Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

QUOTE(Simoo7e @ 2009 05 05, 13:10)
Jei domina ekologiska buitine chemija Alma win, rasykite, galeciau jums suteikti nuolaidu siai buitinei chemijai

Domina, o kur galima asortimentą pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 05, 17:43)
Domina, o kur galima asortimentą pamatyt?

Man irgi idomu drinks_cheers.gif
AlmaWin naudoju ir esu labai patenkinta( skalbimo preimones) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siulau Nojustos muilo riesutus pigiau nei parduotuvej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 03, 17:50)
Pirmą kartą išbandžiau Alma Win apelsinų valiklį ir tikrai likau juo patenikinta. Tačiau vonios valikliu nusivyliau, nes nenuvalo kalkių nuo dušo kabinos, kranų ir pan. (neįsisenėjusių). Gal ką galite patarti, gal teko kažką efektyvesnio naudoti iš bio priemonių?
Ir dar. Ant kiek galima pasitikėti Frosh gaminių natūralumu, kuriais prekiaujama Maximose? Gal teko nagrinėti jų sudėtį, ar tai artima pvz Alma Win, Ecover ir pan. produkcijai?

Iš karto atsiimu savo žodžius, nes vakar pati išbandžiau šį valiklį, tai jis super viską išvalė. Ką turėjo omenyje mano tvarkytoja, sakydama, kad blogai valė, nesuvokiu g.gif. Šiandien tai jai pasakiau. Žodžiu valysim vonios kambarį šiuo reikalu ir taškas.
Atsakyti
Mano didziausi pagyrimai AlmaWin apelsininiam demiu valikliui thumbup.gif

Ogi turiu naturalaus silko chalata, spalva ryski avietine, isimete tokios
kelios demes, nebeatseku nuo ko, jau galvojau viskas, o sis valiklis isvale jas pilnai
ir nenublukino chalato spalvos, akyse isnyko toji deme thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi domina Almawin produktai..
ar gelbetu, jei pas mus Itin kietas vanduo? visur nuolat ir daug kalkiu susidaro.. doh.gif reikia nuolat valyt..
Atsakyti
O as noreciau pagirti Ecover produkcija,man labai patinka.Turiu ir skalbimo miltelius ir indu plovikli ir valiklius ir esu labai patenkinta thumbup.gif .Jau bus kokie 1 metai kai naudoju sios firmos produkcijas,jokiu nusiskundimu ax.gif
Atsakyti
Ar kas naudojasi earth friendly produkcija? Jie turi tokį labai koncentruotą skalbiklį - 1.5 litro kainuoja panašiai kaip kiti ekoskalbikliai, bet truksta dvigubai ilgiau g.gif - apie 50 skalbimų g.gif

user posted image

jau yra Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 10 gegužės 2009 - 15:19
na va pagaliau nusipirkau almawin skystą ploviklį smile.gif na jis man visai patinka smile.gif Tik keista kad išskalbus rūbus nėra to sintetinio kvapo smile.gif))
Ir šiaip mam alma win patinka. Superinis dalykas yra vonios purkiklis nuo kalkių smile.gif o dar šveitiklis smile.gif

Ecover irgi faina, iš jų ploviklį indų tik naudojau. Gal dar ką reiks pabandyt

Papildyta:
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 03, 16:50)
Pirmą kartą išbandžiau Alma Win apelsinų valiklį ir tikrai likau juo patenikinta. Tačiau vonios valikliu nusivyliau, nes nenuvalo kalkių nuo dušo kabinos, kranų ir pan. (neįsisenėjusių). Gal ką galite patarti, gal teko kažką efektyvesnio naudoti iš bio priemonių?
Ir dar. Ant kiek galima pasitikėti Frosh gaminių natūralumu, kuriais prekiaujama Maximose? Gal teko nagrinėti jų sudėtį, ar tai artima pvz Alma Win, Ecover ir pan. produkcijai?

nu nežinau, man jis labai puikiai nuvalo smile.gif
frosh tai chemija...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 10, 21:43)
frosh tai chemija...

O gal galima plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 10, 21:43)
nu nežinau, man jis labai puikiai nuvalo smile.gif
frosh tai chemija...

Na, iškart po tokio savo pasakymo atsiėmiau savo žodžius, nes pati išbandžiusi šį valiklį likau juo sužavėta (prieš tai jį naudojo mano tvarkytoja, tai jai jis ir neįtiko g.gif).
Aha, gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
Jei apie tą paty kalbam aišku, bet nemačiau niekur kad frosh turėtų ekologišką liniją. Nežinau ar tai akių dūmimas, ar jie kuo nors geresni už kokiusten ajaksus, bet na jie net ir nerašo kad yra natūralūs. Ir kvapilklių ir dažiklių ten pilna. Sudėties nestudijavau, nes ir taip matos. Nors Yra kažkokie tem milteliai jų ir dar kažkas kurie greičiau suyra (na bent jau taip rašo).

Na jau vien spalvą ir kvapą palyginus su natūraliais skirtumas akivaizdus smile.gif

Atsakyti