Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

Sveikutes,
kaip gyvenat? Ar ruosiates bent moraliskai treciadieniui, o gal jau uzrasus po tris kartus perskaitet? g.gif smile.gif
Atsakyti
Ateis trečiadienis... praeis... liks laukimas smile.gif Oj, kaip mes su vyru laukiame to smagaus įvykio!
Kai pasakei apie skaitymą, tai vat ir parašysiu, kad neseniai užėjau į knygyną ir akis užkliuvo už nedidelės knygelės "Našlaičiai mano namuose". Nors nieko daugiau apie tą knygą nesu girdėjusi, bet kažkaip vien pavadinimas patraukė akį. Nusipirkau ir perskaičiau. Knygelė apie senus laikus, kai dar vaikus iš globos namų imdavo darbams dirbti ir visuomenės požiūris į juos būdavo kaip į "atsilikėlius".
Džiaugiuosi, kad jau toli visuomenė pažengė nuo to laiko. Bet skaitydama vis galvojau, kad esu pasiryžusi atlaikyti bet kokį galimą spaudimą dėl savo vaiko.
Atsakyti
Valiooo, lietuviai finale lithuania.gif

Beje, toks bajeris... Vakare guldom vaikus, vyras klausia: "Vaikai, ar mes geri tėveliai?". Simonas: "Nu, normaliai". Tėvelis: "O tai ko dar reikia, kad jau tikrai geri būtume?" Simonas: "Sesytės" wub.gif Labai įdomu, kaip čia iš tiesų realybėj bus, kai ta sesytė atsiras... Tikiuosi, neišgaruos vaikų entuziazmas...
Atsakyti
Vakar atšventėme pirmąsias vestuvių metines - "popierines vestuves". Smagu ir gera širdelėje man buvo visą savaitgalį smile.gif vakar vakare išsiskirsčius svečiams su vyru pažiūrėjome vestuvinį filmą... et, grįžo tas jauduliukas kaip prieš metus smile.gif beje, po metų laiko žiūrint dar gražiau viskas, kas buvo, atrodo smile.gif įsivaizduoju, su kokia nostalgija žiūrėsime tą filmą senatvėje biggrin.gif

Būtinai įamžinsime vaikučio atsiradimą mūsų šeimoje.
Atsakyti
Na, ką, ar viską išmokote? cool.gif Kas parašyta 2 skyriuj, 5 psl. 3 eilutėj nuo viršaus? Nežinot? Marš mokytis! biggrin.gif
Man kažkaip labai smalsu, kaip ten viskas rytoj vyks bigsmile.gif

Beje, sveikinimai AkacijųAlėjai su vestuvių metinėm - kokie jūs dar šviežutėliai thumbup.gif

Mums šiemet bus 10 metų, norėjau į vestuvinę suknią įlįst, bet vyras nepasiduoda - sako, kai bus 25 m., tada eisim atnaujint įžadus. Teks dar 15 metų pasikankint, nes taip tos šventės ir suknios norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 19 gegužės 2009 - 13:28
2 skyriaus 5 psl. 3 eilutėje parašyta, kad vertinimo komisija per posėdį bus geranoriškai nusiteikusi ir pasidžiaugs, kad nemažai šeimų apsisprendė padėti paliktiems vaikučiams užaugti smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ko nesigiriat? bigsmile.gif
Kaip supratau, visi rankose jau laikome pažymėjimus, tai su tuo ir sveikinam kitus bei save biggrin.gif
Dabar iš rankų reiks nepaleist telefono biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad vieną etapą baigėme smile.gif Bet iš tiesų su juo niekas nesibaigia. Tik baigia prasidėti smile.gif
Apsisprendimas padarytas, palaiminimas gautas, lieka išpildyti "Įtėvių misiją".
Man asmeniškai ši "misija" reiškia, ne tik vaiko auginimą, bet ir platesnę veiklą šioje srityje.
Atsakyti
Sveikutes, o kiek laiko po kursu baigimo laukėt išvadų?
Atsakyti
Laukėm mėnesį 4u.gif
O gal kas nors pasakytų, kiek dabar mums reikės laukti, kol pasiūlys vaikiuką? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaiko teisių apsaugos tarnyba, gavusi Įvaikinimo
tarnybos atestuotų socialinių darbuotojų parengtą išvadą dėl
piliečių pasirengimo įvaikinti, per 3 darbo dienas jos kopiją
perduoda Įvaikinimo tarnybai.

o paskui : Įvaikinimo tarnyba, gavusi išvados dėl piliečių
pasirengimo įvaikinti kopiją, per 2 darbo dienas įrašo piliečius
į norinčių įvaikinti Lietuvos Respublikos piliečių sąrašą ir apie
tai raštu informuoja Vaiko teisių apsaugos tarnybą, nurodydama
piliečio eilės numerį sąraše.

O va tada ponas dievas zino smile.gifsmile.gif buna turbut visai nuo savaites iki keliu metu, priklausomai nuo pareikstu kriteriju, norinciu isivaikinti skaiciaus, esamu vaiku....
Atsakyti