Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

QUOTE(viktner @ 2009 11 26, 16:23)
O kur šių priemonių galima įsigyti Kaune ir kokios kainos?

Ekologiškų prekių parduotuvėse, man rodos mačiau Via naturalis

QUOTE(Rasucci @ 2009 11 27, 11:37)
Sertifikuotos tikrai Ecocert sertifikatu smile.gif

Dabar turiu tik Ecover valiklį, bet tikrai nėra sertifikato žymės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 11 27, 13:19)
Dabar turiu tik Ecover valiklį, bet tikrai nėra sertifikato žymės  schmoll.gif

Rasucci, tai kaip ten iš tikrųjų yra? g.gif Gal ne ant visų produktų?
Atsakyti
Gal kas isbandet Green force skalbimo miltelius, kuriu neseniai Rimi atsirado? Sertifikato jokio neturi, bet raso kad 100 proc naturaliu medziagu...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 14:23)
Rasucci, tai kaip ten iš tikrųjų yra? g.gif Gal ne ant visų produktų?

Aš ne Rasucci biggrin.gif , bet geriausia pasižūrėt gamintojo puslapį www.ecover.com. Man svarbi produkto sudėtis, o sertifikatas. O sudėtis lyg gera, buvo jau kelis kart apkalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 11 27, 16:18)
Aš ne Rasucci  biggrin.gif , bet geriausia pasižūrėt gamintojo puslapį www.ecover.com. Man svarbi produkto sudėtis, o sertifikatas. O sudėtis lyg gera, buvo jau kelis kart apkalbėta.

Ernesin, gal tu ir teisi, dabar ne namie negaliu apziuret produktu, bet ant kai kuriu tikrai maciau zenkliuka smile.gif Ir kiek skaitinejau internete, pazymima kad sertifikuota. Bet dabar jau tikrai susidomejau, gal rimtai ne visi produktai sertifikuoti. g.gif
Bet va sutinku, kad pagal sudety reikia ziureti, nors as asmeniskai nelabai dar suprantu butiniu priemoniu sudetis normaliai blush2.gif

ATSIPRASAU! ka tik pasiziurejau indu plovikli ir tikrai nera zenkliuko, visgi turbut busiu apsimelavus ir sumaisius su AlmaWin. Bet kazkaip idomiai - buvau tikra kad sertifikuota doh.gif Nenorejau klaidinti, nesupykit. Kita karta isitikinsiu pries ka nors sakydama 100%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 27 lapkričio 2009 - 15:49
QUOTE(Jolete @ 2009 11 27, 15:18)
Aš ne Rasucci  biggrin.gif , bet geriausia pasižūrėt gamintojo puslapį www.ecover.com. Man svarbi produkto sudėtis, o sertifikatas. O sudėtis lyg gera, buvo jau kelis kart apkalbėta.

Žinau, kad jų sudėtis gera, bet kam teigti kad jos sertifikuotos jei to nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 11 27, 14:42)
Gal kas isbandet Green force skalbimo miltelius, kuriu neseniai Rimi atsirado? Sertifikato jokio neturi, bet raso kad 100 proc naturaliu medziagu...

Išbandėm dar tada, kai buvo tik Vilkpėdės bazėse smile.gif Man - visai nieko gero schmoll.gif
Kažkoks ingredientas juose netirpus vandeny... Skalbiau rankomis kojines, tai ant kojinių ir liko baltų miltelių grūdeliai, kurie pasimatė tik pradžiūvus. Skalbiau skirtingų temperatūrų vandenyje skalbiankėje, tai rūbams išdžiūvus iš po džiovyklės sušluodavau krūvelę tų baltų grūdelių, dar ir rūbus reikėjo prapurtyt nes megztuose buvo likę doh.gif Dar su jais virinau baltą patalynę, galvojau gal tokioj t-roj ištirps, džiovinau ją elektriniam džiovintuve, tai grūdelių radau pilną filtrą. Dabar ir naudoju tik tiems skalbiniams, kuriuos kišu į džiovintuvą, nes jame išsikedena ir tie grūdeliai išbyra. Daugiau miltelių nebepirksiu, o skystą priemonę bandysiu.
Green force indų ploviklis labai patiko, universaus purškiamas valiklis irgi nieko.
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 25, 15:30)
Dar ne, bet noriu isbandyt. Tik ar baliklis isima demes - as taip pamasciau - jo tikslas visgi sviesinti baltus rubus, neleisti jiems papilketi.  g.gif
Beje, bet kokiu atveju noriu ir skalbimo milteliu arba skyscio, tai noreciau patarimu, is tu kas jau bande, kurie geresni  ax.gif

Sveiki,
Deguonies baliklis isima ir demes. Pati dariau eksperimenta su deguonies balikliu OXOBRITE - senas uogu demes, rasala iseme greit ir su maza koncentracija, dvieju menesiu kraujo deme iseme visiskai ilgiau palaikius, sunes apsysiota kilima isvale, senos juodo tuso demes pilnai neiseme. Mamos plaunancios leliuku kakucius taip pat giria - nereikia net mirkyt - naudoja kartu su skalbikliu ir demiu nelieka.
Baltus balina pukiai.
Atsakyti
QUOTE(BrigitaDS @ 2009 11 30, 11:58)
Sveiki,
Deguonies baliklis isima ir demes. Pati dariau eksperimenta su deguonies balikliu OXOBRITE - senas uogu demes, rasala iseme greit ir su maza koncentracija, dvieju menesiu kraujo deme iseme visiskai ilgiau palaikius, sunes apsysiota kilima isvale, senos juodo tuso demes pilnai neiseme. Mamos plaunancios leliuku kakucius taip pat giria - nereikia net mirkyt - naudoja kartu su skalbikliu ir demiu nelieka.
Baltus balina pukiai.

toks?
oxobrite
Atsakyti
QUOTE(BrigitaDS @ 2009 11 30, 11:58)
Sveiki,
Baltus balina pukiai.

Pagal aprasymus visi eko balikliai yra deguonies pagrindu, tai turbut visi vienodai ir veiks smile.gif Aciu uz atsakyma. Isbandysiu, ir labai tikiuosi geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Aš oxobrite dar nespėjau pabandyti, bet bandžiau almavino baliklį. Kai beriau į mašiną, rezultato nebuvo, pabandysiu dar atskirai pamirkyti smile.gif. O vat vonią jis man puikiai atpbalina biggrin.gif - įbiriu miltelius į vonią nakčiai, o iš ryto lieka tik nuplauti, ir visos sunkesnės demės, kurias neatplauna paprastas valiklis dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 30, 16:20)
Aš oxobrite dar nespėjau pabandyti, bet bandžiau almavino baliklį. Kai beriau į mašiną, rezultato nebuvo, pabandysiu dar atskirai pamirkyti smile.gif.  O vat vonią jis man puikiai atpbalina biggrin.gif - įbiriu miltelius į vonią nakčiai, o iš ryto lieka tik nuplauti, ir visos sunkesnės demės, kurias neatplauna paprastas valiklis dingsta smile.gif

ka tik paskaitinejau daugiau info apie tuos valiklius, tai raso kad efektyviausi jie prie 60-95 laipsniu temperaturos, tai balinti patalynei tinkami ir galbut veiksmingiausi, nes man butent patalynei labiausiai reiktu, o rubus reiks pabandyt ismirkyt prie skalbiant, kurie neatsiplauna. rolleyes.gif
Atsakyti