Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(LT saulele @ 2009 05 02, 09:27)
Aha, Imbieriški be konkurencijos  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
nu mergosos pavarėt bigsmile.gif , nežinau už- ką balsuot verysad.gif , nerealūs meškiukai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas! Matau balsavimas juda, o as tik atsikeliau, puse nakties kartu su Polina multikus ziurejom ir balsavima sudarinejom doh.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 05 02, 07:53)
Im-bear - ar miegojai? Na tu duodi  doh.gif

Jau aplankiau visus mažylius-kokie fainučiai  wub.gif Atrodo ir nėra jų daug, bet negaliu išsirinkti , už kuriuos balsuoti  g.gif Palauksiu, kol šeimyna visa sukils, darysim konsiliumą  lotuliukas.gif

(jau kurie tavo-tai iš karto aišku  mirksiukas.gif nors 100% negarantuoju-būna gi netikėtumų gyvenime  biggrin.gif )

Na tiek ir miegojau - kaip specialiai Polinai ar pilvukas skaudejo, ar dantukai dygo doh.gif O dar pirma karta surasius beveik visus konkursantus, netycia nuspaudziau ant kazkokio klaviso ir viskas dingo mega_shok.gif Teko viska surasyti is naujo unsure.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 05 02, 09:22)
Im-bear, taviskiai irgi yra? bigsmile.gif Tada zinau abu, kurie tavo tongue.gif Abu fotografuoti ant to pacio pagrindo, o viena nuotrauka, tai grynai tavo maniera fotografuoti g.gif Kazi ar pasitvirtins mano prognozes hihihi.gif

Niu bet kokia besmegene.... Cia tikrai del ilgo nemiegojimo - juk specialiai fotkinau ant skirtingu pagrindu ir tik viena nuotrauka padariau ant to paties.... lotuliukas.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 05 02, 09:27)
Aha, Imbieriški be konkurencijos  biggrin.gif  biggrin.gif

Na jau ))) Konkurencija labai stipri - o taip norisi to rinkinuko mini meskiukui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos-dalyves, as jumis suzaveta... 4u.gif Tiksliau - jusu mini meskuciukais, eziukiukais ir kitais padariukais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 02, 10:11)
juk specialiai fotkinau ant skirtingu pagrindu ir tik viena nuotrauka padariau ant to paties.... lotuliukas.gif

hihihi.gif Nepergyvenk, ir be to pagrindo visos zino, kurie tavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 02, 09:11)
o taip norisi to rinkinuko mini meskiukui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Regis mano vaikutis jau turi išrinkęs meškutį didis.gif , labai įdomus motyvas buvo dėl ko pasirinko būtent tą hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ..
Atsakyti
Labai idomu, LT-saulele, kuo tavo mazasis motyvavo bigsmile.gif Vaikai labai idomiai ir netiketai kartais vertina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 05 02, 10:22)
hihihi.gif Nepergyvenk, ir be to pagrindo visos zino, kurie tavo wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 05 02, 10:27)
Regis mano vaikutis jau turi išrinkęs meškutį didis.gif , labai įdomus motyvas buvo dėl ko pasirinko būtent tą hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif ..

Aha, as kaip ir jurginelis norejau parasyti, kad vaiku motyvai nenusakomi bigsmile.gif

Tiesa, vakar jau atidaviau dezute, t.y. dvi dezutes - vienoje meskiukai ir tavo irankiai, o kita - tavo suneliui

O dar truputi pasigirsiu - vakar mus aplanke nuostabus fotografas Marijus su asmenine padejeja Irma (ji ir mano studente, jau pabaigusi savo pirmaji meskiuka wub.gif ), tai jis pridare nemazai nuotrauku, bet sitas noriu parodyti siandien! Neisivaizduoju kai buvo galima taip pagauti, nes mazoji nei sekundei nenustygo vietoje

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes irgi prabalsavome biggrin.gif Trise hihihi.gif Buvau nustebinta, nes nuomonė išsiskyrė tik dėl trečios vietos, taigi, mama nugalėjo ir parašė tai, ką norėjo biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Vaje, kokios akys bigsmile.gif
Atsakyti
Иet ar matote kokia laiminga nuotraukoje pati IM-Bear?!!
Atsakyti
Labai smagios nuotraukos, Im-bear blush2.gif
Jau perdaviau komplimentus fotografui 4u.gif , dabar tik belieka priprašyt, kad mano pirmą meškiną Steponą nupaveiksluotų mirksiukas.gif

Šaunuolės, mergaitės, visi mažučiai meškiukai labai labai thumbup.gif
Man dar mokytis ir mokytis ax.gif
Atsakyti