Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(georgiana @ 2009 07 21, 17:07)
skaitau skaitau ir nrandu info arba nemoku ieskoti, jeigu planuojama vaziuoti i kelione su 11 men. vaikuciu ir planuojam vaziuoti ne i Turkija ar Tunisa o i sali kur butu galima nuvykus issinuomoti masina nuvykti i siulomus issinuomoit apartamentus, ka galetumete patarti rinktis, tiesiog drauge iesko info ir nerandam niekur g.gif buciau dekinga uz pasiulymus 4u.gif

Kreta, Rodas arba Kroatija. Cia as taip galvoju. Aisku gal ir kokia ispanija tiktu.... g.gif nors is esmes visos salys tinkamos... smile.gif

Atsakyti
Merginos help.gif
Jus visos raset apie sketukus kuriuos paliekate "prie lektuvo", o kaip su sportinukais reikalai? Ar nera vezimams svorio/ismatavimu apribojimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 07 23, 17:45)
Merginos  help.gif
Jus visos raset apie sketukus kuriuos paliekate "prie lektuvo", o kaip su sportinukais reikalai? Ar nera vezimams svorio/ismatavimu apribojimu?  g.gif

jokio skirtumo koks vezimukas, visus gali palikti prie lektuvo.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 24, 00:48)

Aciu aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 24, 00:48)

O taip paprastai ir palikt prie lektuvo? Jo ten nepaliks kaip siaip "lycno" daikto? ax.gif Kai pirma karta viskas bus, kazkaip baisoka kaip viskas vyksta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2009 07 27, 14:55)
O taip paprastai ir palikt prie lektuvo? Jo ten nepaliks kaip siaip "lycno" daikto? ax.gif  Kai pirma karta viskas bus, kazkaip baisoka kaip viskas vyksta... biggrin.gif

paprasciausiai kai registruosieji skrydziui ir priduosi bagaza tai pasakyk, kad vezimuka imsi iki lektuvo, tada tau duos spec etiketes uzkabinti ant vezimuko (jei vezimukas kai sulankstai pasidaro is dvieju daliu tai duos dvi etiketes, jei jie to nepastebes, tai pasakyk, kad dvieju reikia) ir tiek. o paskui jau prie lektuvo paliksi. jiems kasdieninis atvejis, tikrai nenudaigos nepergyvenk. mano merginos vezimas taip 18 skrydziu atlaikes ir ne karto nedingo. daugumoj oro uostu atsiimsi irgi prie lektuvo, tai tik islipus palauk truputi nepabeg ir nepalik, nes jei paliksi, paskui reikes su visu bagazu zvejotis ir aisku vaika ant ranku visa ta laika laikyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nesenai buvot Alanijos miestelyje?
Atsakyti
Skrydis bus 4 ryto, aisku, vaikas miegos.Ar kylant ir leidziantis lektuvui, vaika reiktu pazadinti? g.gif Nes geriant ar kramtant slegis ausyse sumazeja, bijau, kad vaikas nenubustu klykdamas is skausmo del slegio unsure.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai pravers 4u.gif

http://www.uzsukam.l...=...play&p=main
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 06 11, 18:47)
o kam tie vaistai? serga kazkuo vaikas? keistai cia pakuotis nuo vaistu pradedama savaitei kazkur isvaziuojant...

----

Redaguota administracijos: pašalintas grubaus tono išsireiškimas

QUOTE(MichGirl @ 2009 06 13, 04:47)
butent pasidomejus ir tikrai nesuprantu sito lietuvishko kulto kaisiot vaikams zvakutes nuo n problemu...

keisti man tavo pasisakymai del vaistu g.gif Tarkim ar tu zinai kokia vaistu pardavimo tvarka turkijoj,kretoj ar angluose?ir ka reiktu daryti,jei vaikui nakti pradetu skaudeti ausi?Juk nesi garantuotra visu 100proc.,kad taip nebus. Ka begsi 3 nakties ieskot lasiuku i ausis?O jei ir rasi dirbancia vaistine,patikek jiems isaiskint ne taip ir lengva schmoll.gif

O del zvakuciu,tai jos greiciau suveikia ir nedirgina skrandzio.Atkreipk demesi,kad pastaruoju metu ir suaugusiem daznai skiria zvakutes,o ypac tiems kas turi skrandzio problemu.O ir pusmetinukui sunku sugirdyt vaitus.

