Įkraunama...
Įkraunama...

Marža

sakykite, o dabar 100% finansavima bankai siulo tiek senos statybos butams, tiek naujos? g.gif
p.s. del Nordea - esu ten auksinis klientas, mano vadybininke Aiva - tai neasakyciau, kad labai ja patenkinta, matyt reikia keisti i ta Karina (o ir arciau butu, negu i didziaja g. vaziuoti) ax.gif idomu, ar yra tokia galimybe? g.gif
Atsakyti
Mums SEB'as ir Swedbankas duoda naujos statybos butams tik 80 proc, o senos statybos apie 70 proc. Kol kas marža SEB'e maximum gali būti 3,9. Kitą savaitę bandysim tartis su kitais bankais.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 26, 10:16)
sakykite, o dabar 100% finansavima bankai siulo tiek senos statybos butams, tiek naujos? g.gif
p.s. del Nordea - esu ten auksinis klientas, mano vadybininke Aiva - tai neasakyciau, kad labai ja patenkinta, matyt reikia keisti i ta Karina (o ir arciau butu, negu i didziaja g. vaziuoti) ax.gif idomu, ar yra tokia galimybe? g.gif

Vadybininka pakeist nera problemu, tik zmogiskasis faktorius veikia. Apie 100proc. finansavima nelabai patarsiu, mano ziniomis dabar nei vienas bankas to nedaro. Nors galiu klysti.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 07 27, 09:30)
Vadybininka pakeist nera problemu, tik zmogiskasis faktorius veikia. Apie 100proc. finansavima nelabai patarsiu, mano ziniomis dabar nei vienas bankas to nedaro. Nors galiu klysti.

reikes nuvaziuoti i menulio g. esancia nordea, pasiaiskinsiu, kaip ten su paskolom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 07 24, 21:20)
Yra ir mazesniu marzu, uzsuk kitur.

Yra, bet kai galima numanyti perkamo būsto amžių, tai manau bankas rizikos kartelė stumteli aukštyn gerokai.
Beje, Swedbank mums siūlė 3,1 %. Tai buvo antras po Nordea pagal gerumą. Panašu, kad imsim Nordea su 3,0, nebrangiu draudimu ir galimybe be didelių apribojimų refinansuoti, jeigu kiltų toks reikalas.
Atsakyti
Vakar buvau Swedbanke, tai sakė naujos statybos būstui duoda tik 70 proc g.gif Daugiau ir nesidomėjau kokios ten sąlygos. Kol kas priimtiniausiai atrodo Nordea ir DNB Nordas. Maržos jų panašios, nors berods Nordea labiau nusileidžia.
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2009 07 30, 08:02)
Vakar buvau Swedbanke, tai sakė naujos statybos būstui duoda tik 70 proc   g.gif  Daugiau ir nesidomėjau kokios ten sąlygos. Kol kas priimtiniausiai atrodo Nordea ir DNB Nordas. Maržos jų panašios, nors berods Nordea labiau nusileidžia.

O kaip ta mintis, kad marza bus 100% perziurima po dvieju ar penkiu metu pas DnB? g.gif
As labiau noreciau, kad tik mano iniciatyva butu perziurima marzos dydis. Nes kas zino kokia tendencija tu marzu bus, gal po 5m. dziaugsiesi, kad turesi 5% marza...
Jeigu marzos mazes, tuomet paprasai perskaiciuoti ir viskas, nesutinka - refinansuoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedpal: 30 liepos 2009 - 08:28
QUOTE(gedpal @ 2009 07 30, 10:28)
O kaip ta mintis, kad marza bus 100% perziurima po dvieju ar penkiu metu pas DnB? g.gif

Aš žinau kad maržos perskaičiuoja jei buvo paskola fiksuota, kai baigėsi fiksavimo terminas jie peržiūri sutartį. Gal čia ir eina apie tai kalba.
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2009 07 30, 09:58)
Aš žinau kad maržos perskaičiuoja jei buvo paskola fiksuota, kai baigėsi fiksavimo terminas jie peržiūri sutartį.  Gal čia ir eina apie tai kalba.

Dabar jau pas DNB perziuri ir su kintamomis palukanomis, tiesiog gali pasirinkt arba po 2 metu, arba po 5.
Atsakyti
QUOTE(gedpal @ 2009 07 30, 11:55)
Dabar jau pas DNB perziuri ir su kintamomis palukanomis, tiesiog gali pasirinkt arba po 2 metu, arba po 5.

Jus turbūt apie tai kalbot. :
http://vz.lt/straips...A?readcomment=1

Bet tada nesąmonė didžiausia. Kam tada taip rūpintis ir ieškoti mažiausios maržos jei po 2 ar 5 metų turėsi belei ką ( rizika su palūkanomis, a čia dar ir marža prisidės ), ( žinoma jei paskola ketini atiduoti per tą laikotarpį tai nieko, o jei imsi 15- 40 metams).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 30 liepos 2009 - 11:33
Man swedbankas pasiūlė 1,5-1,85 maržą, 95 proc finansavimą ir be būsto paskolos draudimo smile.gif
Atsakyti
O jus dar aiskinat, kad tokiu marzu nebuna..
Atsakyti