QUOTE(skrobliukė @ 2009 11 18, 16:29)
Nu va, sumąsčiau ir aš išbandyti ekologiškus valiklius. Įsigijau parodoje Sonet WC valiklį ir vonios valiklį. Ir ką?... Ogi tikrai neblogas daiktas, nors buvau skeptiškai nusiteikusi. Pasirodo valo geriau už visokius Cifus. Net vyras puolė žiūrėti rezultato.

Tik gaila, kad nelabai eko-nomiška
As taip pat esu labai patenkinta ekologiškais valikliais - išbandžiau kalkių valiklį Ecover - rezultatas pasakiškas, nebereikia prakaituoti vonia šveičiant, daug greičiau visas brudas atkimba, ir nėra smarvės chemikalų.
Taip pat visai patiko audiniu minkštiklis Ecover, lengvas kvapas, rubai neįsigeria per daug to kvapo. Liux
Ir dar Ecover indų ploviklis, nesitikėjau kad jis bus švelnus rankoms, bet visgi yra - nebereikia jokių kremų po indų plovimų, rankos visiškai nesausėja. Ir naudojasi taupiai, putoja gerai, nereikia daug pilti. Užsakaitau
As dabar labai norėčiau patarimo, iš jau naudojančių eko skalbimo priemones, noriu pradėti skalbti švariai, ir norėčiau priemonės kuri veiksmingai skalbtų (aktualu baltų rubų skalbimui, marškinių apykaklėms) - gal ka galite rekomenduoti iš patirties, ir nerekomenduoti kažko ko nepirkti ir nebandyti iš patirties?

Būčiau dėkinga.