Taip,kad nebuk tokia kategoriska.Ir nesakyk mamoms,kad jos neteisingai daro apsidrausdamos.Juk vaistai neuzima ipatingai daug vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 08 05, 21:08)
keisti man tavo pasisakymai del vaistu g.gif  Tarkim ar tu zinai kokia vaistu pardavimo tvarka turkijoj,kretoj ar angluose?ir ka reiktu daryti,jei vaikui nakti pradetu skaudeti ausi?Juk nesi garantuotra visu 100proc.,kad taip nebus. Ka begsi 3 nakties ieskot lasiuku i ausis?O jei ir rasi dirbancia vaistine,patikek jiems isaiskint ne taip ir lengva schmoll.gif 

O del zvakuciu,tai jos greiciau suveikia ir nedirgina skrandzio.Atkreipk demesi,kad pastaruoju metu ir suaugusiem daznai skiria zvakutes,o ypac tiems kas turi skrandzio problemu.O ir pusmetinukui sunku sugirdyt vaitus.

Taip,kad nebuk tokia kategoriska.Ir nesakyk mamoms,kad jos neteisingai daro apsidrausdamos.Juk vaistai neuzima ipatingai daug vietos 4u.gif

drinks_cheers.gif
as uz apsidraudima thumbup.gif gal poniai MitchGirl neteko slaugyt savo sergancio vaiko? Arba gal ponia turi nora isleist pinigus abejotinos kvalifikacijos daktariuksciams uz paprasciausia vaiko sloga ar persisaldyma? blink.gif
Juk visos mamos, auginancios jau vyresnius, nei kudikelius, yra pakankamai apsiskaicusios ir moka suteikti pirmaja pagalba ligos atveju.

Jei atvirai, man siame forume labiau strigo ne ponios MitchGirl a'la geranoriski patarimai, o kandzios pastabos ir pasiepianti kritika nepatyrusioms mamoms. Atvirai sakant bjaurejausi kainekuriais postais doh.gif Esu keliavusi, na, gal ne tiek daug, bet tokio "lygio" patarimus galima butu zarstyti ir be jokios arogancijos, pasididziavimo ir nuzeminimo kitoms forumo dalyvems.

Pabaigai noriu pasakyti tai, kad kiekviena mama nujaucia ir zino kas jos vaikui yra geriausia, todel, mamos, neklausykit tokiu kategorisku patarimu, o vadovaukites sveiku protu ir savo nuojauta 4u.gif Ypac kai kritikuojamas vaistu krepselis 4u.gif (o koks skirtumas-savaite ar dviem dienom? Visada ji turiu su savimi, maza kas...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 05 rugpjūčio 2009 - 23:32
QUOTE(mamucis @ 2009 08 05, 17:30)
drinks_cheers.gif
as uz apsidraudima  thumbup.gif gal poniai MitchGirl neteko slaugyt savo sergancio vaiko? Arba gal ponia turi nora isleist pinigus abejotinos kvalifikacijos daktariuksciams uz paprasciausia vaiko sloga ar persisaldyma?  blink.gif
Juk visos mamos, auginancios jau vyresnius, nei kudikelius, yra pakankamai apsiskaicusios ir moka suteikti pirmaja pagalba ligos atveju.

Jei atvirai, man siame forume labiau strigo ne ponios MitchGirl  a'la geranoriski patarimai, o kandzios pastabos ir pasiepianti kritika nepatyrusioms mamoms. Atvirai sakant bjaurejausi kainekuriais postais  doh.gif  Esu keliavusi, na, gal ne tiek daug, bet tokio "lygio" patarimus galima butu zarstyti ir be jokios arogancijos, pasididziavimo ir nuzeminimo kitoms forumo dalyvems.

Pabaigai noriu pasakyti tai, kad kiekviena mama nujaucia ir zino kas jos vaikui yra geriausia, todel, mamos, neklausykit tokiu kategorisku patarimu, o vadovaukites sveiku protu ir savo nuojauta  4u.gif Ypac kai kritikuojamas vaistu krepselis  4u.gif  (o koks skirtumas-savaite ar dviem dienom? Visada ji turiu su savimi, maza kas...)

kodel pas abejotinos kvalifikacijos daktariukscius? ar tu isitikinus, kad tik LT gydytojai geri, o Turkijoj ar kazkur kitur jau kvaileliai?

Be to, su paprasciausia sloga ar persisaldymu as tikrai nei namie nei kelionej vaiko pas gydytojus netempiu, pagyja ir taip. O del zvakuciu as kategorishka, tikrai taip - bet jei jau gerai tai tu jas naudok, nebutina isizeisti nuo mano nuomones apie jas ir pulti analizuoti mano charakteri tongue.gif Man is visu matytu tautu tik lietuviai taip daznai begioja pas gydytojus ir sitaip vaistus vartoja, tai toks pastebejimas... pykit nepykit...
Atsakyti