Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(fizė @ 2009 04 02, 14:55)
va ką man meta

user posted image

Uždaryk mozillą, tada instaliuok.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 02, 15:07)
Uždaryk mozillą, tada instaliuok.

ačiū 4u.gif Galų gale pavyko biggrin.gif
Atsakyti
turiu nero programa ,ir nesuprantu kodel man neisiraso nei filmai nei muzika viska padarau kaip priklauso ,o rodo iki 1% ir ismeta man kompakta ir tokia va lentele ismeta g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 04 02, 15:12)
ačiū  4u.gif Galų gale pavyko  biggrin.gif

Tamsta angliškai nė žodžio nemokat ar tik šiaip neskaitot, ką rašo klaidos pranešime?

Dėl to ir klausiau, ar klaidų nemėto, nes tikėjausi šito vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 02, 15:39)
Tamsta angliškai nė žodžio nemokat ar tik šiaip neskaitot, ką rašo klaidos pranešime?

Dėl to ir klausiau, ar klaidų nemėto, nes tikėjausi šito vaizdo smile.gif

tikrai taip, atspėjot, angliškai nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 04 02, 18:12)
tikrai taip, atspėjot, angliškai nemoku  blush2.gif

Nu jo, sunku tada tokiais atvejais prie kompiuterio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 02, 12:25)

Sprendimas: Naudoti kitą naršyklę.

p.s. siųsti su „ų“, nes siuntė.

Ačiū už patarimą ir už pastabą tongue.gif
Atsakyti
labukas,gal zinote kodel kai atsiverti google.lt nerido google logotipo g.gif kazko gal truksta g.gif cia pas tevukus narsykle explorer
Atsakyti
labas. padekite dingo kazkur kur pasirinkti kalba rasant g.gif . budavo prie laikrodzio. uzduoties juostoje. dabar nera. windausai pas mane lietuviski. bet kur zinojau visur islandziojai ir nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 04 03, 20:13)
labas. padekite dingo kazkur kur pasirinkti kalba rasant g.gif . budavo prie laikrodzio. uzduoties juostoje. dabar nera. windausai pas mane lietuviski. bet kur zinojau visur islandziojai ir nerandu ax.gif

start > control panel > regional and language options > languages > details > language bar > show the language bar on desktop

pradėti > valdymo skydas > regiono ir kalbos nuostatos > kalbos > detalės > kalbų juosta > rodyti kalbų juostą ant darbastalio
(jei windows vertėjai ne idiotai, tai turėtų būt panašiai)

Arba tiesiog spaust alt+shift
Ši kombinacija kaitalioja kalbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 04 balandžio 2009 - 10:45
labas, gal galetumet patart kodel pajungus 2 ekrana prie loptopo, per ji neina ziureti tv, kol kompas nepripazysta jo ekrano kaip pagrindinio?
ir perkelus playerius kartais nera vaizdo?
Atsakyti
Sveiki,
mano kompiuterio ekranas pasidare kazkoks tamsus kaip apsiniaukes g.gif doh.gif kaip ji padaryti svieseni g.gif i kokius nustatymus eiti 4u.gif
Is anksto dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 05 balandžio 2009 - 20:47