QUOTE(MichGirl @ 2009 08 06, 09:31)
kodel pas abejotinos kvalifikacijos daktariukscius? ar tu isitikinus, kad tik LT gydytojai geri, o Turkijoj ar kazkur kitur jau kvaileliai?
Be to, su paprasciausia sloga ar persisaldymu as tikrai nei namie nei kelionej vaiko pas gydytojus netempiu, pagyja ir taip. O del zvakuciu as kategorishka, tikrai taip - bet jei jau gerai tai tu jas naudok, nebutina isizeisti nuo mano nuomones apie jas ir pulti analizuoti mano charakteri
Man is visu matytu tautu tik lietuviai taip daznai begioja pas gydytojus ir sitaip vaistus vartoja, tai toks pastebejimas... pykit nepykit...
Be to, su paprasciausia sloga ar persisaldymu as tikrai nei namie nei kelionej vaiko pas gydytojus netempiu, pagyja ir taip. O del zvakuciu as kategorishka, tikrai taip - bet jei jau gerai tai tu jas naudok, nebutina isizeisti nuo mano nuomones apie jas ir pulti analizuoti mano charakteri
Apie zvakutes as rasiau
Tavo charakterio niekas cia neanalizuoja,mamucis pasake keleta pastabu apie tavo bendravimo buda.Ar kreipsi demesi i jas ar ne,tai jau cia tavo reikalas.
Del begiojimo pas gyd.tai manau ne tau sprest ar daznai mes tai darom ar ne. Manau paciai nustatinet diagnose vaikui nera labai jau gerai. Beto yra vaiku,kurie gan daznai serga.
O del daktaru Turkijoje tikrai sutinku.Nera jie blogi (teko su jais susidurt).Manau mokslu nebaigusiu sundaktariu ten tikrai neleidzia dirbt.