )tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti