Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

QUOTE(vaidagad @ 2009 04 28, 06:59)
Norėjau jūsų paklausti jau jūs vis tiek su tuo susidūrę, ar ir jums VTAS davė užpildyt tokią anketą, kuri mano manymu labai asmeniški klausimai pvz. kas mano tėvai, kokie religiniai, politiniai požiūriai ir t.t.

Oi, tokie klausimai - gėlytės... Man psichologiniam teste labai patiko klausimas/teiginys: "kažkas negerai su mano protu" biggrin.gif Reikia atsakyti "taip" arba "ne" lotuliukas.gif Nu, nežinau, mane jis labai pralinksmino...
Bet čia standartiniai testai, nekreipkit dėmesio, atsakykit ir viskas. Uždės šabloną, pažiūrės ar telpat į standartinį nuokrypį ir tiek žinių rolleyes.gif

P.S. Mane jau lomkės dėl kursų puola - trūksta kažko... Kaip gerai, kad nors gegužės 9 d. susitiksim. Tikrai šauni kompanija buvom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 28 balandžio 2009 - 21:57
QUOTE(fishaqua @ 2009 04 28, 22:47)
Oi, tokie klausimai - gėlytės... Man psichologiniam teste labai patiko klausimas/teiginys: "kažkas negerai su mano protu"  biggrin.gif Reikia atsakyti "taip" arba "ne"  lotuliukas.gif Nu, nežinau, mane jis labai pralinksmino...
Bet čia standartiniai testai, nekreipkit dėmesio, atsakykit ir viskas. Uždės šabloną, pažiūrės ar telpat į standartinį nuokrypį ir tiek žinių  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus tokio nebuvo g.gif arba nebepamenu...
Atsakyti
Sveikutes,
kaip sekasi? Gal kokiu naujienu turite, kada bus komisija? Reikia nutarti kelinta renkames sestadieni. smile.gif
Atsakyti
Aš nieko nežinau, kada bus komisijos posėdis.
Fishaqua, ar sveiki tavo vaikučiai? Ar niekas nesikeičia dėl susitikimo?
Atsakyti
Sveiki, mielieji,

Dėl šeštadienio - niekas nesikeičia, labai visų lauksiu. Dėl laiko parašiau atskirai e-mailus - susitarsim.

Dėl komisijos - paskambino man šiandien į darbo pabaigą ir viską supasakojo - irgi parašiau e-mailus rolleyes.gif

Kuo šiaip užsiimat, kažkokios aptilusios - tik palik jus kelioms dienoms, ir - netvarka biggrin.gif

Mes tai va ką savaitgalį veikėm: Šiaurės Lenkija

O vištos mano, bjaurybės, kiaušiukų dar nededa. Ridikėlių jau turiu, braškės baigia žydėti, o pomidorai dar mažuliukai. Tiek žinių iš mano ekologiško ūkio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 06 gegužės 2009 - 21:18
Kursai baigėsi, leliukų dar neturime, tai ir kalbos pritilo...
Mes tai vis važiuojame akmenų ieškoti alpinariumui ir gėlynams, aplinką tvarkome, į sodybą savaitgalį važiuojame...
Atsakyti
Laba diena norėjau paklausti kiek truko jums kursai?
Atsakyti
QUOTE(vaidagad @ 2009 05 07, 18:03)
Laba diena norėjau paklausti kiek truko jums kursai?

Mums prasidėjo kovo 18 o baigsis gegužės 20.
Atsakyti
Mums kursai prasidėjo vasario 18 d., baigėsi - balandžio 20 d. 4u.gif

---
Na, o aš vazonėlius į svečius tai turbūt dažniau kviesiu - maisto turiu visai ateinančiai savaitei! biggrin.gif
O iš tiesų ačiū už kompaniją - smagiai paplepėjom, bombą pasprogdinom, o ir vaikams smagu buvo! thumbup.gif

O mes šiandien sugalvojom aplankyt botanikos sodą - tipo orchidėjų ir egzotinių gyvųnų paroda... Nu ir nesąmonė - žmonių milijonas, organizacijos - nulis, vaikams tose oranžerijose buvo žiauriai karšta, egzotiniai gyvūnai - trys: chameleonas, iguanos ir vandens vėžliai doh.gif Grįžom atgal į savo kiemą ir laimingai jame džiaugėmės gražiu oru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 10 gegužės 2009 - 21:17
Sveiki,

Dėkoju, Fishaqua, už svetingą priėmimą.
Man buvo tikrai smagus mūsų susiėjimas smile.gif Pakvatojome daug smile.gif Mūsų grupę būtų galima pavadinti: "Vazonėliai - kvatokliai".
Atsakyti
Na kaip suprantu buvo smagu smile.gif tai gerai, mano mergina irgi patenkinta grizo smile.gif pripasakojo kiek kieme visko buvo : ir smelio deze ir ciuozykla smile.gif....
Atsakyti
Ne tik tavo mergaitei, VaidaI, patiko medinis namelis kieme, bet ir man smile.gif Aš visur, kur nuvažiuojame, apžiūriu tokius namelius, nes savo vaikučiui kieme irgi būtinai pastatysime medinį namuką - čiuožyklą.
Ir medinių žaislų vis pažiūriu, kokių yra parduotuvėse. Stengimės kad kuo daugiau vaiko daiktų ir žaislų būtų iš natūralių medžiagų.
Atsakyti