Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(settle @ 2009 03 31, 18:12)
Aš šiaip ne visai supratau, kam reikalinga ta tamstos norima atsisiųsti programa? Kokiems veiksmams ji skirta.

Mano laptope yra instaliuotas Tv tuneris.Ir sakė,kad norint kad veiktų Lietuvoje reikia parsisiųsti programą total media,nes Lietuvoje yra kitoks formatas nei mano tiunerio.Tai va,kai atsisiunčiau prašo įvesti tą kodą.Buvau instaliavus ispanišką versiją ir viskas buvo ok.Žiūrėjau aš tą teliką,bet po trijų savaičių kaip suprantu užblokavo mane,nes ten buvo bandomoji(trial)versija.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2009 04 01, 12:49)
Mano laptope yra instaliuotas Tv tuneris.Ir sakė,kad norint kad veiktų Lietuvoje reikia parsisiųsti programą total media,nes Lietuvoje yra kitoks formatas nei mano tiunerio.Tai va,kai atsisiunčiau prašo įvesti tą kodą.Buvau instaliavus ispanišką versiją ir viskas buvo ok.Žiūrėjau aš tą teliką,bet po trijų savaičių kaip suprantu užblokavo mane,nes ten buvo bandomoji(trial)versija.

Koks pilnas tos programos pavadinimas?
Nes „total media“ yra kelios skirtingos programos.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 01, 14:48)
Koks pilnas tos programos pavadinimas?
Nes „total media“ yra kelios skirtingos programos.

Arcsoft totalmedia 3,5.Šiaip jei yra kokia programa tai galiu ir kitą instaliuot,bele kad tik veiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2009 04 01, 14:54)
Arcsoft totalmedia 3,5.Šiaip jei yra kokia programa tai galiu ir kitą instaliuot,bele kad tik veiktų mirksiukas.gif

Pavyko rast tik tokį variantą
TotalMedia3.5divu.rar - 47.4 Mb
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 01, 15:30)
Pavyko rast tik tokį variantą
TotalMedia3.5divu.rar - 47.4 Mb

Parsisiunčiau,liepia rinktis programą su kuria noriu atidaryt.Kokios čia reikia?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 26, 17:56)
Tai atidaryk ne su IE, o su tam failui tinkančia programa.
Konkrečiai, kokia to failo galūnė?
Papildyta:

failo galune yra pdf
gal kas zino kaip reikia nufotografuoti deskopo vaizda, tada ikelciau kaip ten atrodo tas atsiuntimas, nes man atrodo kad mes nesusikalbam, ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal kas gali paaiškint kas čia mano kompe ne taip? Užsimaniau filmukų vaikui parsiūsti, nuorodas susirinkau iš SM animacijos temos, bet kaip tik spaudžiu kad išsaugot savo kompiuteryje man tuoj pat meta lentelę kad problem, ir kaip paspaudžiu tą dont send eror report issijungia visi www puslapiai kurie tuo metu buvo atidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 02 balandžio 2009 - 09:02
QUOTE(gretalda @ 2009 04 02, 09:42)
failo galune yra pdf
gal kas zino kaip reikia nufotografuoti deskopo vaizda, tada ikelciau kaip ten atrodo tas atsiuntimas, nes man atrodo kad mes nesusikalbam,  ax.gif

PDF failus atidarinėk su adobe reader'iu ar kita kokia programa, kurią Taktas yra siūlęs.
Atsakyti
QUOTE(gretalda @ 2009 04 02, 09:42)
failo galune yra pdf
gal kas zino kaip reikia nufotografuoti deskopo vaizda, tada ikelciau kaip ten atrodo tas atsiuntimas, nes man atrodo kad mes nesusikalbam,  ax.gif

čia ekrano nuotraukai
http://mantas.malciu...rano-nuotrauka/

o čia dėl pdf
http://www.foxitsoft...com/pdf/reader/
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2009 04 02, 10:02)
Labukas 4u.gif
Gal kas gali paaiškint kas čia mano kompe ne taip? Užsimaniau filmukų vaikui parsiūsti, nuorodas susirinkau iš SM animacijos temos, bet kaip tik spaudžiu kad išsaugot savo kompiuteryje man tuoj pat meta lentelę kad problem, ir kaip paspaudžiu tą dont send eror report issijungia visi www puslapiai kurie tuo metu buvo atidaryti.

Sprendimas: Naudoti kitą naršyklę.

p.s. siųsti su „ų“, nes siuntė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 02 balandžio 2009 - 12:26
sveiki,

ir aš norėčiau pagalbos blush2.gif

Nusipirkau nesenai kompą nešiojamą su VISTA doh.gif (nervina ji mane), dabar parsisiunčiau Mozilla, nes Exploreris pradėjo juodai nervint, vakar virusą kažkokį pagavo blink.gif Tai va. Kai paleidžiu pvz. SM, man nerodo Adobe flash player, vis reikia parsisiųsti. Aš parsisiunčiu, bandau instaliuot ir nieko. Gal kur nors kas nors išjungta yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 04 02, 14:16)
sveiki,

ir aš norėčiau pagalbos  blush2.gif

Nusipirkau nesenai kompą nešiojamą su VISTA  doh.gif  (nervina ji mane), dabar parsisiunčiau Mozilla, nes Exploreris pradėjo juodai nervint, vakar virusą kažkokį pagavo  blink.gif Tai va. Kai paleidžiu pvz. SM, man nerodo Adobe flash player, vis reikia parsisiųsti. Aš parsisiunčiu, bandau instaliuot ir nieko. Gal kur nors kas nors išjungta yra  unsure.gif

„Bandau instaliuoti, bet nieko“ - nemeta kokios nors klaidos ar patvirtinimo apie sėkmingą įdiegimą?

http://www.vlkk.lt/lit/5428
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 02, 14:39)
„Bandau instaliuoti, bet nieko“ - nemeta kokios nors klaidos ar patvirtinimo apie sėkmingą įdiegimą?

http://www.vlkk.lt/lit/5428

va ką man meta

user posted image
Atsakyti