Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

g.gif sveiki, Cunami ir Moonte,Jūsų norėčiau paklausti,o kokiame mieste Jūs tvarkotės dokumentus,nes ir mane tai domina.Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oncė @ 2007 10 26, 20:05)
g.gif sveiki, Cunami ir Moonte,Jūsų norėčiau paklausti,o kokiame mieste Jūs tvarkotės dokumentus,nes ir mane tai domina.Būčiau dėkinga jei atsakytumėt. 4u.gif

Gargždai
Atsakyti
QUOTE(oncė @ 2007 10 26, 19:05)

Mes tvarkomės Vilniuje. Beje Moonte ką jūs turėjote omenyje statybų priežiūra? O kaip dėl nuotekų projekto, ar jis taip pat įeina į tą kaina?
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2007 10 29, 12:54)
Mes tvarkomės Vilniuje. Beje Moonte ką jūs turėjote omenyje statybų priežiūra? O kaip dėl nuotekų projekto, ar jis taip pat įeina į tą kaina?

Prisipažinsiu iki galo nežinau, kam, bet kaip supratau reikalinga techninei priežiūrai, užslėptiesm darbams. Berods dar pasirašinėja knygoje, statybų eigoje. Aš moku 200 Lt vien už parašą priduodant popierius komisijai, kad gaučiau leidimą statyboms, žinau Klaipėdos krašte kiti moka net iki 400 lt. Už kiekvieną papildomą pageidavimą tech. priežiūrai reikės mokėti papildomai.

Statybos leidimui gauti niekas nedaro detalių projektų tik komunikacijų išdėstymo, kur turi būti, nes turi atitikti visus reikalavimus, pririša namo projektą prie aplinkos.

Greičiausiai nuotekų projektą darys firma kuri jums darys. Aplamai, kai ką darysite derėkitės ir dėl projekto.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2007 10 26, 13:45)
Kaip manote ar daug 3500lt už statybos leidimo popierių tvarkyma, žinoma + visi inžineriai ir kt. projektai?

O tai cia ir uz architekturine dali??? Jei taip, tai labai pigu (bent jau Vilniuje) g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2007 10 30, 18:42)
O tai cia ir uz architekturine dali??? Jei taip, tai labai pigu (bent jau Vilniuje)  g.gif .

Jei turi savo kartotinį projektą, jo pririšimas prie sklypo ir visas komunikacijas, kad statyboms leidimą gauti. Visas tas malonumas kainuoja 3500 lt.
Atsakyti
Kažko tai papigiai. Man tai užkosėjo 6000lt už 1-ą 100 kvadratų. Čia tai bent skaičiavimo būdas- tipo su mažiukais nieks nenori cirkytis.
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 10 31, 10:24)
Kažko tai papigiai. Man tai užkosėjo 6000lt už 1-ą 100 kvadratų. Čia tai bent skaičiavimo būdas- tipo su mažiukais nieks nenori cirkytis.

Jei aš būčiau pas juos dariusi namo projektą, kaina būtų 7000-10000 Lt. Klioštortaitis tuomet darė vienetinį projektą už 1 m2 - 60 Lt su visu pridavimu su statybų leidimu.
Dabar po metų kaina pas jį šoktelėjo.

Kaip pirkau kartotinį, popierių tvarkymui tiko ir ta. Man visai į arus net nežiūrėjo, turiu daugiau kaip 1ha. Manau kuo daugiau žemės tuo patogiau, nereikia blusinėtis, ieškoti galimybių, kaip mažame sklype, vietos daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 spalio 2007 - 08:47
QUOTE(Cica @ 2007 10 30, 17:42)
O tai cia ir uz architekturine dali??? Jei taip, tai labai pigu (bent jau Vilniuje)  g.gif .

3500LT už leidimo statybai popierių sutvarkymą+ 7200lt už namo projektą+ visi elektros, dujų, nuotekų projektai+ topo nuotrauka+grunto tyrimai doh.gif Gaunasi tikrai apvali sumelė, tai vat ir įdomu ar čia biškį neperdaug gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2007 10 31, 11:43)
3500LT už leidimo statybai popierių sutvarkymą+ 7200lt už namo projektą+ visi elektros, dujų, nuotekų projektai+ topo nuotrauka+grunto tyrimai  doh.gif  Gaunasi tikrai apvali sumelė, tai vat ir įdomu ar čia biškį neperdaug gaunasi  g.gif

Ir tai dar ne galas. Dar bus ir papildomų išlaidų. Svarbiausia kiek nervų tai kainuoja, kas tai įvertins.
Atsakyti
Taigis ir aš sakau, kad čia aukso kasyklos gaunasi...
O da pabandyk prisikalbinti, vis maivosi, mol darbais užsikasę.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2007 10 31, 10:43)
3500LT už leidimo statybai popierių sutvarkymą+ 7200lt už namo projektą+ visi elektros, dujų, nuotekų projektai+ topo nuotrauka+grunto tyrimai  doh.gif  Gaunasi tikrai apvali sumelė, tai vat ir įdomu ar čia biškį neperdaug gaunasi  g.gif

prisijungsiu ir as su savo sviezia patirtimi:
pradejom nuo komunikaciju isivedimo taigi:
- 1500 elektros privedimo prie sklypo projektas (o kur dar pinigeliai VST uz elelktros privedima doh.gif )
- 1500 leidimas statybai + 300 vandens/kanalizacijos projektas
- 600 toponuotrauka (ja is anksciau jau turime, bet vis tiek irasiau)
- reikia geologonio tyrimo... atrodo galo nebus.....
gal galite kas patarti Kaune greitus ir nebrangius geologus, nes dar reikia ju tyrimo?
is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti