Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Aha, drinks_cheers.gif Zhuvycia gi jau specas ir labai jau meskiukus myli ir siuti juos moka,taip kad griebk Blizguti 11 ta grozi bigsmile.gif
Kailiukas grazus rolleyes.gif tik labau jau sunku man buna siuti is nemesku kailio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 05 13, 15:29)
Aha, drinks_cheers.gif Zhuvycia gi jau specas ir labai jau meskiukus myli ir siuti juos moka,taip kad griebk Blizguti 11 ta grozi bigsmile.gif
Kailiukas grazus rolleyes.gif tik labau jau sunku man buna siuti is nemesku kailio smile.gif

Ot zinok, visai nesunku. Gi tereikia iskirpus detales, apkirpti kailiuka iki iskarpos linijos, t.y., kad siūlėje nebūtų kailiuko. Tada nieks nebesipainioja, į siūlę neįlenda ir t.t.
Ką tik gavau dovanų nuostabaus juodo kailiukooooo thumbup.gif Siūsiu turbūt pandą kokią, nes vien juodas meškiukas biški būtų per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 05 13, 15:18)
drinks_cheers.gif

O šiaip, blizgutis11, o kiek tau metų, a?  ax.gif Tik šiaip įdomu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir kur gyveni?

http://download.uzeik.net/index.php

ikelki cia nuoroda, norimos isirasyti dainos ir atsisiusi, bet norint ja ziureti reikalinga isiinstaliuoti flv player programa
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 05 13, 16:18)
drinks_cheers.gif

O šiaip, blizgutis11, o kiek tau metų, a?  ax.gif Tik šiaip įdomu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir kur gyveni?

Zinau jum yra keista kad vaikas narso. Man 12 metu. Gyvenu Joniskije. Cia mokiausi siuvineti pasisemaiu daug minciu ir man cia smagu taip ir tupiu arba pas gyvunus arba pas jus bet manau kad teks is cia iseiti nes turbut esu cia nepageidaujama
cray.gif
Atsakyti
Zhuvycia, jau koks gražus man šitas tavo meškis (ir kam tu sakei, kad jo kailis nekilmingas, galėjai sakyti, kad čia pats meškiniškiausias ypatingas kailis, visos būtų patikėjusios).
Ir išvis, įlindau čia pasidairyti, tai kiek jūs grožių pasiuvusios, kaip darbai ištobulėjo po pirmojo konkurso. O mano Kaziukas vis dar vienas, nors kailių tai turiu, prisipirkau pirmajam lotuliukas.gif Gal dar ir prie meškinų kada grįšiu... tikiuosi...

Blizguti, nemanau, kad tave kas iš čia varys, nebent tu pati. Bet pagal amžių ir patarimus galima duoti. Pabandyk pradžiai iš paprastos medžiagos, kokios lengviau siuvamos, nelabai spūrančios meškiuką pasisiūti (manau, mama patars, o dar ir namuose suras, kokios medžiagos lengviau siuvasi). Pasirink didesnį meškiuką, bus lengviau su juo žaisti (siūti), negu su mažu. Ir dar turiu pasiūlymą: nueik į kokią pigių rūbų parduotuvę arba turgų, ten tikrai rasi kokį kailinį rūbą. O tada pradėk skaityti pirmąją temą, jos pamokas, kas bus neaišku, pasiklausk čia, ir pamatysi, kaip greitai džiaugsies savu meškučiu. Visos mes čia nemokėjom jų siūti (na, beveik visos, išskyrus vieną...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 13 gegužės 2009 - 19:19
QUOTE(Zemugne @ 2009 05 13, 20:59)

Blizguti, nemanau, kad tave kas iš čia varys, nebent tu pati. Bet pagal amžių ir patarimus galima duoti. Pabandyk pradžiai iš paprastos medžiagos, kokios lengviau siuvamos, nelabai spūrančios meškiuką pasisiūti (manau, mama patars, o dar ir namuose suras, kokios medžiagos lengviau siuvasi). Pasirink didesnį meškiuką, bus lengviau su juo žaisti (siūti), negu su mažu. Ir dar turiu pasiūlymą: nueik į kokią pigių rūbų parduotuvę arba turgų, ten tikrai rasi kokį kailinį rūbą. O tada pradėk skaityti pirmąją temą, jos pamokas, kas bus neaišku, pasiklausk čia, ir pamatysi, kaip greitai džiaugsies savu meškučiu. Visos mes čia nemokėjom jų siūti (na, beveik visos, išskyrus vieną...)

