Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(mamucis @ 2009 10 10, 09:45)
Mane stebina tokios mamos, kurios pasiaikscioti ar pvz i keliones  savo kudikius vezoja auto kedutese. Auto kedute skirta vezioti automobilyje! Paskaitykite gamintojo istrukcija kiek laiko galima kudiki laikyti toje keduteje.
Ar jus rankose visa kelione nesite lopsi?Juk jame kudikis gal guleti jam patogia poza, o ne tik taip, kaip jo kuna  isformuoja auto kedute. Mamos, ziurekit ne kaip jums, o kaip kudikiui patogiau, jei jau tokius mazuciukus vezates.

ale kai paciai pamokslauja tai nemegsti, o kitiems tai oi oi... siandienines automobilines kedutes yra vaikams saugios buti tiek kiek jie ten buna siaip... nereikia cia baubu piesti be jokio reikalo. Amerikoj nera net jokiu lopsiu, visi vaikai beveik pasivaiksciojimams ir panasiai buna autokedutese, kurios tvirtinasi ant vezimu - bet lygtai neesa sukrypeliu tauta kazkokia su klaustuku formos stuburais.. Kadangi LT kedutes dar plius minus naujas reikalas, kurio pries 10 metu dar nelabai ir buvo, tai ir isivaizduoja zmogeliai baubus.
Atsakyti
merginos, gal kas skridot spali lektuvu? mane toks klausimas neramina, vis girdziu, kad lektuvuose labai salta buna. ar tikrai? kaip gelbejates, kad nesusalti? skrisim su 4 metu vaiku, tai persaldyti nesinoretu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2009 10 12, 07:45)
merginos, gal kas skridot spali lektuvu? mane toks klausimas neramina, vis girdziu, kad lektuvuose labai salta buna. ar tikrai? kaip gelbejates, kad nesusalti? skrisim su 4 metu vaiku, tai persaldyti nesinoretu  unsure.gif

is esmes tai nelabai prognozuojama, nes kartais tikrai buna vesu, bet kitais kartais ziauriai karsta. Ypac ilgesniuose skrydziuose, kartais ilipi tai baisiai karsta buna, o skrydzio viduri taip atsala, kad dantim kaleni rolleyes.gif Tai siulau renktis kazkuo lengvu apacioj ir su siltesniu megztuku kokiu, kuri reikalui esant vaikui nuimsit.
Atsakyti
dekui 4u.gif
musu kelione neilga, iki egipto. kiek maciau apie 4 valandos skrydis.
Atsakyti

QUOTE(wioletine @ 2009 10 12, 14:45)
merginos, gal kas skridot spali lektuvu? mane toks klausimas neramina, vis girdziu, kad lektuvuose labai salta buna. ar tikrai? kaip gelbejates, kad nesusalti? skrisim su 4 metu vaiku, tai persaldyti nesinoretu  unsure.gif

Man kaip tik lektuvuose visad buna tvanku ir noris vesiau, bet manau esant reikalui visad steordesiu galima prasyt dekiuko g.gif ar pagalveles.
Atsakyti
Sveiki,
lektuvo kilimo ir leidimosi metu, kaip saugoti kudiki (7men.) nuo slegio kaitos?
ar yra kur pakeisti pampersa?
Gal ir kvaili klausimai, taciau ir patys nesame skride lektuvu. blush2.gif

Aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 10 16, 11:11)
Sveiki,
lektuvo kilimo ir leidimosi metu, kaip saugoti kudiki (7men.) nuo slegio kaitos?
ar yra kur pakeisti pampersa?
Gal ir kvaili klausimai, taciau ir patys nesame skride lektuvu. blush2.gif

Aciu atsakiusiems  4u.gif

nuo slegio kaitos saugoti duodant atsigerti is krutines ar is buteliuko, arba duodant ciulptuka. Manishke beje slegio skirtuma pradejo lektuve jausti tik gerokai po pirmojo gimtadienio, iki tol jokiu reakciju nebuvo kiek ir skraidem.

pampersa geriausia pasikeisti tik pries lipant i lektuva. Bet jei skrydis ilgas, ar didesni reikala vaikas atliks, tai kai daznai lektuvuose buna specialios lentos tualetuose, virs unitazo, atlenkiamos. Aisku jos labai mazos ir nelabai patogios (todel ir siulau pakeisti geriau oro uoste kur vietos pakankamai yra), o tuose lektuvuose kur ju nera, tai belieka lektuvo sedyne ko gero.
Atsakyti
sveiki,

skrendu su ryanair i londona su mazu vaiku.uzsisakiau 1bagaza,tai 15kg.o dar kiek priklauso,kad su vaiku?ar irgi reikejo uzsisakyt? 4u.gif
Atsakyti
O mano klausimas gal kvailai nuskambes, bet ar galima sulciu, arbatos su savim tureti jei maziukas istrokstu ? Nes girdejau, kad skysciu su savim tureti negalima? Ar tai tiesa?
Atsakyti
galima tikrai,pasidarysi buteliuka pilna ir tikrai uzteks keliones metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2009 10 21, 01:38)
galima tikrai,pasidarysi buteliuka pilna ir tikrai uzteks keliones metu 4u.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

šiaip pastabėlė, su savimi i lėktuvo saloną skysčių neštis negalima.
Atsakyti