Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 17:35)
Niekas nekalba, kad niekur nevažiuot sedėt namie ir t.t Aš netikiu, kad Jūs niekada apie tai nesate pagalvojusi tik aš pagalvojau garsiai ir tiek.

Norit tikekit, norit ne, bet apie mano vaiku grobima uzsienyje tikrai nesu nei karto pagalvojusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 04, 18:46)
Norit tikekit, norit ne, bet apie mano vaiku grobima uzsienyje tikrai nesu nei karto pagalvojusi  biggrin.gif

ir as nesu apie tai pagalvojus... blush2.gif
Atsakyti
na aš ne tik apie užsienį kalbu, bet ir apie mūsų Lietuvėlę.

Na, o kita vertus aš tik pagalvojau, o ne konstatavau ir nemanau, kad aš jau esu durna ar dar kas, kad apie tai pagalvojau.

Gal gana jau apie tai..... pamąstyta atsakyta viskas taškas 4u.gif
Atsakyti
joo tema tikrai ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 04, 17:47)
joo tema tikrai ne apie tai  biggrin.gif

Tep 4u.gif
Atsakyti
tikriausiai dar nieko 100 % nežinom  blush2.gif šiaip dukrytei kėdutė pasiguldo viską ir bus trys vairuotojai tai greit ir nuvyktume. Jei bus poreikis tai ir nakvosim kokiam viešbutuki  ax.gif  dar sustojimai pasivaikščiot.
Nu galit užsipult  biggrin.gif  biggrin.gif

Na as paklausiau todel, kad vaziuojant toki kelia, stojant daznai, susiduriat su daug daugiau kontaktu. o taip uzsikrest gripu tikimybe zymiai didesne negu skrist lektuvu.
O siaip PSO didelis komercinis burbulas, milijonai ligu nuo kuriu mirstamumas zymiai didesnis, bet niekas i tai demesio nekreipia. O cia tik farmacininkam nauda. Aisku geriau pasisaugot nei gailetis.
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 06:23)
Bet jei važiuosim tai manau su mašina vien dėl to, kad tas gripas siaučia tai ne aišku kaip bus su bilietais ir ar jis taip lengvai praeis.Tai jei viskas bus gerai liepos pabaigoj lėksim atostogaut  4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif nu zmogaus idomumas.. gripas siaucia dabar jusu kelione tik liepa... iki to laiko arba visai jis dings is akiracio, arba visi isgaise busim lotuliukas.gif Logikos tavo mastyme situo klausimu apvalus nulis, sorry.

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 04, 08:17)
zinai,tikrai zinai....Madelain istorija..deja unsure.gif

o ja kazkas pagrobe? nes kol kas visi galai veda tik i tai, kad patys tevai nagus prikise ir tiek. Kurie normalus tevai 3 metu mergaite ir 2 metu berniuka berods, paliks vienus viesbutyje nakti, kol patys kitur vakarieniauja .... doh.gif taip kad cia ta istorija irgi ne i tema...

QUOTE(yazmin @ 2009 05 04, 08:40)
Labukas, mes su klausimeliu, ar skrendat lektuvu, i rankini bagaza galim isimesti tyre kudikiui ir gertuve su gerimu??

galima, tik aisku sveiku protu suvokiamus kiekius, mazdaug tiek kiek keliones metu reiks, plius extra stiklainiukas koks nenumatytiems atvejams. reikia tik susideti i atskira maiseli ir einant per apsauga parodyti.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 04, 15:17)
zinai,tikrai zinai....Madelain istorija..deja unsure.gif

Eilinį sykį įsitikinau, kad man amnezija doh.gif Nu neprisimenu tokios istorijos g.gif doh.gif

Aš netikiu, kad Jūs niekada apie tai nesate pagalvojusi tik aš pagalvojau garsiai ir tiek.

Nu tikrai nei karto nepagalvojau smile.gif Užtai esu pilna kitokių baimių doh.gif Kadangi turim ne kokios patirties, tai vaikui kalu į galvą, kad gatvę reikia labai atsargiai pereiti ax.gif Bet užsienyje (arba svetimam Lietuvos mieste) tikrai jo vieno neleisčiau niekur eiti, tai ši baimė už Vilniaus ribų negalioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 04, 18:35)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu zmogaus idomumas.. gripas siaucia dabar jusu kelione tik liepa... iki to laiko arba visai jis dings is akiracio, arba visi isgaise busim  lotuliukas.gif Logikos tavo mastyme situo klausimu apvalus nulis, sorry.

Na Jums atrodo taip man atrodo vienaip kiek žmonių tiek nuomonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 04 gegužės 2009 - 20:04
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 14:04)
Na Jums atrodo taip man atrodo vienaip kiek žmonių tiek nuomonių.

cia ne nuomones o faktai, po dvieju menesiu tik du variantai galimi is sito gripo situacijos...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 04, 21:10)
cia ne nuomones o faktai, po dvieju menesiu tik du variantai galimi is sito gripo situacijos...

drinks_cheers.gif
O šiaip, jei jau baiminamasi kriuksių gripo, tai tuomet geriau visai niekur nekeliaut schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 04, 13:39)
2. turejau zinok ir as tokia drauge kuri kankino vaika masinoje iki Ispanijos ten kazkokio kurorto, nes bijojo skrist lektuvu, kad per kondicionieriu neuznestu jos vaikui kokio viruso  doh.gif  doh.gif  ale bendras oras eina per visus ir dar uznes ka negero jos caraitei  lotuliukas.gif  blink.gif

tai cia ne virusu bijomasi,o savo baimiu..tuo kankindama savo vaikus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(yazmin @ 2009 05 04, 13:40)
Del tos pagrobimo baimes, gal ir kvaila, bet kartais ir pati pagalvoju (ypac po Madeline istorijos), kaip labai reik saugoti savo vaikiukus. Bet tai labiau abstrakti baime, kaip skrydzio ir pan... Cia juk nelaikai kiekvieno potencialiu grobiku, tiesiog naturali motinos baime uz savo vaikeli.

nesvarbu kur bebuciau ar ilsetumemes ar namie,bet vaikus saugau vienodai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sinta @ 2009 05 04, 15:35)

Papildyta:
tikriausiai dar nieko 100 % nežinom  blush2.gif šiaip dukrytei kėdutė pasiguldo viską ir bus trys vairuotojai tai greit ir nuvyktume. Jei bus poreikis tai ir nakvosim kokiam viešbutuki  ax.gif  dar sustojimai pasivaikščiot.
Nu galit užsipult  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kokiu tikslu jus neskrendate..del gripo,del pinigu,kad sutaupytumete,del skrydzio baimes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 04, 17:35)

o ja kazkas pagrobe? nes kol kas visi galai veda tik i tai, kad patys tevai nagus prikise ir tiek. Kurie normalus tevai 3 metu mergaite ir 2 metu berniuka berods, paliks vienus viesbutyje nakti, kol patys kitur vakarieniauja ....  doh.gif taip kad cia ta istorija irgi ne i tema...

vede.....bet versiju daug..nematau nieko blogo,jei vaikai miega,o tevai vakarieniauja uz keletos metru..atstumas buvo tirkai nedidukas,beto periodiskai ateidavo pasiziureti... 4u.gif norisi galvoti,kad patys tevai kalti,taip samoningai atmetama didziausios blogybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 04, 18:56)
Eilinį sykį įsitikinau, kad man amnezija doh.gif Nu neprisimenu tokios istorijos g.gif  doh.gif

jau du metai si menesi,kaip dingo mergaite unsure.gif
Atsakyti