O kaip man gauti didelio meskiuko schemas? Ten tik mazo o noreciau tokio dydzio bandyti kaip Kamelija ;} Beto is ko daryti akutes jeigu nebutu parduotuveje kokiu akuciu ar kasko panasaus?
Atsakyti
Akutėms tinka sagos, karoliukai, net iš medžiagos gali suformuoti rutuliuką, jį pasiuvinėti. Pagaliau gali akis pasiskolinti iš kokios seniai nebenaudojamo minkšto žaislo...
Dėl schemų - bet kuri maža schema gali sėkmingai virsti didele. Tau net piešti nereiks, tiesiog nueik ir pasidaryk didesnę kopiją (jei kopijuosi ant A3 lapų, meškinas net labai didelis bus).
Daug daug schemų yra čia: http://picasaweb.goo...om/nutellina888 Pasirink pradžiai kokį paprastesnį, kuriame nėra labai daug smulkių detalių. Gal kas iš daugiau siuvančių patars, kuri schema geresnė. Atsispausdink ją, nusinešk ir pasidaryk didesnę kopiją, paprašyk mamos kokios medžiagos ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 13, 20:05)
O kaip man gauti didelio meskiuko schemas? Ten tik mazo o noreciau tokio dydzio bandyti kaip Kamelija  ;} Beto is ko daryti akutes jeigu nebutu parduotuveje kokiu akuciu ar kasko panasaus?

Paziurek Im-bear puslapyje http://picasaweb.goo...om/nutellina888
Del akiu - pas Kamelija parasyta: vietoj akiu sagutes.
Nosi siuvineti gali ir siuvinejimo siulais, sujungti detales nebutina sanariukais, bet galima ir su adata.
Beje, didelis, tai nereiskia DIDELIS, o tiesiog ne miniatiurinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 13 gegužės 2009 - 19:23
QUOTE(Zemugne @ 2009 05 13, 21:18)
Akutėms tinka sagos, karoliukai, net iš medžiagos gali suformuoti rutuliuką, jį pasiuvinėti. Pagaliau gali akis pasiskolinti iš kokios seniai nebenaudojamo minkšto žaislo...
Dėl schemų - bet kuri maža schema gali sėkmingai virsti didele. Tau net piešti nereiks, tiesiog nueik ir pasidaryk didesnę kopiją (jei kopijuosi ant A3 lapų, meškinas net labai didelis bus).
Daug daug schemų yra čia: http://picasaweb.goo...om/nutellina888 Pasirink pradžiai kokį paprastesnį, kuriame nėra labai daug smulkių detalių. Gal kas iš daugiau siuvančių patars, kuri schema geresnė. Atsispausdink ją, nusinešk ir pasidaryk didesnę kopiją, paprašyk mamos kokios medžiagos ir pirmyn.

Bandysiu blush2.gif Bet isimylejau Kamelija vis dar tebeziuriu i ja wub.gif
Atsakyti
Na, Kamelija - autorinis kūrinys. Schemos dar kaip ir nėra išleistos, gal kada ir bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 05 13, 21:23)
Na, Kamelija - autorinis kūrinys. Schemos dar kaip ir nėra išleistos, gal kada ir bus? g.gif

Tikekimes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 05 13, 20:23)

Oi, čia mane pamaloninot, jau prie mano sukurtų schemų - eilė? lotuliukas.gif Šiaip tai jas truputį nusižiūrėjau nuo ieno, nuo kito meškiuko interneto platybėse, paskui naktį mąsčiau mąsčiau, kaip ten ką kur įsiūti įkirpti ir va... Bet dar man nepatinka, reikės tobulinti. Bet ačiū labai merginos už pagyras.

O tu blizguti netingėk, tikrai pabandyk, jei ko nesuprasi, klausk, visos mielai patarsim. Ir iš mūsų tikrai nepabėk schmoll.gif
Atsakyti