Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

Labukas. Gal galit kas man paaiskinti, kur problema...Nusipirkom nauja kompa su Windows Vista (seniau turejom XP), tai toj Vistoj visai nesigaudau verysad.gif blush2.gif O problema tame, kad norint paziureti koki AVI faila, yra tik garsas, o vaizdo nerodo doh.gif Tai tenka begti prie kito kompo, kai prireikia ka perziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2009 04 06, 08:56)
laba diena..noreciau paklausti ar galima,kaip nors istrinti ar panaikinti visas nuorodas,kur as lankiausi ir kokiuose internetiniuose puslapiuose...ir dar..kaip istrinti,kad iejus i gmail,neberodytu nuorodos i mano el.pasta,tiksliau mano el.pasto pavadinimo...nes kai paspaudziu ismeta visa eile el.pastu ir mano,ir vyro ir dar kas pas mus lankesi el.paste...gal galima,jas kaip nors istrinti...? ax.gif

Su Firefox galima tiesiog delete mygtuką spaust, užvedus ant galimo sąrašo varianto.
O bendrai visoms naršyklėms - valyti podėlį (cache). Jį rasi naršyklės nustatymuose.

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 06, 10:46)
Taktas,didelis aciu drinks_cheers.gif

http://www.vlkk.lt/lit/329

QUOTE(*Nerutė * @ 2009 04 06, 13:27)
Labas  4u.gif , reikia pagalbos ir konsultacijos ką daryt  blush2.gif
Pas mane nei iš šio nei iš to išlindo užrašas

WINDOWS GENUINE ADVANTAGE YOU MAY BEA VICTIM OF SAFTWARE COUNTERFEITING
Ką čia reiškia  g.gif , su anglų kalba nedraugauju , tai nesuprantu kas čia per daiktas  blush2.gif

Skambinti Microsoft atstovybei ir susitarti dėl galimų variantų, kaip legalizuoti naudojamą operacinę sistemą.

QUOTE(Tiomama @ 2009 04 06, 16:36)
Labukas. Gal galit kas man paaiskinti, kur problema...Nusipirkom nauja kompa su Windows Vista (seniau turejom XP), tai toj Vistoj visai nesigaudau verysad.gif  blush2.gif  O problema tame, kad norint paziureti koki AVI faila, yra tik garsas, o vaizdo nerodo doh.gif  Tai tenka begti prie kito kompo, kai prireikia ka perziureti doh.gif

Įsidiegti kodekus arba normalų grotuvą
http://www.filehippo...nload_jetaudio/
Atsakyti
Hmm... vėl mano pc nesąmones daryt pradėjo. Vos įjungus meta va ką. g.gif kame problema gal žinot?
user posted image
Atsakyti
Neįsijungia pc - jungiasi ir persikrauna iškart unsure.gif Jau reikėjo windowsus persiinstaliuot, bet vis nukeldavau ir nukeldavau, o kas dabar atsitiko nesuprantu ir nežinau, ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 04 06, 20:46)
Neįsijungia pc - jungiasi ir persikrauna iškart  unsure.gif Jau reikėjo windowsus persiinstaliuot, bet vis nukeldavau ir nukeldavau, o kas dabar atsitiko nesuprantu ir nežinau, ką daryt.

Bent kažkokį klaidos kodą išmeta? Problema gali būti, kiek programinė, tiek aparaturinė.
Atsakyti
sveiki reikia pagalbos nebeina ieiti i www.torentai.lt anksciau problemu nebudavo o nuo vakar kazkas pasidare net neatidaro pradinio puslapio ismeta The page you're looking for wasn't found. anksciau viskas ok einu tiek per IE tiek per mozila per mozila raso kad baigesi prisijungimui skirtas laikas nesuprantu kas cia nutiko gal galit kas paaiskint 4u.gif
Atsakyti
Labuka, kazka prispausdinejom tikriausiai ir neatstatom 4u.gif

musu loptope ant klaviaturos yra ant kau kuriu raidziu surasyti skaiciukai (pvz ant P, M, K ir pan.)

ir rasant koki nors teksta, visos kitos raides rasosi normaliai, o spaudziant ant tu spaudziasi skaiciai.
Bandem ir Num mygtuka, ir kitus spausdinet, ale nesigavo nieko.

Gal kas patars? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukele* @ 2009 04 07, 23:22)
sveiki reikia pagalbos nebeina ieiti i www.torentai.lt anksciau problemu nebudavo o nuo vakar kazkas pasidare net neatidaro pradinio puslapio ismeta  The page you're looking for wasn't found. anksciau viskas ok einu tiek per IE tiek per mozila per mozila raso kad baigesi prisijungimui skirtas laikas nesuprantu kas cia nutiko gal galit kas paaiskint 4u.gif

1. Galbūt laikini sutrikimai. Tiesiog palauk kelias dienas.
2. Gal „užsilenkė“ tas puslapis, tokiu atveju jau „nebeatsidarys“ niekada smile.gif

QUOTE(cola @ 2009 04 08, 10:30)
Labuka, kazka prispausdinejom tikriausiai ir neatstatom  4u.gif

musu loptope ant klaviaturos yra ant kau kuriu raidziu surasyti skaiciukai (pvz ant P, M, K ir pan.)

ir rasant koki nors teksta, visos kitos raides rasosi normaliai, o spaudziant ant tu spaudziasi skaiciai.

Gal kas patars?  ax.gif  4u.gif

Num lock pas mane tokius dalykus daro.
Gal pas jumi jis įsijungia kartu spaudžiant ir Fn mygtuką ar pan.?

Kitas variantas - pajunginėt kalbas, ar ir su lietuviška ir angliška klaviatūra taip pat.

Trečias variantas - gal kas nors užsikimšo registruose, galima būtų pravalyt juos
http://mantas.malciu...ika-windowsams/
Atsakyti
Mano monitoriui kažkas pasidarė labai didelės raidės ir ikonos.BAndžiau pataisyti per ,,ekrano skyra;'',bet nesistumia ta rodyklė.Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2009 04 08, 18:35)
Mano monitoriui kažkas pasidarė labai didelės raidės ir ikonos.BAndžiau pataisyti per ,,ekrano skyra;'',bet nesistumia ta rodyklė.Ką daryti?

Vaizdo plokštės draiverius perinstaliuokite. Jei vaizdas integruotas- motininės.
Atsakyti
laba diena. ar galite pasakyti kas mano kompui atsityko. kada ieinu i supermamu foruma man nerodo prie kiekvienos zinutes kur yra atsakyti, keisti . ismeta pagrindini lapa kur apacioje rodo atsakyti. gal kur reikia nuimti varnele ar ja uzdeti? g.gif doh.gif is kitur jei naudojuosi darbe internetu tai viskas gerai. jei namie vel tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 04 08, 10:30)
Labuka, kazka prispausdinejom tikriausiai ir neatstatom  4u.gif

Gal kas patars?  ax.gif  4u.gif

Paspausk Fn ir Insert mygtukus vienu metu, turetu atkeisti i normalia klaviatura 4u.gif
Atsakyti