Įkraunama...
Įkraunama...

Marža

QUOTE(angi @ 2009 05 28, 11:54)
as ne banke dirbu  mirksiukas.gif
bet musu konsultantes pavarde galesiu pasakyt, jei tik prireiks  tongue.gif

tongue.gif as suprantu, kad jus ne banke dirbat, as ir turejau omeny bankininko pavarde, tik iki galo nedarasiau blush2.gif
Atsakyti
Laba
Noreciau suzinoti kokios dabar salygos gauti busto paskola. Kokia butu banko marza imant paskola eurais. Buciau dekinga uz konsultacijas.
Ir dar, ar ryztumetes imti paskola siuo metu
Atsakyti
QUOTE(didzke @ 2009 05 28, 12:20)
Laba
Noreciau suzinoti kokios dabar salygos gauti busto paskola. Kokia butu banko marza imant paskola eurais. Buciau dekinga uz konsultacijas.
Ir dar, ar ryztumetes imti paskola siuo metu

visa atskira tema yra apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau banke klausinejau salygas keisti paskolos valiuta ir kokiam terminui galima fiksuoti butu,bankas SWEDBANK pasake kad fiksuoti ilgiausiai metam galetume...kazi kodel kiti skaiciau ir 5metus gali? g.gif

na o salygas pasiule tokias siai dienai:

2,92 nekintama dalis +1,5 kintama siai dienai (jei keiciam i eurus kintamos kas 6men)=4.42%

2,92 nekintama dalis +1,7 (jei kintamos kas metus)=4.62%

aisku mes keisime,nes pagal turetas salygas skiriasi labai paskola sumazeja mazdaug 550lt per men

turejome paskola litais:

1,92+10,89(kintamos kas 6men)=12,7% verysad.gif

Bet nezinau kury varianta rinktis ar 6men ar metam,gal galite patarti?kazkaip galvoju metam....ir dar kaip jus manote ar pasiulymas nera prastas?gal visgi daug cia dar gaunasi,nenusimanau doh.gif dekoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnute22 @ 2009 06 12, 13:30)
siandien buvau banke klausinejau salygas keisti paskolos valiuta ir kokiam terminui galima fiksuoti butu,bankas SWEDBANK  pasake kad fiksuoti ilgiausiai metam galetume...kazi kodel kiti skaiciau ir 5metus gali? g.gif

2,92 nekintama dalis +1,5 kintama siai dienai (jei keiciam i eurus kintamos kas 6men)=4.42%

aisku mes keisime,nes pagal turetas salygas skiriasi labai paskola sumazeja mazdaug 550lt per men

turejome paskola litais:

1,92+10,8(kintamos kas 6men)=12,7% verysad.gif

Bet nezinau kury varianta rinktis ar 6men ar metam,gal galite patarti?kazkaip galvoju metam....ir dar kaip jus manote ar pasiulymas nera prastas?gal visgi daug cia dar gaunasi,nenusimanau doh.gif dekoju 4u.gif

terminas 30metu tiesa
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2009 06 12, 13:32)
siandien buvau banke klausinejau salygas keisti paskolos valiuta ir kokiam terminui galima fiksuoti butu,bankas SWEDBANK  pasake kad fiksuoti ilgiausiai metam galetume...kazi kodel kiti skaiciau ir 5metus gali? g.gif

turejome paskola litais:

Papildyta:

terminas 30metu tiesa

pasiulymas geras, nes jusu ir praeita marza didele buvo, tai nuo 1,92 iki 2,92 tik vienas procentas skirtumas. Dar neseniai girdet buvo, kad Swedas siulydavo marzas nuo 4-5 procentu. Ir siaip nuo 12,7 iki 4,42 - tai didelis skirtumas (jei kas 6 men) ir tikrai apsimoka keist, nebent labai bijot devalvacijos bet net jos atveju jums butu geriau nei dabar. As rinkciausi 6 men nes palukanos mazesnes, nes is principo nera didelio skirtumo ar kas 6 men ar kas metus perskaiciuos. Butu skirtumas jei bent 3 ar geriau 5 metam fiksuotu - tada ramiau ilgiasniam laikui.
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2009 06 12, 13:32)

turejome paskola litais:

Papildyta:

terminas 30metu tiesa

Jeigu man reikėtų vėl rinktis, aš imčiau 6 mėn.
Kai ėmiau pernai paskolą EUR pabijojau, kad dar gali kilti (aišku Euribor ir kilo iki spalio mėn.) tai užfiksavau 3 metams, o po to bus kintamos su 6 mėn. Taigi jeigu būčiau ėmusi 6 mėn., tai būčiau išlošusi. O dabar laukiu, kada praeis dar 2 metai. Bet negalima juk visko numatyti į priekį...
Atsakyti
O mano tokia situacija paskola litais 280000 marza 0,7 noriu keisti i eurus marza siulo 3,2 imoka sumazes 1000 lt i men.
aisku taip gaila kad nepaemiau is karto eurais ir liktu 0,7 Ka manot ar keisti?
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2009 06 15, 14:12)
O mano tokia situacija paskola litais 280000 marza 0,7 noriu keisti i eurus marza siulo 3,2 imoka sumazes 1000 lt i men.

O parduoti buto neina uz kokius 500 000 Lt?
Juk turejo viskas brangti? Negi nepabrango butas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2009 06 15, 15:12)

Na jei jums 1000 LT per men ne pinigai, tada nekeiskit smile.gif
na cia biski pajuokavau, o is tikro tai kaip ir anksciau sakiau - jei ne itin bijot devalvacijos (kaip ji veiktu turint litais paskola ir eurais galit kitose temose paskaityt), tai galit keist ramiausiai, nes koks yra ir bus euribor daugmaz galima prognozuot, o su vilibor tai situacija tragiska, plius kuo ta pasiutpolke baigsis dar maziau aisku. Nors marzos padidejimas gan ryskus, taciau ir tai nieko baisaus - marza nebutinai visam laikui tokia ir liks - pagerejus skolinimosi salygom ir atsiradus konkurencijai tarp banku vel bus galima sumazinti marza. Kai buvo geros salygos as pats mazinausi (nuo 1,5 iki 0,9).
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 15, 16:56)

kartais su tavim tadai galima ir padiskutuot, bet kartais tu buni...na nenoriu pyktis, tai nepasakysiu
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 15, 16:56)

,

Na iš kur tokių asilų kaip šitas imasi? Ar negalima būtų tokius užbanint, kad iš žmonių daugiau nesityčiotų??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2009 06 15, 15:12)

ar jau prašymą parašėt banke, kad keistų į eurus, juk jei nepatiks siūloma maržą tai galit ir nekeisti.
Kai mes keitėmės žodinė siūlomą marža sakė, kad bus 4,5, o po to davė 1,8.... 4u.gif
Atsakyti