Pati turiu dukrą ,ji gyvena su 10 metų vyresniu vyruku , nematau čia jokios tragedijos ,kaip tik jaučiuosi daug ramesnė, negu ,kad draugautų su savo vienmečiu.

kaip faina butu tureti tokia siuolaikiska mama

ziuriu,kad tavo dukra mano amziaus.. Na,nesakau,kad mano mama kazka tokio padarytu,nors dar tiesa pasakius situacijos realiai nezino...
Puikiai suprantu,kaip jauciasi temos autore. Mano draugas taip pat vyresnis,ir turbut daugiausiai is visu,aks cia rase... (jam 42..man 22...). Bet skirtumo nebematau. Nei is isvaizdos,nei is bendravimo.. Na,tiesa ta,kad dar realiai nebuvom susitike,skaiciuoju dieneles..

(Internetetu bendraujam). O del aplinkiniu reakcijos, anksciau ir as galvojau,ak seima pagalvos,ka kiti, bet po to viena drauge nuramino, ir jis,kad jei mums gerai,tai ko sukti galva apie kitus! tegu ziuri i savo gyvenimus!!
TAip kad per daug nepergyvenk, jei matysit kad jusu santykiai graziai eina, viskas bus gerai. O kiek jis LT bus? ka darysit po to?
Gerai cia kazkas rase,kad jei jis yra uzsienietis sunku su gyvenamaja vieta. nes LT susirasti darba yra ganetinai sunku. Cia turbut ant taves kristu atsakomybe ar sutiktum isvaziuoti pas ji?
Maniskis ir ne is LT,bet jei matysim,kad viskas yra taip,kaip ir tikimes,teks palikti lietuvele...