Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. homeopatai Kaune

sveikos
gal parasytumet i až gyd.Zakarauskienes numeriuka,kaip pas ja uzsiregistruoti.skambinu jai siuo numeriu,bet neatsiliepia 860140928
kokios kainos pas ja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 02, 17:03)
sveikos
gal parasytumet i až gyd.Zakarauskienes numeriuka,kaip pas ja uzsiregistruoti.skambinu jai siuo numeriu,bet neatsiliepia 860140928
kokios kainos pas ja? rolleyes.gif

Gal atostogauja g.gif Visą info parašiau tau į AŽ. Sėkmės, linkiu kad padėtų.
Atsakyti
laba diena mamytes,
turiu tokia bedele,mano mergyte labai kamuoja sloga,kaip tik naujas menesis taip ir is naujo sloga uzpuola doh.gif as galvoju gal reiktu nueiti pas koki hemoepata? gal patars kaip naturaliau pastiprinti organizma,nes musu daktarai nelabai ka gali man pasakyti verysad.gif gal galit pasiulyt koki daktara? laukciau ziniu i az,arba cia 4u.gif
Atsakyti
Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka thumbup.gif , gal kiek brangu... Dirba prie kliniku.
Atsakyti
QUOTE(vaidulis @ 2010 08 19, 15:58)
Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka  thumbup.gif , gal kiek brangu... Dirba prie kliniku.

Gal jos kontaktus gali parasyti? Mums reikia del nuolatiniu slogu ir gerkliu pasikonsultuoti su kokiu padoriu homeopatu ...
Atsakyti
Ar kas lankotės Kaune pas gydytoją Žiugžlienę ar yra kokie gydymosi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(sveikuolyte @ 2010 08 19, 17:58)
Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka  thumbup.gif , gal kiek brangu... Dirba prie kliniku.

ar tiesa kad uz vizita 250lt ir dar + vaistai?
Atsakyti
Gal kas Pas E. Krikstanaviciu lanketes?
Atsakyti
gal kuriai mamai teko kreiptis į homeopatą su autistuku?? Gal turite įspūdžių?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 03, 22:44)
Gal atostogauja  g.gif Visą info parašiau tau į AŽ. Sėkmės, linkiu kad padėtų.

Gal ir man galėtumėt info apie Vaidilutę ir kontaktus į AŽ. Gydomės Emedoj, žirnius geriam saujom, bet kažkaip pagerėjimas sustojo vietoj verysad.gif Būtų labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2011 02 15, 17:08)
Gal ir man galėtumėt info apie Vaidilutę ir kontaktus į AŽ. Gydomės Emedoj, žirnius geriam saujom, bet kažkaip pagerėjimas sustojo vietoj verysad.gif Būtų labai ačiū  4u.gif

Nuoširdžiai galiu patarti: atsisėskit ir apmąstykit visus fizinių simptomų kabliukus (net menkiausius neįprastumus - fizinių simptomų pagerėjimus/pablogėjimus), emocinius kabliukus, kurie padėtų homeopatui tiksliau susiorientuoti. Net ir toks dalykas, kaip vaikas migdosi ar koks maistas patinka, kaip elgiasi su draugais ar nepažįstamais gali duot homeopatui daug informacijos, pagal tai ir atsiranda diagnostikos tikslumas. 4u.gif

Nesakau, kad keisti neverta - būna situacijų, kad viskas užstringa kažkuriam taške, kita akis ir kitas protas gali pamatyti naujai ir padėt išsirutuliot.
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2011 02 15, 19:08)
Gal ir man galėtumėt info apie Vaidilutę ir kontaktus į AŽ. Gydomės Emedoj, žirnius geriam saujom, bet kažkaip pagerėjimas sustojo vietoj verysad.gif Būtų labai ačiū  4u.gif

Bučiau labai dėkinga jei Vaidilutės kontaktus galėtumėte persiųsti ir man smile.gif Labai noriu išsigydyt savo odos problemas, nes jau gyvent nebeleidžia...tai prisiskaičiau čia visko, kad gali padėt, reik išbandyt..o jau ko neišbandyta tiems spuogams išnaikinti... verysad.gif Beja, o kiek tas pirmasis vizitas gali maždaug kainuoti? Gal žinote?
Atsakyti