Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

QUOTE(Julyyte @ 2005 12 08, 15:58)
Bet rimtai, merginos, atėjau, atnešiau tiksliuosius, planelį, prašymą, leidimus, sąlygas, pagal sklypo plotą paskaičiavo mokestį, sumokėjau avansą, gavau čekį, sudarėm sutartį, kad jie įsipareigoja per I mėn padaryti padalinimą. Gaila, kad neturiu tos sutarties, mano draugė (bendrasavininkė) paėmė, reikės paimti, nufotkinti ir jums parodyti. Čia jau jus mane suintrigavot g.gif o gal čia kokia nors nauja tvarka?

na kad toks terminas yra tai tikrai žinau,bet mes niekad nesudarinėjom sutarčių.gal todėl ir keista.bet kiek supratau veiksmas ne vilniuje,tad gali buti, kad ten kitokia tvarka,ir reikia sudaryt sutartį.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 08, 15:49)
Aišku. O man tokius dokumentus tikrinti tekdavo.

o kokiems rajonams ar savivaldybėms priklausančius tikrindavai?
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2005 12 08, 16:06)
o kokiems rajonams ar savivaldybėms priklausančius tikrindavai?

veiksmas buvo ne Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 08, 16:08)
veiksmas buvo ne Vilniuje rolleyes.gif

o kur? nes aš ne vilniuje irgi dirbau.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2005 12 08, 16:10)
o kur? nes aš ne vilniuje irgi dirbau.

Laikinojoj sostinėj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 08, 17:04)
Manau, viskas čia gerai, tu ir sudarei sutartį su įmone, kuri atlieka žemėtvarkos darbus, o ne su miesto žemėtvarkos skyriumi. Pvz., ten, kur dirbau aš, ir privatūs matininkai, ir žemėtvarkos skyrius buvo tose pačiose patalpose, tai siaubas, kaip visi mašydavo, kas prie ko doh.gif

Tai matyt kartu vienoj patalpoje ir dirba- čia KLP, nes ten ir patalpos nelabai jau naujoviškos, tikrai kaip miesto žemėtvarka.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 08, 16:12)
Laikinojoj sostinėj tongue.gif

o tavo nikas kartais nesusijes su istaigos sutrumpinimu? g.gif
Atsakyti
laba visoms, na ka nauji metai - nauji namai smile.gif as irgi naujoke, tai pradzia irgi popierizmas blink.gif gal kas man galetu patart nuo ko man pirmiausiai pradet : yra namu valda, du bendrasavininkai, yra namu valdos detalus planas, noreciau puse namu valdos (vieno bendrasavininko) zeme atidalint sklypais (noreciau parduot dali) g.gif tai jei yra detalus planas, kur cia pirmiausiai kreiptis del atidalinimo sklypais ? g.gif ar ir vel tiek pat uztruks kiek laukem detalaus namu valdos plano (visus metus) doh.gif
Atsakyti
Del kaimynu parasu blogiausiu atveju veiksmas rutuliotusi taip - siunciami registruoti laiskai kvietimai atvykti i ribozenkliu isdestymo procesa, kur ir pasirasoma. O jei neatvyksta tai kazkaip ir be ju parasu apsieinama. Jusu geodezininkas kuris daro matavimus tiksliai turetu zinoti...
Atsakyti
QUOTE(Qcia @ 2006 01 09, 21:23)
laba visoms, na ka nauji metai - nauji namai smile.gif as irgi naujoke, tai pradzia irgi popierizmas  blink.gif gal kas man galetu patart nuo ko man pirmiausiai pradet : yra namu valda, du bendrasavininkai, yra namu valdos detalus planas, noreciau puse namu valdos (vieno bendrasavininko) zeme atidalint sklypais (noreciau parduot dali) g.gif tai jei yra detalus planas, kur cia pirmiausiai kreiptis del atidalinimo sklypais ?  g.gif ar ir vel tiek pat uztruks kiek laukem detalaus namu valdos plano (visus metus)  doh.gif

protingiausia buvo darant detalųjį iškart sklypą ir padalinti.
nes namų valdos dalinimui irgi reikalingas detalus planas.
šįkart gal metų neužtruks, bet pusę tikrai gali schmoll.gif

tik ar nėra taip, kad detaliuoju planu vadini tiksliuosius matavimus? (sklypo planas su kampų koordinatėmis)
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2006 01 20, 20:38)
protingiausia buvo darant detalųjį iškart sklypą ir padalinti.
nes namų valdos dalinimui irgi reikalingas detalus planas.
šįkart gal metų neužtruks, bet pusę tikrai gali schmoll.gif

tik ar nėra taip, kad detaliuoju planu vadini tiksliuosius matavimus? (sklypo planas su kampų koordinatėmis)

jo esp daba jau issiaiskinau su geodezininku , kad tai yra geodezinis tikslus matavimas smile.gif detaluji darys architektas smile.gif o paskeu vel per naujo, kiekvieno sklypo tiklsus matavimas.... g.gif o taip norisi kuo greiciau su tuo popierizmu susitvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 12 06, 10:25)
Tvarko, tvarko frusty.gif Į žemėtvarką negaliu nešti nes nesurinkau kaimynų parašų. Negaliu surinkti kaimynų, nes jie į sodą nebevažiuoja, o specialiai važiuot nenori.
Lakstau su lengvatine paskola ir dar deruosi su banku dėl maržos. Ir suku galvą kokius blokelius pasirinkti.  ax.gif Su architektu tobulinam namo išplanavimą  rolleyes.gif

Pasirink YTONG jie yra su didesniu šilumos koeficientu ir labai maloniai bendradarbiauja su klientais,
Atsakyti