Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(liepsnike @ 2009 05 15, 08:39)
Cia yra kazkokios linijos ant paduko rodancios kaip siuvineti, bet as dar nesigilinau  ax.gif

Aha, bet nelabai įsikirtau, kas ten prie ko g.gif Reiks pagal save daryti
Atsakyti
Labai gražūs Jūsų kailiniuoti meškiukai. Im_bear kaip visada - tobulumo ir išbaigtumo viršūnė, apgalvota viskas iki smulkmenų. Žhuvycios tempai nerealūs biggrin.gif Ir meškinukai gražėja ir gražėja thumbup.gif

Bet aš vėl pasiuvau medžiaginį hihihi.gif
Pristatau mergaitišką meškutę Fantaziją. Žydromis akelėmis, gurgždančiu užpakaliuku, rankytės, kojytės juda su sanariukais.

user posted image...user posted image
Atsakyti
Pagaliau biggrin.gif Kokia miela Fnatazija! thumbup.gif Oi , medziagine tai man sunkiausia siuti doh.gif Saunuole!
Atsakyti
Im-bear bigsmile.gif kokį fainuoliuką pasiuvai wub.gif

white tea wub.gif labai miela meškutė wub.gif
Atsakyti
Fainuoliska meskute thumbup.gif Spalvyte grazi bigsmile.gif Medziagines meskutes labai graziai ziurisi,neprastesnes uz gauruotas wub.gif
Atsakyti
Im- Bear, Paukščiuk, Rulle, labai ačiū už gražius žodžius. aciuks.gif
Atsakyti
white tea, labai silta meskute bigsmile.gif Man labai grazi medziagyte, tas melynumas...mmmmm rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
white tea-tavo Fantazija - tiesiog nuostabi wub.gif Labai gražų audinį pasirinkai thumbup.gif O drugeliai-gal irgi pačios daryti? Sunku įžiūrėti-iš ko ten jie lens.gif
O kaip darei skyles sujungimams prakišti ? Ar medžiaga neyra? O gal kokiais klijais skylės kontūrus patepei, ar kokiu flizelinu iš blogosios pusės paklijavai ar pan.?
Atsakyti
Jurginėli, Ievushka - aciuks.gif
Meškutei buvo pasirinkta neapgalvotai plona medžiagytė doh.gif Todėl teko ne tik klijuoti flzeliną, bet ir labai gerai apmėtyti visus detalių kraštukus prieš pradedant siūti. Skylutės buvo tvirtinamos paprastais PVA klijais. Drugeliai - pirktiniai blush2.gif tiesiog spausti iš kažkokios tai medžiagytės. (nertos detalės, kazkaip pranykdavo ant margos medžiagos)

P.S. atsiprašau už iškraipytą puslapį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 18 gegužės 2009 - 08:37
white-tea, tikrai miela meškutė, labai inteligentiška wub.gif Iš medžigos aš siūti tai nesiryžtu. Kartą pabandžiau - siaubas visas brokas matosi, mečiau iš karto lotuliukas.gif O drugeliai ir mane sudomino.

O dėl skylučių sąnariukams - aš tai jas praduriu yla, tiksliau ne praduriu, o prastumdau siūliukus, tada niekas neyra, o kaip jūs darot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 18 gegužės 2009 - 08:25
Labai graži švelni, tokia tikrai mergaitiška Fantazija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, labai rizikuoju užsitraukti moderatorių nemalonę teršdama temą ir dėdama netinkamą parašą, bet baisiai reikia padėti draugams parduoti bilietus į BBB koncertą, padėkit, a? blush2.gif Eikit į koncertą (žr mano parašą) arba papasakokit, kam tik galit, plyyyz, žlugs žmonių firma verysad.gif
Va cia placiau

Atsakyti