Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 12:17)
LT saulelė mūsų reporterė neetatinė  thumbup.gif Kiek ten smulkmės toje parodoje, nors yra ir vienas kitas milžinas. O tavo, im-bear mažiukų tai ir nemačiau  verysad.gif Gal nepastebėjau  g.gif Tai o kuris bus apdovanotas? Ar visi kartu?

Yra maniskiu - gal net 4 nuotraukose, bet vis kazkaip is sono ))) Tai nesvarbu, LT saulele eis i paroda - pridarys tinkamu nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 05 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 05, 11:19)
pridarys tinkamu nuotrauku  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nebent neleistų smile.gif , ten negalima oficialiai smile.gif , nes jie patys fotografuoja katalogams savo cool.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kas turit Tildos meškučių schemą ax.gif ? Pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 05, 12:44)
drinks_cheers.gif  nebent neleistų  smile.gif , ten negalima oficialiai  smile.gif , nes jie patys fotografuoja katalogams savo  cool.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kas turit Tildos meškučių schemą  ax.gif ? Pasidalinkit  ax.gif

Taigi pažiūrėk Pasiūtų žaislų temoje, ten jų krūvos
Atsakyti
pasiūtų meškučių taip, o brėžinio aš neradau unsure.gif ...
Atsakyti
user posted image cia

As kaip tik siandien galvojau, gal man toki pasiuti lotuliukas.gif

Zuvycia, thumbup.gif suniukas, man labai patiko wub.gif iskarpomis nepasidalintum? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 05 birželio 2009 - 12:58
Ačiū, Liepsnike thumbup.gif 4u.gif Spėjau nusiūst, kad atspausdintų vyras, nes jau turiu skuost sūnelio pasiimt smile.gif , o noriu savaitgalį pasiūt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 12:55)
As kaip tik siandien galvojau, gal man toki pasiuti  lotuliukas.gif

čia, žinok, ženklas cool.gif cool.gif biggrin.gif , dabar jau turi siūt, labai gerai gausis drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
LTsaulele- labai mielas tavo avietinis meškutis wub.gif
Ačiū tau už visokiausius fotoreportažus, nuotykius ir nuotaikas 4u.gif Labai pagyvini meškučių temą , o ir įdomybių daugybę sužinom, taip sakant-ir mes akiratį praplečiam biggrin.gif

Nors ir nesiūtas, o veltas, parodysiu savo Šachmatinį meškutį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 13:55)
cia

As kaip tik siandien galvojau, gal man toki pasiuti  lotuliukas.gif
Zuvycia,  thumbup.gif suniukas, man labai patiko  wub.gif  iskarpomis nepasidalintum?  blush2.gif

Ooo, man būtų tik garbė, jei kas norėtų mano iškarpų, tik, be abejjo, šuniukas gautūsi visai kitoks - kiek šeimininkų, tiek ir šuniukų mirksiukas.gif Tačiau vat gi neturiu skanerio, tai nežinau, kaip ir pasidalint blush2.gif Gal kada iki mamos važiuosiu, tada ir nuskanuočiau.
Atsakyti
bigsmile.gif Ievuschka, labai grazus sachmatinukas thumbup.gif
Atsakyti
Nu kiek cia visokiu graziu naujienu bigsmile.gif
Atsizymiu ir as, kad netinginiauju ir meskinu neapleidziu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 06 05, 14:21)
bigsmile.gif Ievuschka, labai grazus sachmatinukas thumbup.gif

O kur matei jį? blink.gif Gal kokiam veltiniautojų pagyrų puode?

QUOTE(saullute @ 2009 06 05, 14:27)
Nu kiek cia visokiu graziu naujienu  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Va, koks pasakų meškiukas thumbup.gif Fainutis, o kaip padukus darei? O aš irgi turiu mėlynas akytes ir kažkaip niekur jų nepitaikau, o tau va kaip tiko.
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 05, 14:02)
čia, žinok, ženklas  cool.gif  cool.gif  biggrin.gif , dabar jau turi siūt, labai gerai gausis  drinks_cheers.gif  smile.gif

As del medziagos neapsiprendziu ax.gif . Turiu grazia rozine languota, bet ji gali netikti. Palauksiu savaitele, tada bus aisku rolleyes.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 14:18)
Ooo, man būtų tik garbė, jei kas norėtų mano iškarpų, tik, be abejjo, šuniukas gautūsi visai kitoks - kiek šeimininkų, tiek ir šuniukų  mirksiukas.gif  Tačiau vat gi neturiu skanerio, tai nežinau, kaip ir pasidalint  blush2.gif Gal kada iki mamos važiuosiu, tada ir nuskanuočiau.

Kai tik nuskanuosi ar siaip kopija padarysi, pranesk 4u.gif Kiti tavo gyviai irgi domina ax.gif

QUOTE(saullute @ 2009 06 05, 14:27)

blink.gif koks fainuolis wub.gif

Man kazkaip nesinori uzsiimti tonavimu, bet panasu, kad be jo ne is vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 05 birželio 2009 - 13:57