QUOTE(Pookelis @ 2009 03 23, 20:47)
O su kokiom priemonėm valote vonias, kriaukles?
Su Almawin valikliu, man pasiteisino. Ir viryklę su juo šveičiu.
QUOTE(Superinė @ 2009 03 24, 11:10)
Sertifikatai aišku yra. Pažadu išsiaiškinsiu kas, kaip ir kokie ir visoms susidomėjusioms pateiksiu info čia . Gal dar ką nors domina ekologiškos valymo , kūno priežiūros ir svorio mažinimo priemonės, maisto papildai iš GNLD, rašykit į až.
Taip ir nesulaukėm info. Kas konkrečiai sertifikavo? Kokioj šaly? Be visos šios info, bet kokie teiginiai apie ekologiškumą yra nuliniai. GNLD puslapyje apie sertifikatus nieko neparašyta. Juk jei turėtų, būtinai pasigirtų. Kita vertus, man visada nepasitikėjimą kelia MLM būdų platinami gaminiai. Ar pastebėjote, kad juos visada gaubia kažkokia paslaptis, neatskleidžiama sudėtis ir daug kitų neaiškumų?
QUOTE(smaile20 @ 2009 03 27, 15:59)
siulau trend firmos priemones klaipedoje yv.pasluostes, valikliai, sluotos,
mano tel+37065292945 laukiu

tikrai puikios ir ekologiskos prekes
Kame ekologiškumas? Kokia instancija sertifikavo? Dabar madinga viską ekologišku vadint, tik kai pasigilini, mažai ekologijos.
Papildyta:
QUOTE(erland @ 2009 04 04, 11:43)
Kas apie kenksmingas medzhiagas domina tiksliau? Skalbikliuose be abejo nitratai ir fosfatai. Kremuose - mineraline alyva, Zhymima lotynishkai Mineral Oil.. Plovikliuose, shampunuose, muiluose ir dantu pastose- Sodium lauryl sulfat arba natrium lauryl sulfat. Gali buti naudojami trumpiniai SLS arba NLS
O tu žinai kas yra Mineral Oil???? Taigi nafta!
http://en.wikipedia....iki/Mineral_oil
Pasiskaityk prieš pasakodama apie ekologiją...