Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis - darželis "Girstutis"

Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes.
O aš saviškės nevedžiau į lopšelio grupę (kaip kad priklausė pagal metus), bet tiesiai į darželio pradėjau vesti vien dėl nuostabios auklėtojos iš Saulutės grupės biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif na as ruosiuos nueit kita savaite uzrasyt savo dukryte i si darzeli, kokia ten tvarka ir kaip ten viskas yra tikrai nezinau, bet galiu pasakyti, kad visuose darzeliuose vaikai vienodai serga ir cia tikrai ne aukletojos kaltos. sakau, nes pati dirbau darzelyje aukletoja. kartais mamos vieno vaiko negali suziureti, tai jus isivaizduokit kaip vienai aukletojai suziureti 15-20 vaiku vienu metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24)
Gal kas vedati vaikutį į šį darželį?
mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit.
Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
g.gif

gal kas zadat eit rasyt prasyma i si darzeli del vaikuciu priemimo?
Atsakyti
sa jau parasius
Atsakyti
Nu va tongue.gif uzsirasem ir mes i si darziuka (preismokyklinuku grupe). Eisim nuo rugsejo 1 d. Ziuresim kaip bus. Siaip lankem kita, bet sis tiesiog pro langa matyti, tai labai patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24)
Gal kas vedati vaikutį į šį darželį?
mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit.
Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
g.gif

Mes lankom si darzeli nuo 2metu 8 men,ir tikrai esu patenkinta.Is pradziu vasara lopsi palanke,o veliau i darza.Lankom grupe LINELIS.Aukletojos nuostabios,kiek daug visko ismoko daineliu,eilerastuku....Darzeli yra papildomos pamokeles sokiu,dainavimo,daile ir visus lankom.Nes dukra labai judri.Visko buvo kai ir nenorejo eiti i darza,su asarom akyse pasilikdavo,ir as su skaudancia sirdim eidavau i darba.Bet priprato ir labai gerai ten.Aisku nuo ligu nepabegsi,virusai visur siaucia,bet nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2008 04 10, 14:20)
Nu va  tongue.gif  uzsirasem ir mes i si darziuka (preismokyklinuku grupe). Eisim nuo rugsejo 1 d. Ziuresim kaip bus. Siaip lankem kita, bet sis tiesiog pro langa matyti, tai labai patogu ax.gif

Nu bet įdomu, kad priima pašalinius. Nes jau pergyvena, kad tiek vietų nebus pagal dabar lankančius ir žadančius į priešmokyklinę eiti. Į priešmokyklinę grupę negali priimti daugiau kaip 20 vaikų. O db penkiamečiuose net perdaug vaikų yra. Nebent tikisi, kad kažkas eis kur nors kitur.
Atsakyti
Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes

Gal apie auklėtojas gali ką papasakoti? Ar griežtos, ar rūpestingos, kokio amžiaus?
Ačiū.
Atsakyti
Abiejų grupių auklėtojos vyresnio amžiaus, Ąžuolėlio apie 50, Ramunėlės dar vyresnė. O su antra grupės auklėtoja, tai ir ten, ir ten problema, nes nėra pastovios.
Dėl rūpestingumo galiu konkrečiai kalbėti tik apie Ąžuolėlio. Nėra labai jau rūpestinga, bet kai mano bernas, tai per daug neimu į galvą. Ir darbelių atžvilgiu, kažkaip mažai man jie visko daro, mažai mokosi kažko naujo. Kai palyginu su sesės grupe, tai kaip diena ir naktis. Tiesa, porą kartų per metus vaikai vis dalyvauja kur nors su liaudiška programėle, apsirengę piemenukais, bet man gan silpnas tas jų pasirodymas, kaip tokio amžiaus vaikams, galėtų ir labiau paruošti.
Šiaip grupė sutvarkyta, remonto kaip ir nereikės, tai piniginiu atžvilgiu tikrai ramu.
Atsakyti
Mano sunus Girstuti pradejo lankyti nuo 2m. Galiu tik teigiamai apie ji atsiliepti ir aukletojos ( Vyturelio grupe lankom) labai garos ir auklyte super thumbup.gif Jos deka mano sunaitelis per savaite nuo pampersu atprato thumbup.gif .Kas labiausiai patiko kad ryte atvedus sunu i darzeli aukletoja ji pasiima ant keliu pasnekina,daznai matau kaip vaikuciai sedi joms ant keliu,mazesnius pasinesioja.Maniskis labai lengvai priprato prie darzelio,pacia pirma diena palikau pusdieniui tai kai isejau tik tada uzverke o toliau linksmai zaide,ryte visalaik patenkints bega i grupe,o namo eiti nenori ir jis ne vienintelis toks. lotuliukas.gif Todel mano atsiliepimai bent jau apie sia grupe patys geriausi. thumbup.gif Nuo rugsejo pradesim lankyti jau Azuoliuko grupe,gal kas zinot kokios ten aukletojos ir auklyte? g.gif
Atsakyti
na, mes irgi uzsirasemi sita darzeli, eisim nuo rugsejo, bet kad dabar nuo direktores niekas nepriklauso, nes priemima pereme tvarkyti savivaldybe, eileje esam 50, bet sarase sake yra nemazai pagal gyvenama vieta nepriklausanciu vaiku, tai juos pirmiausia turetu atmesti o pirmenybe skirti tieks kurie priklauso, o mes kaip tik priklausom, darzelis vos ne kieme ir aplinka labai patiko, na ziuresim ka ta savivaldybe nuspres g.gif unsure.gif
Atsakyti
oi kaip tylu cia blink.gif na mes jau priimti i sita darzeli, tik dar neaisku i kuria grupe, mamytes, gal pasidalinkit nuomonem apie si darzeli 4u.gif
Atsakyti