Įkraunama...
Įkraunama...

Marža

QUOTE(Renataly @ 2009 05 27, 15:50)
PAsirodysiu gal visai zalia varna, bet kaip reiketu pasiskaiciuoti? Gal galetumet padet?

Parasyk man paskolos suma, termina, valiuta, turima marza ir bendras mokamas palukanas. Dar ir banka:) Po pietu miego pabandysiu paskaiciuot:)
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 27, 16:15)
Parasyk man paskolos suma, termina, valiuta, turima marza ir bendras mokamas palukanas. Dar ir banka:) Po pietu miego pabandysiu paskaiciuot:)

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 13, 08:14)
Atsukinet, tai neatsukineja, bet marzas siek tiek nuleido.

Tai gal man į SWEDBANK kreiptis, nes vakar SEB man (esu "auksinis" jų klientas) pasiūlė preliminarią 3.7% (po svarstymo gali būti 3.5%) maržą blink.gif Tipo, pas juos vėl maržos kilo ir dabar yra 3.5% - 3.9%. Ir lojalumas čia jau nelabai padeda, nes nelabai jie dabar kreipia į tai dėmesį. Sakė dabar mažesnę kaip 3.5% neduoda niekam...

P.S. čia aš kalbėjau tik apie kintamas palūkanas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila4me: 28 gegužės 2009 - 08:12
o mes vis dar palankia marza nordea gaunam (paskola emem prie 2 metus).

rugpjuti atsifiksuoja, tai daba reik apsisprest,
1. nefiksuot visai (bet jei pradejus kilt palukanom uzfiksuot noresim, tai bankas neprognozuoja, kokia marza pasiulys fiksacijai.)
2. 5 metam uzfiksuot su 3.1 proc plius 0,65 marza, su salyga, kad sutartis isigalioja nuo 08 15
3. sutarti pasirasyt dabar, kad marza vis dar lieka 0,65 ir uzfiksuoja 5 metam su tokiais proc, kokie bus 08 15.

pirma varianta visgi atmetam, tai tik nezinom ar rinktis 2 ar 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 09:52)
o mes vis dar palankia marza nordea gaunam (paskola emem prie 2 metus).

rugpjuti atsifiksuoja, tai daba reik apsisprest,
1. nefiksuot visai (bet jei pradejus kilt palukanom uzfiksuot noresim, tai bankas neprognozuoja, kokia marza pasiulys fiksacijai.)
2. 5 metam uzfiksuot su 3.1 proc plius 0,65 marza, su salyga, kad sutartis isigalioja nuo 08 15
3. sutarti pasirasyt dabar, kad marza vis dar lieka 0,65 ir uzfiksuoja 5 metam su tokiais proc, kokie bus 08 15.

pirma varianta visgi atmetam, tai tik nezinom ar rinktis 2 ar 3  g.gif

as nelabai supratau 2 varianta, is kur tie 3.1 proc?
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 05 28, 10:24)
as nelabai supratau 2 varianta, is kur tie 3.1 proc?

siuo metu 5 metu musu banke palukanos yra 3 proc, bankas dar prideda 0,1 uz tai, kad leidzia fiksuot siuo metu, o isigalios tik 08 15.
o 5 metu palukanos kiek zinau, niekur nera skelbiamos, max metai visur matosi, ilgo laikotarpio palukanas kiekvienas bankas pasiskaiciuoja pagal kazkokia metodika..tai nordea siuo metu 5 metu fiksacijai siulo 3 prc.

Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 10:40)
siuo metu 5 metu musu banke palukanos yra 3 proc, bankas dar prideda 0,1 uz tai, kad leidzia fiksuot siuo metu, o isigalios tik 08 15.
o 5 metu palukanos kiek zinau, niekur nera skelbiamos, max metai visur matosi, ilgo laikotarpio palukanas kiekvienas bankas pasiskaiciuoja pagal kazkokia metodika..tai nordea siuo metu 5 metu fiksacijai siulo 3 prc.

as tada pasirinkciau 3 varianta, nes manau ,kad iki 08 15 palukanos bus mazesnes nei 3,1
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 05 28, 10:48)
as tada pasirinkciau 3 varianta, nes manau ,kad iki 08 15 palukanos bus mazesnes nei 3,1

ir mes linkstam prie jo tongue.gif
aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 28 gegužės 2009 - 10:04
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 11:04)
ir mes linkstam prie jo  tongue.gif
aciu uz nuomone  4u.gif

nera uz ka, o kokiam filiale jus konsultuojates, nes mums irgi arteja tas metas, kai fiksavimas baigsis, o musu asmeninis bankininkas kazkaip ne labai nori bendradarbiauti
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 05 28, 11:31)
nera uz ka, o kokiam filiale jus konsultuojates, nes mums irgi arteja tas metas, kai fiksavimas baigsis, o musu asmeninis bankininkas kazkaip ne labai nori bendradarbiauti

Didziojoj gatvej mirksiukas.gif

Bet mums bankinke patare kreiptis min pries menesi iki atsifiksavimo, nes ten ir savos taisykles ir terminai del pakeitimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 11:42)
Didziojoj gatvej  mirksiukas.gif

Bet mums bankinke patare kreiptis min pries menesi iki atsifiksavimo, nes ten ir savos taisykles ir terminai del pakeitimu  doh.gif

supratau, aciu, na musu terminas 09. 15, tai dar turim laiko, jeigu neiseis su savo susitart, as jums parasysiu i AZ, pasakysit pavarde savo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 05 28, 11:47)
supratau, aciu, na musu terminas 09. 15, tai dar turim laiko, jeigu neiseis su savo susitart, as jums parasysiu i AZ, pasakysit pavarde savo  rolleyes.gif

as ne banke dirbu mirksiukas.gif
bet musu konsultantes pavarde galesiu pasakyt, jei tik prireiks tongue.gif
Atsakyti