laba diena,mano sunu pradejo labai daznai kamuoti persalimo ligos,nespeja pasveikti ir vel,gal kartais kreiptis i homeopatus?kaip manot,ar padetu?
QUOTE(*gitagita* @ 2011 04 29, 14:17)
laba diena,mano sunu pradejo labai daznai kamuoti persalimo ligos,nespeja pasveikti ir vel,gal kartais kreiptis i homeopatus?kaip manot,ar padetu?
Manyčiau verta. Gal tie peršalimai kažkas rimčiau arba imunitetas nusilpęs. Tik pasidomėkit atsiliepimais apie homeopatus, kad ir šioje temoje. Sžinosit ir kainas, ir kokiais metodais dirba

QUOTE(Kirkė @ 2011 05 05, 12:08)
Manyčiau verta. Gal tie peršalimai kažkas rimčiau arba imunitetas nusilpęs. Tik pasidomėkit atsiliepimais apie homeopatus, kad ir šioje temoje. Sžinosit ir kainas, ir kokiais metodais dirba 

tai va noreciau,kad kas nors rekomenduotu koki nebloga homeopata Kaune

QUOTE(*gitagita* @ 2011 05 05, 11:15)
Parašiau į AŽ.
[quote=Kirkė,2011 05 05, 16:25]
Labutis
Gal galetum ir man kontaktus i az imesti
Gyvenu netoliese ,noreciau pas ja apsilankyti, nes ieskau seimynai homeopato
Labutis

Labukas,kirke noreciau irgi suzinoti gera vaiku homeopata kaune...pirmadieni vykstam i biofirst klinika kaune,pas klasikini homeopata vizitas 200lt....parasyk jei nesunku....lauksiu

Sveikos, gal zinote tikrai gera homeopata Kaune? Labai aciu. AZ 
Papildyta:
perskaiciau daug geru atsiliepimu apie Vaidilute Zakarauskiene, ar ji paskiria jautrumo gydyma ir nevalgymo problemas? Gal galima butu kontaktus i AZ

Papildyta:
perskaiciau daug geru atsiliepimu apie Vaidilute Zakarauskiene, ar ji paskiria jautrumo gydyma ir nevalgymo problemas? Gal galima butu kontaktus i AZ

QUOTE(irisas @ 2010 07 15, 10:55)
Esu labai labai labai dėkinga gyd. Vaidilutei Zakarauskienei už vaiko gydymą, tik jos dėka mano vaikas turi gerą odą, nes atopinis dermatitas buvo apėmęs apie 70 proc. kūnelio. Tik jos dėka žinau kokie produktai netinka ir nuo kurių beria. Labai gera gydytoja.
Gal galima kontaktus. Musu mazyliui seborejinis dermatitas. sakau gal ir kuom padetu, nes jau labai neramus mazylis, niezti jam....
Pastaruoju metu, vaikas pradėjo dažnai sirgti peršalimo ligos, adenoidai, plaučių uždegimas, turi alergiją... gal kad galit rekomenduoti į AZ gerus homeopatus Kaune. Ačiū.
Ieskom ir mes hemeopato del istisos slogos ir anginu
gal galit kontaktus kas?

QUOTE(pupsyte @ 2012 06 19, 22:37)
Pastaruoju metu, vaikas pradėjo dažnai sirgti peršalimo ligos, adenoidai, plaučių uždegimas, turi alergiją... gal kad galit rekomenduoti į AZ gerus homeopatus Kaune. Ačiū.
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 07 02, 09:50)
Nepatingėkit ir parašykit pačios AŽ. Argi sunku?