Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

keliaujam nemazai su vaikais,tai pirmas patarimas butu-nebijoti imti kuo mazesny leliuka,su tokiais maziausia rupesciu kyla wub.gif
Del grobimu-manau kvaila bijoti,bet pagyru savo sviesiems vaikiukams tikrai daug sulauksit thumbup.gif
manau,apskritai,kelione su vaiku praeis puikiai,jei teveliai atsipalaiduos,nes tas rupestis ir baime labai persiduoda vaikuciams.
Siuo metu turim isvykti,tai vieno ko bijau to kiauliu gripo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 04 27, 12:02)

Kazkaip be jos nesonori vaziuot nes jau didele kaip pagalvoji ne leliukas smile.gif
Ir dar vieno dalyko noriu paklausti kazkodel turiu baime ir bijau ja veztis i Ispanija, kad koks svetimsalis nepavogtu nes ji sviesi ir t.t Gal dalinai ir durna baime, bet ji yra taigi gal kartais esate atostogave Ispanijoj su vaiku ar viskas tvarkoje?

Mano pasiulymas tau sedeti namuose ir niekur nevaziuoti, taip pat neleisti savo vaiko i kiema. Maza ka, dar pagrobs kas.
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 02, 13:37)
Mano pasiulymas tau sedeti namuose ir niekur nevaziuoti, taip pat neleisti savo vaiko i kiema. Maza ka, dar pagrobs kas.

ir neit i miska, vilkas gali suvalgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 02, 11:37)

Kiekvienas už kitą protingesnis ir "kietesnis".

Na čia buvo tik mano tokia kaip rašiau kvaila mintis ir tiek ji tiesiog mane užplūdo ir viskas.

Bet jei važiuosim tai manau su mašina vien dėl to, kad tas gripas siaučia tai ne aišku kaip bus su bilietais ir ar jis taip lengvai praeis.Tai jei viskas bus gerai liepos pabaigoj lėksim atostogaut 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 13:23)
Na čia buvo tik mano tokia kaip rašiau kvaila mintis ir tiek ji tiesiog mane užplūdo ir viskas.

Bet jei važiuosim tai manau su mašina vien dėl to, kad tas gripas siaučia tai ne aišku kaip bus su bilietais ir ar jis taip lengvai praeis.Tai jei viskas bus gerai liepos pabaigoj lėksim atostogaut  4u.gif

O miegosit irgi masinoj?
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 13:23)

Bet jei važiuosim tai manau su mašina vien dėl to, kad tas gripas siaučia tai ne aišku kaip bus su bilietais ir ar jis taip lengvai praeis.Tai jei viskas bus gerai liepos pabaigoj lėksim atostogaut  4u.gif

Nei cia kas nori pasirodyti protingesnis, nei krutesnis. Tiesiog su tokiom, kaip pati rasai kvailom, mintim geriau is LT net nejudeti. O prie ko cia tas parsu gripas ir bilietai? Cia ka, pirmas gripas, apie kuri skalambija per visus galus? Buvo pauksciu gripas, dar pries tai kempinlige (ragu, kanopu ir dar kazkokiu galuniu gripas) ir nieko, sekantis bus dar kokio vargso gyvuno vardu pavadintas. Tai negi dabar del to bus problemos su bilietais doh.gif Tiesiog nesuprantu, kaip zmones pilni visokiu baimiu gali kazkur keliauti, tai kokios tada atostogos kai visko aplink bijai ir negali atsipalaiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 04 30, 19:17)
Ar daug istorijų girdėjot, kad būtų pavogti poilsiautojų vaikai? g.gif  doh.gif Aš tai nei vienos schmoll.gif  biggrin.gif Gerai Forgete parašė-bijai vilko, neik į mišką biggrin.gif  4u.gif

zinai,tikrai zinai....Madelain istorija..deja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 04, 12:06)
Nei cia kas nori pasirodyti protingesnis, nei krutesnis. Tiesiog su tokiom, kaip pati rasai kvailom, mintim geriau is LT net nejudeti. O prie ko cia tas parsu gripas ir bilietai? Cia ka, pirmas gripas, apie kuri skalambija per visus galus? Buvo pauksciu gripas, dar pries tai kempinlige (ragu, kanopu ir dar kazkokiu galuniu gripas) ir nieko, sekantis bus dar kokio vargso gyvuno vardu pavadintas. Tai negi dabar del to bus problemos su bilietais  doh.gif  Tiesiog nesuprantu, kaip zmones pilni visokiu baimiu gali kazkur keliauti, tai kokios tada atostogos kai visko aplink bijai ir negali atsipalaiduoti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 11:23)

o tai nesupratau...gripas tik letuvuose siaucia g.gif GAL AS KAZKO NEZINAU....apsvieskite,tada ir mes iki Turkijos siais metais su masina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 04, 16:17)
1zinai,tikrai zinai....Madelain istorija..deja unsure.gif
Papildyta:

2o tai nesupratau...gripas tik letuvuose siaucia g.gif GAL AS KAZKO NEZINAU....apsvieskite,tada ir mes iki Turkijos siais metais su masina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

1. zinok nezinau tos istorijos... blink.gif
2. turejau zinok ir as tokia drauge kuri kankino vaika masinoje iki Ispanijos ten kazkokio kurorto, nes bijojo skrist lektuvu, kad per kondicionieriu neuznestu jos vaikui kokio viruso doh.gif doh.gif ale bendras oras eina per visus ir dar uznes ka negero jos caraitei lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti

Labukas, mes su klausimeliu, ar skrendat lektuvu, i rankini bagaza galim isimesti tyre kudikiui ir gertuve su gerimu??

Del tos pagrobimo baimes, gal ir kvaila, bet kartais ir pati pagalvoju (ypac po Madeline istorijos), kaip labai reik saugoti savo vaikiukus. Bet tai labiau abstrakti baime, kaip skrydzio ir pan... Cia juk nelaikai kiekvieno potencialiu grobiku, tiesiog naturali motinos baime uz savo vaikeli.
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 05 04, 15:40)
Labukas, mes su klausimeliu, ar skrendat lektuvu, i rankini bagaza galim isimesti tyre kudikiui ir gertuve su gerimu??

Del tos pagrobimo baimes, gal ir kvaila, bet kartais ir pati pagalvoju (ypac po Madeline istorijos), kaip labai reik saugoti savo vaikiukus. Bet tai labiau abstrakti baime, kaip skrydzio ir pan... Cia juk nelaikai kiekvieno potencialiu grobiku, tiesiog naturali motinos baime uz savo vaikeli.

Mes nesinesem, bet buvau skaicius, kad mamos nesasi ir tyres ir buteliukus, ir maksimos maisus su maistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 05 04, 15:40)

Kudikiui galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 04, 13:06)
Nei cia kas nori pasirodyti protingesnis, nei krutesnis. Tiesiog su tokiom, kaip pati rasai kvailom, mintim geriau is LT net nejudeti. O prie ko cia tas parsu gripas ir bilietai? Cia ka, pirmas gripas, apie kuri skalambija per visus galus? Buvo pauksciu gripas, dar pries tai kempinlige (ragu, kanopu ir dar kazkokiu galuniu gripas) ir nieko, sekantis bus dar kokio vargso gyvuno vardu pavadintas. Tai negi dabar del to bus problemos su bilietais  doh.gif  Tiesiog nesuprantu, kaip zmones pilni visokiu baimiu gali kazkur keliauti, tai kokios tada atostogos kai visko aplink bijai ir negali atsipalaiduoti  lotuliukas.gif

Niekas nekalba, kad niekur nevažiuot sedėt namie ir t.t Aš netikiu, kad Jūs niekada apie tai nesate pagalvojusi tik aš pagalvojau garsiai ir tiek.

O kas liečia gripo tai Ispanijoj (ar netgi visur) siekia 5 balu tai nemanau, kad taip visai pochuistiškai su mažu vaiku galima vykti pasikliovus vien savim.Ir jei jis (gripas) išsisiautotu dar labiau gal ir skrydžius panaikintu tai ir liksi prie sudužusios geldos.

Gal tai kai kur ir išpūstas reikalas kai kam, bet dėl šventos ramybės jei to galima išvengti aš asmeniškai pasinaudosiu ta galimybe.
Štai straipsnio gabaliukas:

Pasaulinės sveikatos organizacija - kiaulių gripo pandemija neišvengiama

Pasaulinė sveikatos organizacija (PSO) pakėlė kiaulių gripo pavojų nuo 4 balų iki 5. Organizacijos atstovų teigimu, reikia klausti ne apie tai, ar Europoje nuo šio gripo mirs žmonės, bet kiek šimtų ar tūkstančių mirs.

PSO teigia, kad pasaulinė kiaulių gripo pandemija (masinis susirgimas liga daugelyje pasaulio vietų) yra neišvengiama. Šiuo metu kiaulių gripo atvejų yra užregistruota šiose šalyse: Meksikoje, JAV, Naujoje Zelandijoje, Kanadoje, Ispanijoje, Vokietijoje, Izraelyje, Kosta Rikoje, Šveicarioje, Austrijoje ir Peru. Jungtinėje Karalystėje jau užregistruoti 5 ligos atvejai.

Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 05 04, 12:27)
O miegosit irgi masinoj?

tikriausiai dar nieko 100 % nežinom blush2.gif šiaip dukrytei kėdutė pasiguldo viską ir bus trys vairuotojai tai greit ir nuvyktume. Jei bus poreikis tai ir nakvosim kokiam viešbutuki ax.gif dar sustojimai pasivaikščiot.

Nu galit užsipult biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti