Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

QUOTE(zivilea @ 2009 04 21, 13:41)
net nezinojau kad ju yra keliu rusiu...

g.gif aš ir manau, kad yra tiesiog vienas - muilo riešutas smile.gif bet tose dviejose parduotuvėse didžiulis kainų skirtumas už vieną kg, todėl ir susimąsčiau kodėl unsure.gif rolleyes.gif atsakymo vis dar nežinau smile.gif

o kokius jūs naudojate? na iš kur perkate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 21, 14:54)
g.gif aš ir manau, kad yra tiesiog vienas - muilo riešutas smile.gif bet tose dviejose parduotuvėse didžiulis kainų skirtumas už vieną kg, todėl ir susimąsčiau kodėl  unsure.gif  rolleyes.gif  atsakymo vis dar nežinau smile.gif

o kokius jūs naudojate? na iš kur perkate?  rolleyes.gif

as perku is Nojustos, bet man labai keista, kad toks kainu skirtumas, nes savikaina ju yra didesnes nei siulo ta kita parduotuve...gal ten kokie perdirbti...
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2009 04 21, 13:58)
as perku is Nojustos, bet man labai keista, kad toks kainu skirtumas, nes savikaina ju yra didesnes nei siulo ta kita parduotuve...gal ten kokie perdirbti...

kad po 100g galima būtų nusipirkt tai išbandyt įdomu būtų, bet švaistytis kilogramais nesinori rolleyes.gif vis neapsisprendžiu ką daryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 21, 07:32)
Daugiasia pagyrų radau Almawin produkcijai, todėl jos jau užsisakiau iš Sangos. O kokia jūsų nuomonė apie Ecover produkciją?

Gerair ta ir ta. Skalbiklis Klar tai man skalsesnis uz Ecover thumbup.gif

QUOTE(zivilea @ 2009 04 21, 14:01)
as naudoju muilo riesutus tiek skalbti, tiek visokiems plovikliams, sampunui ir pan. Jie tikrai yra naturalus produktas, nes auga ant medziu. ir isskalbus neturi jokio kvapo.

Man tai turi kvapa - toki siekj tiek i ukiska muila nesa rolleyes.gif
Atsakyti
o kokia muilo riešutų skalbimo kokybė? rolleyes.gif Skalbiate jais ir baltus skalbinius?
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 04 21, 15:21)
Gerair ta ir ta. Skalbiklis Klar tai man skalsesnis uz Ecover  thumbup.gif
Man tai turi kvapa - toki siekj tiek i ukiska muila nesa  rolleyes.gif

Isskalbus jokio kvapo nejauciam visa seima, o ir draugiu klausiau, sake irgi nera.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 04 21, 16:26)
o kokia muilo riešutų skalbimo kokybė?  rolleyes.gif Skalbiate jais ir baltus skalbinius?

Skalbiu visus rubus. Kokybe gera, aisku demiu neisplauna, nes cia yra naturali priemone. demes tiesiog ukisku muilu itrinu. sie riesutai ypac tinka jei seimoje yra alergisku zmoniu. as naudoju ir indu plovikliui ir valikli pasidariau.
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2009 04 21, 17:01)
Skalbiu visus rubus. Kokybe gera, aisku demiu neisplauna, nes cia yra naturali priemone. demes tiesiog ukisku muilu itrinu. sie riesutai ypac tinka jei seimoje yra alergisku zmoniu. as naudoju ir indu plovikliui ir valikli pasidariau.

O kur Siauliuose galima isigyti tu muilo riesutu? Vis skaitau sia tema, ir taip noriu ju isigyti ir pabandyti, bet net nenutuokiu kur ieskot... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 19, 21:13)
kuris laikas vis planuoju muilo riešutus įsigyt, žinau, kad kažkas ir naudojat  rolleyes.gif
gal galit pasakyti ar čia ir čia muilo riešutai tie patys?  rolleyes.gif kaina nerealiai skiriasi, bet kodėl?  unsure.gif gal kas galit pakomentuoti?  rolleyes.gif
Papildyta:
o šiaip naudoju irgi JELP, bet kad blukintų, tai nepastebėjau, tik labai minkštiklio skalbiniai prašos  rolleyes.gif  tai ir noriu todėl muilo riešutų, netepliem reikalam smile.gif

Na isties JELP skalbti rubai minkstiklio prasos, siurkstus labai, tokie sausi audiniai atrodo bet ir jauciasi labai gerai isskalbti kad butu net siugzda bigsmile.gif
Gal del to man pasirode kad blukina, nes audinys toks pasiurpes buna g.gif

Siandien isigijau muilo riesuto skysta skalbikli, kol kas labai patinka, skalbiau rankom siandien tai visai odos nesausina ir maloniai kvepia ir minkstas audinys palieka thumbup.gif
Atsakyti
Nu, aš prie JELP pilu minkštintoją ir vis tiek skalbiniai kaip dratai kokie doh.gif
Atsakyti
na galiu ir aš pasidalint praktika su muilo riešutais rolleyes.gif
tai išsiskalbė viskas gerai, nepasakyčiau, kad kažkaip kitaip nei dabar naudojami JELP skalbimo milteliai rolleyes.gif uogienės dėmes išėmė thumbup.gif
labai patiko, kad skalbiniai minkšti, ko nepasakyčiau apie paliktus po skalbimų miltelių thumbup.gif
tiesa, prakaito kvapo iš vyro marškinių nepašalino, bet to nepadarydavo ir sintetiniai skalbiamijei milteliai verysad.gif tik va niekaip neatgaminu, kaip Jelp veikia unsure.gif
kvapo jokio blogo nebuvo, švara ir tiek rolleyes.gif
panaudotus kartą riešutus pamerkiau vandenuky, kaip rekomenduojama, ir užlašinau greifruktų ea, tai jau antru skalbimu skalbiniai turėjo lengvą ea pėdsako kvapą wub.gif
šiaip labai patiko thumbup.gif o dėl tų pigesnių, ten klaida internete ax.gif buvau nulėkus pažiurėt, tai ten pokelis atrodo 250g smulkintu muilo riešutų maišiukuose rolleyes.gif

Atsakyti
Galiu pasiulyti muilo riesutu. Prasom i A.Z bigsmile.gif
Atsakyti