Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis - darželis "Girstutis"

QUOTE(giciuke @ 2011 11 04, 15:35)
O kuri aukletoja nepatinka ir del ko, nes mums tai pakolkas  viskas kaip ir gerai. g.gif

na del kulturos bendraujant ir vedant susirinkimus smile.gif bei pastangas auklejant vaikus, nes kai buvom mazyliu grupej, kazkaip i viska atsakingiau ir rimciau buvo ziurima.
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2011 11 06, 21:39)
na del kulturos bendraujant ir vedant susirinkimus smile.gif bei pastangas auklejant vaikus, nes kai buvom mazyliu grupej, kazkaip i viska atsakingiau ir rimciau buvo ziurima.

Lopšelyje, mano nuomone, labiau buvo paisoma vaiko interesų. O dabar, staiga, labai dideli tapo- išbarami už pasakymą "ate" vietoj viso gero, negaima atsinešti net knygutės, nes iš karto klausimai "ar čia grupei dovanu". Vieną dieną teigia, kad jūsų vaikas vos ne vienintelis moka šaukštą laikyti, po 2 dienų- ir kada išmokysit šaukštą laikyti...
Nėra šilumos...
Atsakyti
QUOTE(ievupieva @ 2011 11 07, 12:52)
Lopšelyje, mano nuomone, labiau buvo paisoma vaiko interesų. O dabar, staiga, labai dideli tapo- išbarami už pasakymą "ate" vietoj viso gero, negaima atsinešti net knygutės, nes iš karto klausimai "ar čia grupei dovanu". Vieną dieną teigia, kad jūsų vaikas vos ne vienintelis moka šaukštą laikyti, po 2 dienų- ir kada išmokysit šaukštą laikyti...
Nėra šilumos...
Oi tokiu dalyku net nepastebejau, niekad nebuvo jokiu pries pasakymu, as vis, kai paklausiu kaip sekesi, tai visada viskas gerai ir pacios aukletojos vis klausia ar neturim kokiu nusiskundimu ar vaikui viskas tinka. Nu mes dar tik menesi einam i sita grupe, ziuresim kaip bus veliau.
Atsakyti
QUOTE(ievupieva @ 2011 11 07, 14:52)
Nėra šilumos...

Mes lankem sia grupe, pradzia ir mums buvo sunki, katik atejus is lopsio, mano mazius pradejo nieko nemoketi, sunku is pradziu ir vaikuciams ir aukletojoms, nes jos isleidusios dickius vel gauna maziukus ir viska turi mokyti is naujo, su laiku priprasit, mano sunus labai mylejo aukletojas ir auklytes, ir as buvau patenkinta aukletoju darbu, nes pas jas visada drausme ir tvarka, o isdykusiems vaikuciams tai labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis lanko Rugelio grupe (4-5 metu) tai labai patenkintas ir draugais ir aukletojomis.Gaila,kad neliko bureliu,labai mielai lanke sporto,keramikos burelius g.gif
Atsakyti
Laba mamytes,
Pradesim lankyti lopseli Gistutyje, vyturelio grupe. gal yra bendrazygiu?
kokie atsiliepimai apie aukletoja?
aciu...
kaip vaikui padeti apsiprasti...?
labai skauda sirdi, del vaiko. Norisi geriausio smile.gif

Atsakyti
Grupe kokia? g.gif Linelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 12 rugsėjo 2012 - 13:12
QUOTE(mamyciuxs @ 2012 09 13, 01:37)
Nesinori sakyti, nes kaip žinia čia ir auklėtojos dalyvauja...

Tai ka Jum patars kiti tevai?
Nes mes dabar irgi pletku apie nauja aukletoja prisiklausem, bet reikai patiems isitikint
Atsakyti
Laba diena, Kauno kolegijoje dirbu destytoja ir destau burnos higienistams apie vaiku burnos ligas. Musu studentams reikia praktikos darbams pacientu vaikučiu. Praeitais metais buvome darželyje “Pušaite”, Valdorfo pagrindinėje mokykloje ir Šančių pagrindinėje mokykloje, taip pat viename Šilainių darželyje. Studentai vaikučiams papasakoja apie dantuku priežiūrą, parodo tam skirtas įvairias priemones, taip pat apžiūri jų burnytes ir surašo rekomendacijas tėveliams. Jei jus sudomino ši informacija ir norėtumėte, kad į jūsų darželį ar mokyklą ateitų studentai( kartu su manimi) , parašykite man į až. Mes darbus turėsime vasario mėnesį ir pusę kovo mėnesio pirmadieniais ir ketvirtadieniais.
Atsakyti
labas vakaras, papuoleme i Vyturelio grupe, tik dar nezinome kas bus aukletoja ar Rita Cirpuviene, ar Terese Janeliuniene. Gal teko susidurti su siomis aukletojomis?kokie atsiliepimai apie jas?
Atsakyti
Sveiki, galvojame apie si darzeli. gal kas is lankanciu gali pasakyti dizdiausius minusus. kaip aukletojos? gal kuria grupe galite parekomenduoti?
buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(inguska777 @ 2013 08 26, 19:19)
labas vakaras, papuoleme i Vyturelio grupe, tik dar nezinome kas bus aukletoja ar Rita Cirpuviene, ar Terese Janeliuniene. Gal teko susidurti su siomis aukletojomis?kokie atsiliepimai apie jas?

Papuolet tikrai i gera grupe, ir aukletojos (Terese ir Irina) ir auklyte (Rita) tikrai labai geros ir rupestingos. Vaikas visada buis priziuretas, svarus, pavalgydintas, aprengtas. jei paprasydavau, kad vaikui einant i lauka nedetu megztinuko po striuke tai taip ir budavo, niekada mano prasymu nepraleisdavo per ausis. Mano vyresnelis lanke, buvau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti