Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

toAni:
Paimkit Įgaliojimą ir nieko nereiks tūsyti.
Papildyta:
toVikiu:
reketas vidury baltos dienos, nors ką gali žinoti, infliacija siekia jau 7proc. Tik kad kita Sutarties šalis nelabai rimta, biesą ten išreikalausi, jei nevykdys įsipareigojimo.
Atsakyti
mano bendrasavininkai mielai nori miesto pamatyt, net jei tai bus ir tampymasis po iv istaigas:D bet apsejau be ju. visa saviate laukiau eiles, ir te pasake kokiu dokumentu reik... daba vel kita savaite tik priims mane. tada uzpildys, sake uzdes anspaudus tik man reikes surinkt kitu parasus ir pristatyt i priimamaji. taigi apsiesiu sikart be tasymusi. bet jauciu veliau tai uzknis:)
Atsakyti
Tame ir yra nepatogumai Bendrasavininkystėje.
Atsakyti
yra nepatogumu. bet ir einu link to kad nebebutu bendrasavininku:)
Atsakyti
klausimelis. man seniunijoj pasake kad pildant prasyma riekalingi tokie dokumentai pirkimo- pardavimo sutartis nr XXX. data 1994 11 21 nurodytas pazymoje apie turto registra. pasikuiciau as senuose dokumentuose ir radau prikimo pardavimo sutarti nr XXX atitinka, bet dokumente yra dvi datos. viena 1994 12 21, ir 1994 11 24. Viena kada registruota, kita kada isduota. kazi ar cia tas pats dokumentas, o tik sumaisyta data? ar man vel pasakys kad ne tas dokumentas ir turesiu laukti vel eiles seniunijoje... ka manot?
Atsakyti
greičiausia tai skaičiai 1 ir 4 datose supainioti. Bele tik nr atitinka.
Registravimas visada yra vėliau, nei išdavimas.
smile.gif
Atsakyti
Siandien vel einu i seniunija ziuresim ar tiks. gal dabar paskays kad per sena dokumento forma:) syki liepe notaras is registru centro is naujo issitraukti dokumentus, nes atseit jie senu formu nesupranta ir neskaito. hmz... eilinis pinigu kaulinimas ir laiko vilkinimas;)

o dabar man iskilo klausimas, ar atsviesti dokumentus galima kitu formatu nei originalas? tarkim sumazinti? o gal kas nors neimatys.... ka manot?
Atsakyti
KOkiu nori formatu, tik gali tekti nuorašą Tvirtinti- pas notarą.
Atsakyti
Gal kas galite padeti. Kaip teisingai uzpildyti prasyma projekto salygu savadui gauti, kad veliau nekiltu problemu? Mes dar neturime projekto, ir nesame apsisprende del stogo dangos ir del namo apdailos, o prasyme reikia nurodyti, kokias medziagas naudosime. Jeigu as parasysiu vienas medziagas, o po to naudosime kitas, ar taip galima?
Atsakyti
Norėjau paklausti: tėvai turi 1,2 ha ž.ū paskirties žemę, netoli kaimo (žemėj jokio pastato nėra). Jie mums dovanotų 50 arų. Tai mums reiktų dalinti tą žemę ar taptume bendrasavininkais? Kokius popierizmus reikia "praeiti" norint statyti namą ž.ū paskirties žemėje? koks būtų sekantis žingsnis?
Atsakyti
to Airv: siulyčiau patapti "jaunaisiais ūkininkais". Kiek tėvukams ir kiek Jums metų?
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 10 15, 07:16)
to Airv: siulyčiau patapti "jaunaisiais ūkininkais". Kiek tėvukams ir kiek Jums metų?

tėvukams apie 60, o mums apie 30.
o jaunaisiais ūkinikais tapti pakanka kursus išklausyti? ar dar turi vykdyti ir kokią nors ūkinę veiklą, bei gauti iš jos pajemas? g.gif
Atsakyti