Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis - darželis "Girstutis"

Terese dirba mano mazyles grupeje. Nei pridesi, nei atimsi - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikrai nereikia kamantineti, kaip vaikui sekesi, su visomis smulkmenomis isdesto. Be to, maniske nuo pat pirmu dienu darzelyje ja labiausiai ir pripazino wub.gif
Atsakyti
man šiame darželyje patinka tai, kad yra pakankamai papildomos veiklos- vaikas gali eiti šokti, gali dainuoti, gali lipdyti iš molio. O šokių vadovė klube zepelinus kokį konkursą suorganizavo mokslų pabaigai- tiesa "konkursiškumo" tikro gal ir nelabai buvo, bet kaip tikri šokėjai poromis su numeriais ant nugaros šoko- kiek džiaugsmo vaikams! : Šį darželį rinkausi būtent dėl papildomos veiklos ir nemažo kiemo- yra kur vaikams žaisti. O ir eilėraštukų per savaitę bent vieną išmoksta- ir viskas žaidimo formoj, be jokios prievartos.
Atsakyti
Mano mama dirba siame darzelyje ir pati ji lankiau lotuliukas.gif ta pati aukletoja Terese ir mane priziurejo (tik labai trumpai),o dabar ketinu savo dukryte, kai siek tiek paaugs, ten leisti bigsmile.gif Zodziu as ten augau, o dabar ir mano dukryte auks thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugpjūčio 30d. darželis vėl dirbs po atostogų. Maniškis vis praeidamas pro daželį klausia kur vaikai...
Atsakyti
Jau 2 men, kai maniske nebeina i si darzeli, bet vis dar prisimena vaikucius, aukletojas ir tai, kaip darzelyje sportuodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shapaliux @ 2007 03 22, 18:48)
Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli.

na nors ir ne manes klause smile.gif bet mes ten uzsuko 6 men. uzsiregistruti i eile. tai sake, kadangi is taip anksti registruojates, tai tikrai patexit biggrin.gif o direktore labai maloni moteriske pasirode, paaiskino kas ir kaip, nes su pirmu vaikuciu tai as dar zalia tuose reikaluose. zodziu direktore tikrai thumbup.gif pasirode
Atsakyti
QUOTE(daima @ 2007 09 04, 10:47)
na nors ir ne manes klause smile.gif bet mes ten uzsuko 6 men. uzsiregistruti i eile. tai sake, kadangi is taip anksti registruojates, tai tikrai patexit biggrin.gif o direktore labai maloni moteriske pasirode, paaiskino kas ir kaip, nes su pirmu vaikuciu tai as dar zalia tuose reikaluose. zodziu direktore tikrai  thumbup.gif pasirode

Nežinau kaip su eilėm, bet dabar lopšelyje vienoje grupėje yra 6 berniukai, o kitoje gal 8 vaikučiai. Kiek klausiau auklėtojos tai sakė tikisi jog grupė pasipildys su laiku naujais vaikučiais
Atsakyti
Mano Eimantukas jau trecia diena lopselyje. Patekom i Varpelio grupe.
Vaikui nauji ispudziai, nauji zaislai, nauji draugai, tai eina noriai. Ir auklytes Eimuciui patiko. Ryte atsikeles sako: einam pas auklyte. O kai nuvedu, sako, mama, eik namo, as pabusiu su vaikais. smile.gif Kol kas miegeliui nepalieku. Nu cia gal taip noriai eina, kol dar nenusibodo. smile.gif
Direktore normali. Nieko nenesiau. Uzsirasyti nuejau kovo pradzioj, tai is karto pasake, kad nuo rugsejo pradesim. tai ir pradejom.
Atsakyti
Gal lankosi čia mamytės kurių vaikiukai lanko "Vyturėlių" grupę?
Atsakyti
Deja, nuo vasaros jau nebeinam i vytureli ir i girstuti apskritai, nes issikrausteme is kauno. siaip labai pasiilgo mazyle darzelio, ypac mingailes biggrin.gif ir ilgu kamiles kasu lotuliukas.gif kartas nuo karto pasiziurim bendra grupes nuotrauka, bet mazyle jau pamirsta tai vieno, tai kito vaikucio varda verysad.gif o vat tereses varda po siai dienai kartoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mes katik pradejom lankyti darzelio grupe "Rutele". Gal kas lanko sia grupe kartu su mano mazium? Noreciau suzinoti atsiliepimu apie aukletojas ir siaip atmosfera grupeje bei drazelyje.

Labai labai aciu uz bet kokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif Mano berniukas lanke si darzeli nuo lopselinuku grupes ir mums jis patiko,o ir aukletojos visos buvo thumbup.gif thumbup.gif .Patikdavo,kad vaikuciai daug idomaus nuveikia,darbelius visokius darydavo,o per sventes visada budavo vaidinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Na mums jis tikrai patiko,nors maniskis buvo ir mamyciukas.Aukletojos jau perejus i darzeli buvo Danute ir Birute,nors jau gal jos ir nebedirba,nes maniskis vigi jau treciokas mirksiukas.gif ,bet noriu pasakyti,kad abi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti