O snukutis iš kitos medžiagos įsiūtas ar išpešiotas? Labai gražiai išpiešei (tonavai)
saullute-fainulkinas tavo mėlynasai
O snukutis iš kitos medžiagos įsiūtas ar išpešiotas? Labai gražiai išpiešei (tonavai)
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 14:45)
O kur matei jį?
Gal kokiam veltiniautojų pagyrų puode?
Panasu, kad ir tau ne visas zinutes parodo
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 16:12)
Panasu, kad ir tau ne visas zinutes parodo
. Meskio nuotraukos yra 451 poste. Paspausk apacioje "Lo-Fi versija", jei normaliame rezime nematai.
Oi ne, rodo rodo visas, tik aš kažkokiu būdu jį pražiopsojau, nors seku viską skrupulingai
Ievushka, tai aiškiai, kad tavo šachmatininkas gražuolis, pati žinai
Nu siandien kiek uzeinu, vis naujiena randu
Saulutte, fainuolis koks
Im-bear, svekinimai nuosirdziausi
Is karto pastebejau tavo mazuosius. Bet tikrai, vis is sono nufotkinti, tai nejo gerai iziureti. O staliukai irgi tavo, kur meskiukai sedi? Lauksim LT-sauleles reportazo
Saulutte, fainuolis koks
QUOTE(jurginelis @ 2009 06 05, 16:58)
Nu siandien kiek uzeinu, vis naujiena randu
Saulutte, fainuolis koks
Is karto pastebejau tavo mazuosius. Bet tikrai, vis is sono nufotkinti, tai nejo gerai iziureti. O staliukai irgi tavo, kur meskiukai sedi? Lauksim LT-sauleles reportazo 
Saulutte, fainuolis koks
Na šiandien tikrai - kaip neužeini, taip naujienos, o tai jau seniai čia kas išvis kalbėjo ką
A, o tai Im-bear meškiukai ant staliukų sėdi? Reiks dar kartą patyrinėt, nors pas mane dvi nuotraukos blogai atsisiuntė, tai bijau, kad ten josios ir bus mažiuliai. Einu dar studijuot.
Radau, radau, bet tikrai vos matosi
QUOTE(ievuschka @ 2009 06 05, 13:16)
Nors ir nesiūtas, o veltas, parodysiu savo Šachmatinį meškutį:
Dailutis
Turiu ir aš užsakymuką kelis mini meškiukus nuvelt, bet nekyla kažko rankos prie vilnos šiuo metu
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 13:18)
Ooo, man būtų tik garbė, jei kas norėtų mano iškarpų, tik, be abejjo, šuniukas gautūsi visai kitoks - kiek šeimininkų, tiek ir šuniukų
jei kada dalinsies, ir aš norėsiu
QUOTE(saullute @ 2009 06 05, 13:27)
Fainulka
Labai gražios pėdutės taviškio
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 13:53)
As del medziagos neapsiprendziu
man paprasčiau
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 05, 19:34)
Aš tai kai pabandziau viena kartą siūi meškiuką iš paprastos medžiagos, pamačiau visas savo kreivas siūles, tai ir supratau, kad daugiau to nedarysiu. Aišku, Tildos meškiukus paprasčiau pasiūti. Bet man labiausia patinka siūti iš ilgo kailiuko - ir brokelių nesimato (nors aš jų nedarau
Oho, kiek naujienu!
ievuschka, tavo sachmatininkas nuostabus! Saunuole, kad ji pabaigei

saullute, o mes jau pamanem, kad tinginiauji
Fainulka tavo melynasis

Zhuvycia, net 5 nuotraukose saviskius atradau, bet vis is toli, ar is sono
Palauksim LT sauleles reportaza
O as dar noriu jums parodyti Banni pirmaji nunerta meskuti (pagal Zhuvycios schemute)
Pati Banni negali nuotrauku ideti, tai as ja pagelbeju truputuka
ievuschka, tavo sachmatininkas nuostabus! Saunuole, kad ji pabaigei

saullute, o mes jau pamanem, kad tinginiauji

Zhuvycia, net 5 nuotraukose saviskius atradau, bet vis is toli, ar is sono
O as dar noriu jums parodyti Banni pirmaji nunerta meskuti (pagal Zhuvycios schemute)
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 06, 01:52)
Na va, ir vėl įrodymas, kad schemos nei iškarpos nieko nereiškia - banni meškiukas visiškai kitoks nei kiti pagal šią schemą nerti.
Dabar techninis klausimas. Kaip prijungti rankytes ir kojytes su diskeliais, kad gautūsi lygiai ir vienodai. Aš jungiu tiksliai pagal iškarpas, viską tiksliai nusižymiu, bet kaip nevienodai gaunasi taip nevienodai.
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 06, 00:52)
Pati Banni negali nuotrauku ideti, tai as ja pagelbeju truputuka
o kodėl Banni negali
...................................................................
Pasiuvau šiandien meškiuką pagal Tildą, ale mano medžiaga visiškai netiko
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 06, 19:34)
Ji kompo neturi.
Labai fainas tildziukas
O as siuvinet pradejau pirma karta gyvenime
Cia pauksciuko nuopelnas. Nes as vis seile pas ja varvindavau, tai liepe pradet ir viskas, tai ir pradejau...