Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Noreciau paprasyti tas kas gamino Miaura blush2.gif Gal galetu ir man tokia pagaminti? Sumokeciau jau kiek noretumet blush2.gif
Atsakyti
Nuostabios nuotraukos ir be galo šiltos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo grazesni meskiukai konkursuose (vel uzsimaniau siut meskas ), o eziuka - isimylejau.
Atsakyti
Nu va, paziurejom baikeriu sezono atidaryma, pabuvom Vingio parke ir atlekiau balsuotu.

Im-bear, įtariu, kad prizą galėsi pasilikti sau lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, turiu biškį laiko tai skaičiuoju balsus iki 63 posto, ar kas nors irgi skaičiuoja? Galim pasidalinti?
Atsakyti
NUostabūs meškiukai ir stulbinantis ežiukas bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai mažylių mamytėms -kūrėjoms 4u.gif
Gaila kad nespėjau savojo.. verysad.gif vargšas taip ir liko be galvos verysad.gif visai būtų tikęs į kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2009 05 02, 18:27)
NUostabūs meškiukai ir stulbinantis ežiukas  bigsmile.gif  4u.gif  wub.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai mažylių mamytėms -kūrėjoms  4u.gif
Gaila kad nespėjau savojo.. verysad.gif  vargšas taip ir liko be galvos  verysad.gif  visai būtų tikęs į kompaniją  mirksiukas.gif

siūk galvytę ir greičiau rodykis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Suskaičiavau jau iki 70 posto
Atsakyti
Nu merginos, visos jau balsavot? Man rodos nemaciau Im-bear ir Rulles dar ax.gif
Lt-saulele, tai nepapasakosi, ka tavo sunelis sake apie meskiukus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kokie rezultatai Zhuvycia? Nors ir siaip matosi, kad arba Miaura arba eziukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik grizau namo, tai greitai irgi prabalsuosiu )))

Visoms dekoju uz komplimentus mano mergytei ir profesionaliom MarijausB nuotraukoms!

O kad jums visoms neprailgtu laikas belaukiant konkurso rezultatu, noriu jums pristatyti mano mokines Irmos - pudros meskiuka Stepona!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dziaugiuosi, kad pas mane ateina tokie talentingi mokiniai thumbup.gif

Zhuvycia, gerai, kad skaiciuoji! (Ir kada tu dar speji su tokia seimyna? lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 gegužės 2009 - 19:52
QUOTE(jurginelis @ 2009 05 02, 20:38)
Nu merginos, visos jau balsavot? Man rodos nemaciau Im-bear ir Rulles dar ax.gif
Lt-saulele, tai nepapasakosi, ka tavo sunelis sake apie meskiukus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kokie rezultatai Zhuvycia? Nors ir siaip matosi, kad arba Miaura arba eziukas lotuliukas.gif

Tai aiškiai, kad Fenžis laimi, po to Miaura, o Drugelis su Lopinėiu labai įnirtingai kovoja tarpusavyje dėl 3 ir 4 vietų.

Kurios dar nebalsavot - marš į rinkimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 02, 09:40)
Tiesa, vakar jau atidaviau dezute, t.y. dvi dezutes - vienoje meskiukai ir tavo irankiai, o kita - tavo suneliui

O dar truputi pasigirsiu - vakar mus aplanke nuostabus fotografas Marijus su asmenine padejeja Irma (ji ir mano studente, jau pabaigusi savo pirmaji meskiuka  wub.gif ), tai jis pridare nemazai nuotrauku, bet sitas noriu parodyti siandien! Neisivaizduoju kai buvo galima taip pagauti, nes mazoji nei sekundei nenustygo vietoje

Lauksiu drinks_cheers.gif . Ir sūneliui bigsmile.gif ? Tai jau čia siurprizas kažkoks blush2.gif , apsidžiaugs mano filosofas wub.gif ...

Labai šiltos nuotraukos wub.gif Smagu turėt tokias profesionalias nuotraukas, vistiek kitas žmogus kitaip mus, vaikus pamato ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 05 02, 19:38)

Kad negaliu biggrin.gif , bus iškart aišku, kurį pasirinko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 05 02, 20:58)
Tai aiškiai, kad Fenžis laimi, po to Miaura, o Drugelis su Lopinėiu labai įnirtingai kovoja tarpusavyje dėl 3 ir 4 vietų.

Kurios dar nebalsavot - marš į rinkimus  lotuliukas.gif

Oi, tik dabar pamačiau nuotraukas wub.gif wub.gif wub.gif Nu koks nuostabus meškiukas, toks tikras tikras, šiltutėlis...
Atsakyti