Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

QUOTE(Julyyte @ 2005 12 06, 10:11)
Tai ką, popieriukų jau niekas nebetvarko? Man geodezistas jau paruošė bylutes kiekvienam sklypui atskirai, tai dabar jau nešiu į žemėtvarką- padalins sklypus ir bus viskas. Galėsiu pradėti rūpintis statybų leidimu biggrin.gif

Tvarko, tvarko frusty.gif Į žemėtvarką negaliu nešti nes nesurinkau kaimynų parašų. Negaliu surinkti kaimynų, nes jie į sodą nebevažiuoja, o specialiai važiuot nenori.
Lakstau su lengvatine paskola ir dar deruosi su banku dėl maržos. Ir suku galvą kokius blokelius pasirinkti. ax.gif Su architektu tobulinam namo išplanavimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 12 06, 09:11)
tai dabar jau nešiu į žemėtvarką- padalins sklypus ir bus viskas.

Galbūt net greičiau nei per tris mėnesius (jei tai ne miesto žemėtvarka biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 12 06, 09:25)
. Negaliu surinkti kaimynų, nes jie į sodą nebevažiuoja, o specialiai važiuot nenori.

O tai tu pati nenori pas kaimynus į namus nuvažiuoti? Juk tai tu labiau suinteresuota negu jie. Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 12 06, 10:25)
Tvarko, tvarko frusty.gif Į žemėtvarką negaliu nešti nes nesurinkau kaimynų parašų. Negaliu surinkti kaimynų, nes jie į sodą nebevažiuoja, o specialiai važiuot nenori.
Lakstau su lengvatine paskola ir dar deruosi su banku dėl maržos. Ir suku galvą kokius blokelius pasirinkti.  ax.gif Su architektu tobulinam namo išplanavimą  rolleyes.gif

Va tai šaunuolė. O dėl kaimynų tai man ir reikės parašų, aš tai pati važiuosiu pas juos į namus ar į darbą. Manau toks variantas greitesnis.

QUOTE(kava @ 2005 12 06, 10:32)
Galbūt net greičiau nei per tris mėnesius (jei tai ne miesto žemėtvarka biggrin.gif )

Sudarėm sutartį - per mėnesį turėtu padaryti.
O kokie tavo reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 12 07, 00:00)
Va tai šaunuolė. O dėl kaimynų tai man ir reikės parašų, aš tai pati važiuosiu pas juos į namus ar į darbą. Manau toks variantas greitesnis.

Su žemėtvarka sudarėt sutartį? blink.gif Tu kažką maišai.
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 12 07, 00:00)

na keista , kad su žemėtvarka įmanoma sudaryti sutartį.Perdaug nesitikėk, kad per mėnesį sutvarkys.Mums irgi sakė, kad per mėnesį sutvarkys,bet teko laukti daug ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 06, 10:34)
O tai tu pati nenori pas kaimynus į namus nuvažiuoti? Juk tai tu labiau suinteresuota negu jie. Bent jau man taip atrodo.

QUOTE(Julyyte @ 2005 12 07, 01:00)

Siūliausi atvažiuot, bet jie sako, kad nori pažiūrėti, gal kuoliukai sukalti per arti jų sklypo, ar ant jų sklypų nu ir t.t. frusty.gif O šiuo metu važiuoti jie neplanuoja.... bash.gif devil.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
As pasiūlyčiau tiems kaimynams paiimti juos iš namų, nusivežti juos i sodą, o po to parvežti,jei man labai reikėtų parašų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 12 07, 11:29)
As pasiūlyčiau tiems kaimynams paiimti juos iš namų, nusivežti juos i sodą, o po to parvežti,jei man labai reikėtų parašų ax.gif

Čia tai mintis umn.gif gal taip ir reiks padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 07, 08:44)
Su žemėtvarka sudarėt sutartį?  blink.gif Tu kažką maišai.

Žemėtvarkoi gavau leidimą padalinti
Savivaldybeje gavau sąlygas kaip padalinti
Geodezininkas padarė tiksliuosius
PRIVATI žemėtvarka padarys viską kas liko padalinimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 07 gruodžio 2005 - 18:21
QUOTE(Julyyte @ 2005 12 07, 18:19)
Žemėtvarkoi gavau leidimą padalinti
Savivaldybeje gavau sąlygas kaip padalinti
Geodezininkas padarė tiksliuosius
PRIVATI žemėtvarka padarys viską kas liko padalinimui 4u.gif

Oi, kas yra ta "PRIVATI žemėtvarka"? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 08, 09:07)
Oi, kas yra ta "PRIVATI žemėtvarka"? blink.gif  biggrin.gif

niu aš dabar taip pat dalinu žemę ir geodezininkas jau matuoja, dirba ir man įdomu pasidarė, kas ta privati žemėtvarka? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti