QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 04, 13:06)
Nei cia kas nori pasirodyti protingesnis, nei krutesnis. Tiesiog su tokiom, kaip pati rasai kvailom, mintim geriau is LT net nejudeti. O prie ko cia tas parsu gripas ir bilietai? Cia ka, pirmas gripas, apie kuri skalambija per visus galus? Buvo pauksciu gripas, dar pries tai kempinlige (ragu, kanopu ir dar kazkokiu galuniu gripas) ir nieko, sekantis bus dar kokio vargso gyvuno vardu pavadintas. Tai negi dabar del to bus problemos su bilietais

Tiesiog nesuprantu, kaip zmones pilni visokiu baimiu gali kazkur keliauti, tai kokios tada atostogos kai visko aplink bijai ir negali atsipalaiduoti
Niekas nekalba, kad niekur nevažiuot sedėt namie ir t.t Aš netikiu, kad Jūs niekada apie tai nesate pagalvojusi tik aš pagalvojau garsiai ir tiek.
O kas liečia gripo tai Ispanijoj (ar netgi visur) siekia 5 balu tai nemanau, kad taip visai pochuistiškai su mažu vaiku galima vykti pasikliovus vien savim.Ir jei jis (gripas) išsisiautotu dar labiau gal ir skrydžius panaikintu tai ir liksi prie sudužusios geldos.
Gal tai kai kur ir išpūstas reikalas kai kam, bet dėl šventos ramybės jei to galima išvengti aš asmeniškai pasinaudosiu ta galimybe.
Štai straipsnio gabaliukas:
Pasaulinės sveikatos organizacija - kiaulių gripo pandemija neišvengiama
Pasaulinė sveikatos organizacija (PSO) pakėlė kiaulių gripo pavojų nuo 4 balų iki 5. Organizacijos atstovų teigimu, reikia klausti ne apie tai, ar Europoje nuo šio gripo mirs žmonės, bet kiek šimtų ar tūkstančių mirs.
PSO teigia, kad pasaulinė kiaulių gripo pandemija (masinis susirgimas liga daugelyje pasaulio vietų) yra neišvengiama. Šiuo metu kiaulių gripo atvejų yra užregistruota šiose šalyse: Meksikoje, JAV, Naujoje Zelandijoje, Kanadoje, Ispanijoje, Vokietijoje, Izraelyje, Kosta Rikoje, Šveicarioje, Austrijoje ir Peru. Jungtinėje Karalystėje jau užregistruoti 5 ligos atvejai.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 05 04, 12:27)
tikriausiai dar nieko 100 % nežinom

šiaip dukrytei kėdutė pasiguldo viską ir bus trys vairuotojai tai greit ir nuvyktume. Jei bus poreikis tai ir nakvosim kokiam viešbutuki

dar sustojimai pasivaikščiot.
Nu galit užsipult
Come to the dark side,we have cookies